Webcam models

spread4u

Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster

Moderator: Alexiss

spread4u

Mesajde carrie » Vin Sep 18, 2009 10:31 pm

incerc sa'mi creez cont pe spread4u.am descarcat agreementul dar la sectiunea urmatoare nu stiu ce sa scriu:2257 Questionnaire....
Print name este numele real sau nickname? e prima oara cand imi deschid singura un cont....:D

mersi
carrie
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

plata

Mesajde carrie » Vin Sep 18, 2009 11:02 pm

pe spread4u se plateste doar prin cec?
carrie
Incepator
Incepator

Re: spread4u

Mesajde Under10 » Sâm Sep 19, 2009 2:40 am

carrie scrie: e prima oara cand imi deschid singura un cont....:D

mersi

Si te-ai gasit pe ce site sa faci cont :roll:

Incearca si tu pe cele consacrate intai ..... iar daca nu stii pur si simplu intreaba sau citeste pe forum ...

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Re: spread4u

Mesajde Alexiss » Sâm Sep 19, 2009 3:51 am

Under10 scrie:
Incearca si tu pe cele consacrate intai ...

Hmmm .
Spread4U era un site bun la vremea lui . Ulterior a fost achizitionat si este operat de la acea vreme de StreamRay , un alt mare jucator pe piata de video chat a industriei adult .

In concluzie , informatia ta este eronata . StreamRay (vezi cams.com) este un site din primele 10 .

carrie , print name este numele tau - de preferat scris in clar cu majuscule si nu semnat .
Alexiss
Administrator
Administrator

spread4u

Mesajde carrie » Dum Sep 20, 2009 8:02 pm

mersi:* frumos pt raspuns....am cont deasemenea si pe jasmin......
mai aveam doar o intrebare..se plateste doar cu cec pe spread? eu asa am inteles din ce am citit ....(la billing info nu am decat o optiune si anume cec....) si sincer nu as vrea sa fiu platita asa.......MERSI
carrie
Incepator
Incepator

spread4u

Mesajde carrie » Dum Sep 20, 2009 8:07 pm

nu vreau sa mi se zica totul mura'n gura:)):)) ...am citit mai tot ce e pe forum,m'am interesat....dar mai aveam cateva nelamuriri.........si mi se parea cel mai potrivit sa intreb aici
carrie
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Lun Sep 21, 2009 2:24 am

Nu mai stiu care este procedura . Ulterior inregistrarii le poti cere sa te plateasca prin epassporte . Ai aceasta optiune odata logata (dupa acceptare) ca model .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Under10 » Lun Sep 21, 2009 8:27 pm

Salut ,
Scuze nu am fost informat si nu stiam ca este vb despre streamray ..... este un site foarte bun , serios cu platile , au ca modalitate de plata si transfer bancar si epassporte , la transfer bancar trebuie sa ai un cont in dolari...
Bafta si chiar nu staiam ca este vb despre cams.com

P.S: mersi Alexiss ptr ca ai intervenit
Under10
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii - Tips& Triks