incerc sa'mi creez cont pe spread4u.am descarcat agreementul dar la sectiunea urmatoare nu stiu ce sa scriu:2257 Questionnaire....
Print name este numele real sau nickname? e prima oara cand imi deschid singura un cont....:D
Under10 scrie: Incearca si tu pe cele consacrate intai ...
Hmmm .
Spread4U era un site bun la vremea lui . Ulterior a fost achizitionat si este operat de la acea vreme de StreamRay , un alt mare jucator pe piata de video chat a industriei adult .
In concluzie , informatia ta este eronata . StreamRay (vezi cams.com) este un site din primele 10 .
carrie , print name este numele tau - de preferat scris in clar cu majuscule si nu semnat .
mersi:* frumos pt raspuns....am cont deasemenea si pe jasmin......
mai aveam doar o intrebare..se plateste doar cu cec pe spread? eu asa am inteles din ce am citit ....(la billing info nu am decat o optiune si anume cec....) si sincer nu as vrea sa fiu platita asa.......MERSI
nu vreau sa mi se zica totul mura'n gura:)):)) ...am citit mai tot ce e pe forum,m'am interesat....dar mai aveam cateva nelamuriri.........si mi se parea cel mai potrivit sa intreb aici
Nu mai stiu care este procedura . Ulterior inregistrarii le poti cere sa te plateasca prin epassporte . Ai aceasta optiune odata logata (dupa acceptare) ca model .
Salut ,
Scuze nu am fost informat si nu stiam ca este vb despre streamray ..... este un site foarte bun , serios cu platile , au ca modalitate de plata si transfer bancar si epassporte , la transfer bancar trebuie sa ai un cont in dolari...
Bafta si chiar nu staiam ca este vb despre cams.com
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .