angajari video chat

Splitul nu-mi recunoaste tunerul

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Splitul nu-mi recunoaste tunerul

Mesajde Michelle » Mie Mar 17, 2010 4:17 pm

Mi-am luat un tuner intern Winfast TV2000 XP Global iar splitul nu mi-l recunoaste. Imi da urmatoarea eroare:
The device is not supported
SetDevice : RenderStream() failed error code 0x80070057
:sad: :sad: :sad: :sad:
Ce sa fac ca sa mearga?
Michelle
User Activ
User Activ

Re: Splitul nu-mi recunoaste tunerul

Mesajde Alexiss » Mie Mar 17, 2010 5:48 pm

incearca dvdriver.com
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde teroristu199 » Mie Mar 17, 2010 8:13 pm

Descarca ultima versiune de driver pentru device.Dezinstaleaza vechiul driver.Restarteaza,Instaleaza noul driver.Install next next.Restart.Ar trebui sa mearga.Daca nu merge precizeaza sistemul de operare.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Mie Mar 17, 2010 8:28 pm

Pai si care e ultima versiune de driver de unde sa o iau, zi-mi si mie pls! Alea de pe cd nu sunt bune? Am windows xp si pe cutie scrie ca e compatibil chiar si cu wondows 7. Dar eu am nevoie sa fie acceptat de split fiindca totul e ok pana deschid splitul si imi aparea acea eroare care m-a scos din minti vreo 7 ore pe ziua de azi. Am pierdut o zi intreaga si acum in loc sa intru la munk intru la somn!
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde teroristu199 » Mie Mar 17, 2010 8:40 pm

Dezinstalezi splitcam descarci splitcam de pe www.splitcamera.com instalezi restart si zici daca merge sau nu.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Under10 » Mie Mar 17, 2010 9:37 pm

Hai sa o luam si altfel , daca deschizi splitcam si intri la "file" > "video source" apare tv-tunerul ?
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %

Mesajde Michelle » Joi Mar 18, 2010 5:05 am

Da, cand deschid file - video source din split cam apare tv turnerul dar daca dau click pe el imi da eroarea "the device isnt supported...etc" , am microsoft windows xp profesional version 2002 sp 3, calculator - pentium(R) dual core CPU, 2.50 gHZ, 3.00 GB - nu merge cu nici un program de split. Mai am vreo sansa sa-l fac sa mearga sau e cazul sa il trimit inapoi? :prayer: :prayer: :prayer:
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde teroristu199 » Joi Mar 18, 2010 7:01 am

Dezinstaleaza ACE Mega Codecs Pack sau ce codecuri ai.Eu presupun ca totusi ai ACE Codecs,am asa un feeling.Asa o sa mearga.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Joi Mar 18, 2010 7:50 am

Am rulat un detector de codecuri, si mi-a aparut o lista intreaga, dai in nici un caz ACE Mega Codecs Pack si habar n-am pe care ar trebui sa le dezinstalez.
Cele care contin cuvantul "codec" sunt: Cinepak Codek by Radius, Intel IYUV codec, Microsoft H.261 Video Codec, Microsoft H.263 Video Codec. Restul sunt majoritatea decoder si encoder.
Pe care ar trebui sa le dezinstalez? Mi-e frica sa nu mi se strice ceva prin calculator daca dezinstalez ce nu trebuie :prayer: :sad: :prayer:
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde cosmin241 » Joi Mar 18, 2010 7:25 pm

Incearca sa iti faci un update la tv tuner inainte de toate http://www.leadtek.com, dupa care sa faci un update la chipset placa de baza etc, toate au legatura una cu alta ...o zi buna in continuare
cosmin241
User Normal
User Normal

Mesajde teroristu199 » Joi Mar 18, 2010 10:08 pm

CinePack ala trebuie dezinstalat.Clic start/settings/add-remove programs.Click pe programel apoi uninstall.Restart.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Vin Mar 19, 2010 10:54 am

A venit cineva si mi-a instalat windows 7 care i-a dat mari batai de cap deoarece nu mergea splitul, cand in sfarsit l-a facut sa mearga am constatat ca nu avea toate optiunile de setare a culorilor avea doar brightness si contrast restul erau nule, nu le puteam folosi si bineinteles dadea aceiasi eroare la winfast, apoi mi-a instalat din nou xp unde splitul da aceiasi eroare cu winfastul. Mi-a parut foarte rau ca am fost nevoita sa renunt la windows 7 fiindca mi-a placut foarte mult aspectul si faptul ca se misca repede dar tocmai ce imi trebuia mie cel mai mult nu mergea adica setarile de culoare din split.
O sa apelez la cineva de la un service, daca nici persoana respectiva nu gaseste o solutie atunci asta e, trimit tunerul inapoi ca deja am pierdut foarte mult timp din cauza lui. :sad: Daca stiam in ce ma bag cand am luat asa ceva...pfff :smt021 :smt021 :smt021
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde andubeje » Vin Mar 26, 2010 1:59 am

Problema asta am avut-o si eu. Am cautat driverul cel mai nou pentru tuner si splitcam v4.2. Merge ok acum.
andubeje
User Activ
User Activ

Mesajde aditza » Vin Mar 26, 2010 4:53 am

Daca nu ai rezolvat inca problema desi cred ca e cam tarziu,reinstaleaza driverul la tv-tun si va merge sigur.

SUCCES!
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde Michelle » Sâm Mar 27, 2010 3:03 am

Am facut tot ce am putut...intr-un final l-am trimis inapoi. Nu se merita atata bataie de cap cu tunerele Winfast Leadtek atata timp cat alte marci de tunere merg cu splitul fara probleme.
Michelle
User Activ
User Activ

Înapoi la Discutii generale