buna. aceeasi problema o am si eu . sau ceva de genu . nu pot conecta o camera sony evi d100 cu un tv tuner rpc. atat camera cat si tv tuner-ul le-am cumaprat de curand si deocamdata nu le-am facut sa mearga acesta este tv- tuner-ul :
http://www.turbozone.ro/produse/TvTuner ... CI+FM.html le conectez prin cablu rca.. imaginea de pe camera imi apare cand deschid tv tuner-ul , dar cu un soft splitcam superwebcam verysoft etc..nu imi gaseste camera sau tv tuner-ul . ce imi recomandati sa fac ? sa cumpar un cablu s-video si sa incerc cu acelasi tv tuner.. sau sa caut alt tv tuner.. ?
am cautat tv tunerele recomandata pe aici Gigabyte gt p6000 , winfast, leadteck si nu gasesc pe la nici un magazin in iasi iar online imi spune k nu le au pe stoc.. va rog ajutati-ma cu un sfat ..citesc pe acest forum de foarte mukt timp .. si am vazut multe intrebari despre sony evy tv tunere.. samd.. dar acum chiar nu stiu ce sa fac.. please helpppppp ..de o saptamana nu reusesc sa lucrez din cauza k nu reusesc sa le fac sa functioneze impreuna .
multumesc anticipat pt raspuns/raspuns-uri