angajari video chat

stergere cont Imlive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

stergere cont Imlive

Mesajde adysmq » Lun Mar 08, 2010 12:22 am

mi`am facut si eu cont de studio pe cateva siteuri dar am dat de o problema pe imlive,vreau sa stiu si eu cum se sterge un cont pe imlive, pentru ca am facut 2 conturi la o persoana...mie imi apare ca l`am sters, dar mi`au dat mesaj cei de la site ca celalalt cont a fost inghetat pana nu sterg unu din conturi...si nu am prea multe optiuni acolo din ce am vazut deci nu stiu, am vazut ca scrie acolo in dreptul la conturi manage dar cand dau pe el scrie deleted pe unul si frozen pe celalalt :(... deci cum fac sa`l sterg definitiv?sau ce trebuie sa fac sa ii dea drumu la unul din conturi? multumesc anticipat...

din greseli invatam :D
adysmq
User Normal
User Normal

Re: stergere cont Imlive

Mesajde adysmq » Lun Mar 08, 2010 6:40 pm

si inca o chestie mai avem cont la cuplu...are vreo importanta?? adik merge sa ai cont single si cont cuplu pe imlive??
adysmq
User Normal
User Normal

Re: stergere cont Imlive

Mesajde aditza » Mie Mar 10, 2010 10:59 pm

adysmq scrie:si inca o chestie mai avem cont la cuplu...are vreo importanta?? adik merge sa ai cont single si cont cuplu pe imlive??

Da.poti avea cont si la cuplu si solo.insa in legatura cu stergerea contului ce zici sincer nu stiu ce sa-ti spun deoarece la tine ar trebui sa mearga daca ai facut cum ai zis.Dar daca nu merge totusi,cea mai simpla metoda este sa le trimiti un mail in care sa le ceri sa inchida contul :yawinkle: si se rezolva imediat:)
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Înapoi la Discutii generale