|
Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
Splitul nu-mi recunoaste tunerul
de Michelle » Mie Mar 17, 2010 4:17 pm
Mi-am luat un tuner intern Winfast TV2000 XP Global iar splitul nu mi-l recunoaste. Imi da urmatoarea eroare: The device is not supported SetDevice : RenderStream() failed error code 0x80070057 Ce sa fac ca sa mearga?
-
Michelle
- User Activ

-
-
Re: Splitul nu-mi recunoaste tunerul
de Alexiss » Mie Mar 17, 2010 5:48 pm
incearca dvdriver.com
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de teroristu199 » Mie Mar 17, 2010 8:13 pm
Descarca ultima versiune de driver pentru device.Dezinstaleaza vechiul driver.Restarteaza,Instaleaza noul driver.Install next next.Restart.Ar trebui sa mearga.Daca nu merge precizeaza sistemul de operare.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Michelle » Mie Mar 17, 2010 8:28 pm
Pai si care e ultima versiune de driver de unde sa o iau, zi-mi si mie pls! Alea de pe cd nu sunt bune? Am windows xp si pe cutie scrie ca e compatibil chiar si cu wondows 7. Dar eu am nevoie sa fie acceptat de split fiindca totul e ok pana deschid splitul si imi aparea acea eroare care m-a scos din minti vreo 7 ore pe ziua de azi. Am pierdut o zi intreaga si acum in loc sa intru la munk intru la somn!
-
Michelle
- User Activ

-
-
de teroristu199 » Mie Mar 17, 2010 8:40 pm
Dezinstalezi splitcam descarci splitcam de pe www.splitcamera.com instalezi restart si zici daca merge sau nu.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Under10 » Mie Mar 17, 2010 9:37 pm
Hai sa o luam si altfel , daca deschizi splitcam si intri la "file" > "video source" apare tv-tunerul ?
-

Under10
- Profesionist 50 %

-
-
de Michelle » Joi Mar 18, 2010 5:05 am
-
Michelle
- User Activ

-
-
de teroristu199 » Joi Mar 18, 2010 7:01 am
Dezinstaleaza ACE Mega Codecs Pack sau ce codecuri ai.Eu presupun ca totusi ai ACE Codecs,am asa un feeling.Asa o sa mearga.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Michelle » Joi Mar 18, 2010 7:50 am
Am rulat un detector de codecuri, si mi-a aparut o lista intreaga, dai in nici un caz ACE Mega Codecs Pack si habar n-am pe care ar trebui sa le dezinstalez. Cele care contin cuvantul "codec" sunt: Cinepak Codek by Radius, Intel IYUV codec, Microsoft H.261 Video Codec, Microsoft H.263 Video Codec. Restul sunt majoritatea decoder si encoder. Pe care ar trebui sa le dezinstalez? Mi-e frica sa nu mi se strice ceva prin calculator daca dezinstalez ce nu trebuie 
-
Michelle
- User Activ

-
-
de cosmin241 » Joi Mar 18, 2010 7:25 pm
Incearca sa iti faci un update la tv tuner inainte de toate http://www.leadtek.com, dupa care sa faci un update la chipset placa de baza etc, toate au legatura una cu alta ...o zi buna in continuare
-

cosmin241
- User Normal

-
de teroristu199 » Joi Mar 18, 2010 10:08 pm
CinePack ala trebuie dezinstalat.Clic start/settings/add-remove programs.Click pe programel apoi uninstall.Restart.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Michelle » Vin Mar 19, 2010 10:54 am
A venit cineva si mi-a instalat windows 7 care i-a dat mari batai de cap deoarece nu mergea splitul, cand in sfarsit l-a facut sa mearga am constatat ca nu avea toate optiunile de setare a culorilor avea doar brightness si contrast restul erau nule, nu le puteam folosi si bineinteles dadea aceiasi eroare la winfast, apoi mi-a instalat din nou xp unde splitul da aceiasi eroare cu winfastul. Mi-a parut foarte rau ca am fost nevoita sa renunt la windows 7 fiindca mi-a placut foarte mult aspectul si faptul ca se misca repede dar tocmai ce imi trebuia mie cel mai mult nu mergea adica setarile de culoare din split. O sa apelez la cineva de la un service, daca nici persoana respectiva nu gaseste o solutie atunci asta e, trimit tunerul inapoi ca deja am pierdut foarte mult timp din cauza lui.  Daca stiam in ce ma bag cand am luat asa ceva...pfff 
-
Michelle
- User Activ

-
-
de andubeje » Vin Mar 26, 2010 1:59 am
Problema asta am avut-o si eu. Am cautat driverul cel mai nou pentru tuner si splitcam v4.2. Merge ok acum.
-
andubeje
- User Activ

-
-
de aditza » Vin Mar 26, 2010 4:53 am
Daca nu ai rezolvat inca problema desi cred ca e cam tarziu,reinstaleaza driverul la tv-tun si va merge sigur. SUCCES!
-

aditza
- Profesionist 75%

-
-
de Michelle » Sâm Mar 27, 2010 3:03 am
Am facut tot ce am putut...intr-un final l-am trimis inapoi. Nu se merita atata bataie de cap cu tunerele Winfast Leadtek atata timp cat alte marci de tunere merg cu splitul fara probleme.
-
Michelle
- User Activ

-
-
Înapoi la Discutii generale