Webcam models

stiti vreun site asemanator cu cam4??

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

stiti vreun site asemanator cu cam4??

Mesajde tamalia20 » Mie Sep 29, 2010 7:29 pm

Ce site-uri asemanatoare cam4 stiti?
tamalia20
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: stiti vreun site asemanator cu cam4??

Mesajde tamalia20 » Mie Sep 29, 2010 11:58 pm

nu stiti niciunul sau pastrati secretul??? ofer recompensa pt cel care stie unul :D
tamalia20
Incepator
Incepator

Mesajde teroristu199 » Joi Sep 30, 2010 1:26 am

Poate ne zici si noua una/alta despre situl asta.Ce vrea si cu ce se ocupa.La prima vedere mai-mai ca ne-ar cere bani sa ne aratam curul degeaba.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Joi Sep 30, 2010 2:18 am

Daca ai ceva cunostinte despre acest site share with us please. Apoi iti putem spune un site asemanator.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde wxdj » Joi Sep 30, 2010 2:44 am

cunosc cat de cat acest site, majoritatea fac show de placere, mai sunt shi romancute care cred ca agata ceva ceva :)
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Jason » Mie Oct 27, 2010 6:20 am

www.eroticlin3.com este asemanator cu cam4 doar ca nu are trafic mare.
Scurta descriere cam4 = in prezent cam4 functioneaza cu tips (tokens) membrii iti ofera tokens iar modelul face show + modelele care aduna cele mai multe vizite intr-o zi timp de 30 de zile castiga locul 1 = 1000 $ 2 = 500 $ 3 = 250 $ parerea mea SUCKS sa stai acolo dezbracata sa te vada si guestii si toti membrii adica daca un membru iti da tokens tu esti nevoita sa faci acel show in free de fata cu guestii si restul membrilor aiurea.
Pana acum o luna site-ul mergea foarte bine pentru cei care lucrau in categoria PAY($) dar din pacate cam4 a renuntat la categoria aceia din motive ca nu castigau nimic de pe modelele respective din acea categorie deoarece modelele faceau show pe msn skype si alte chaturi cu PAYPAL credit card etc... eu stiu ca a mers foarte bine am avut 2 fete care lucrau pentru mine faceau in jur de 500 - 700 eur la zi iar acum nu mai este acea categorie iar acum tot website-ul acela e de rahat nu se mai fac bani cu tokens nu prea castigi nici 5 $ la zi , doar de eroticlin3.com mai stiu ca acepta modele sa lucreze cu msn si skype etc.... doar ca e mic traficu daca mai stie cineva site-uri asemanatoare postati.
Jason
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Mie Oct 27, 2010 8:55 am

Jason scrie:http://www.eroticlin3.com

Total users online - 2 (probabil eu si inca unu ratacit pe acolo)
Modele online - 0

concluziile va las pe voi sa le trageti :yawinkle:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde eu0800 » Sâm Feb 05, 2011 7:32 pm

Eu chiar nu inteleg cum functioneaza treaba asta cu show privat pe skype, Adica, cum esti platit? Nu ca as fi luat eu skype-ul la puricat sa vad ce stie el sa faca, sunt doar curios.
eu0800
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andreea9 » Sâm Feb 05, 2011 8:18 pm

Simplu,iti plateste prin paypal online,cand ai confirmarea platii incepi show-ul cat te-ai inteles,de ex. 20 min-75$
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde birlik65 » Dum Oct 23, 2011 7:32 am

Jason scrie:Scurta descriere cam4 = in prezent cam4 functioneaza cu tips (tokens) membrii iti ofera tokens iar modelul face show + modelele care aduna cele mai multe vizite intr-o zi timp de 30 de zile castiga locul 1 = 1000 $ 2 = 500 $ 3 = 250 $

Stai ca nu inteleg...vizite adunate in pvt sau numai pe free...sau si pvt si free ?
birlik65
AWStudent
AWStudent

Mesajde Girls24Live » Mar Feb 14, 2012 8:17 pm

Un nou site de videochat plateste 50 % un site serios dupa parerea mea http://girls24live.com/performer/register http://girls24live.com/studio/register
Girls24Live
Incepator
Incepator

Mesajde modelincepator » Mie Feb 15, 2012 2:15 pm

:shock: wtf? de ce e serios? unde scrie? ca eu nu vad decat ca treb sa ma loghez..inregistrez.. :rolleyes: .Tu lucrezi p site-ul asta? daca ai studio, ai modele care lucreaza p el? cat se castiga in medie? care sunt conditiile? in afARA de procentaj...pauza! nu pot vedea nik! sau sunt eu mai blonda :lol: ? da si u niste detalii ceva, daca stii.. :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ruru » Mie Feb 15, 2012 2:32 pm

Hmmm...ciudat ca s-a inregistrat doar pentru a promova site-ul al carui nume este si nicknameul sau :rolleyes: Punem pariu ca nu se mai intoarce sa raspunda la intrebari?
ruru
User activ
User activ

Mesajde NCG » Mie Feb 15, 2012 6:00 pm

ruru scrie:Hmmm...ciudat ca s-a inregistrat doar pentru a promova site-ul al carui nume este si nicknameul sau :rolleyes: Punem pariu ca nu se mai intoarce sa raspunda la intrebari?

Ceva de genul asta am vrut eu sa zic aseara cand am vazut postul (legat de nickname-ul lui/ei).Ai raspuns in locul meu.Dar as avea ceva de adaugat.Pentru el/ea nu pentru tine haha :lol:
-Daca era vorba doar de site,de ce nu ai pus doar LINK-UL cu site-ul?De ce ai pus link-ul de la inregistrare?Sau ne crezi atat de proaste/prosti incat sa dam,click,si sa mergem pana la capat cu inregistrarea ca sa vedem ce e pe site?!?!?!
ALOOOO!! Nu s-a intalnit hotul cu prostul :)
Daca vrei sa faci un comision din faptul ca aduci lume pe site,puteai sa dai in alt mod un astfel de anunt..nu sa ne pui linkul asa in fata, in speranta ca prostesti pe cineva.
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Site-uri video chat