Webcam models

streamate plata

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

streamate plata

Mesajde ppelle21 » Vin Mar 19, 2010 7:22 pm

salut.mi-am facut un cont p streamate si am vazut akolo ca perioada se incheie saptamanal.stie cineva la cat timp se face plata prin epassporte ca am inteles ca se face la 3 saptamani.
ppelle21
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: streamate plata

Mesajde Alexiss » Vin Mar 19, 2010 9:08 pm

Plata se face saptamanal dar cu o intarziere de 3 saptamani . Adica banii facuti in prima saptamana (1) ii primesti in a 4a saptamana (1+3 saptamani) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde cam2chat » Vin Mar 19, 2010 9:24 pm

Teoreti :) practic , te platesc cand vor ei sau cand faci tu scandal cu 1000 de mail-uri!

Foarte neseriosi din punctul meu de vedere!
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0746.130.762
Studio Videochat-Bucuresti
cam2chat
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Sâm Mar 20, 2010 12:45 am

Am citit si pe celalalt forum. Urat ce s-a intamplat cam2chat...eh, se intoarce roata pana la urma.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde new_model » Joi Ian 20, 2011 4:48 pm

Buna , am si eu o intrebare , a primit cineva banii de pe streamate din perioada :26/12/2010---01/01/2011 ???
Stie cineva la cat timp primesc banii ??/
new_model
AWStudent
AWStudent

Mesajde Romantika » Lun Ian 24, 2011 7:12 pm

[b]Buna din nou. Desi lucrez pe streamate doar de cateva zile, deja mi-a scos peri albi:)) in primul rand nu gasesc niciunde optiunea de payoneer ca metoda de plata. Am inteles ca trebuie sa ai minimum 20$ in cont ca sa iti apara...ei bine, noi avem apropae 80$ si tot degeaba. am incercat sa deschid cu diferite browsere, tot nici un rezultat. Am cautat pe forum si cineva a dat un alt link de unde sa intrii, tot link streamate, am dat si acolo, nimic...le-am trimis si lor mail acum vreo 4 zile, insa nici un raspuns. Mai stie cineva vreo varianta? eu am setat wire transfer, dar se cere minim 200$ pt transfer din care 40$ este Fee. La Payoneer cat se cere minimul? Please help... Mersi si bafta.
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Maryds » Mar Ian 25, 2011 4:58 am

Romantika scrie:[b]Buna din nou. Desi lucrez pe streamate doar de cateva zile, deja mi-a scos peri albi:)) in primul rand nu gasesc niciunde optiunea de payoneer ca metoda de plata. Am inteles ca trebuie sa ai minimum 20$ in cont ca sa iti apara...ei bine, noi avem apropae 80$ si tot degeaba. am incercat sa deschid cu diferite browsere, tot nici un rezultat. Am cautat pe forum si cineva a dat un alt link de unde sa intrii, tot link streamate, am dat si acolo, nimic...le-am trimis si lor mail acum vreo 4 zile, insa nici un raspuns. Mai stie cineva vreo varianta? eu am setat wire transfer, dar se cere minim 200$ pt transfer din care 40$ este Fee. La Payoneer cat se cere minimul? Please help... Mersi si bafta.

Cu aceeasi problema le-am dat si eu mail si iti dau si tie raspunsul pe care l-am primit si eu de la ei

"The reason you do not see Payoneer as an option for payment is because
you have not earned a minimum of $20. Once you have generated $20 the
option will appear in your account the following Monday. Please be sure
you are logging in at http://streamatemodels.com If you do not see the
option the Monday after you have earned $20, please notify us. Thanks"

Intr-adevar azi fiind luni mi-a aparut optiunea de payoneer si am putut sa atasez cardul...minimul de plata e 100$.
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde Maryds » Mar Ian 25, 2011 5:00 am

ppelle21 scrie:salut.mi-am facut un cont p streamate si am vazut akolo ca perioada se incheie saptamanal.stie cineva la cat timp se face plata prin epassporte ca am inteles ca se face la 3 saptamani.

Epass nu a dat faliment si s-a inchis???
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde Maryds » Mar Ian 25, 2011 5:02 am

Maryds scrie:
ppelle21 scrie:salut.mi-am facut un cont p streamate si am vazut akolo ca perioada se incheie saptamanal.stie cineva la cat timp se face plata prin epassporte ca am inteles ca se face la 3 saptamani.

Epass nu a dat faliment si s-a inchis???

Scuze...nu am vazut data primului mesaj afisat :D my bad
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde Romantika » Mar Ian 25, 2011 1:18 pm

Maryds scrie:
Romantika scrie:[b]Buna din nou. Desi lucrez pe streamate doar de cateva zile, deja mi-a scos peri albi:)) in primul rand nu gasesc niciunde optiunea de payoneer ca metoda de plata. Am inteles ca trebuie sa ai minimum 20$ in cont ca sa iti apara...ei bine, noi avem apropae 80$ si tot degeaba. am incercat sa deschid cu diferite browsere, tot nici un rezultat. Am cautat pe forum si cineva a dat un alt link de unde sa intrii, tot link streamate, am dat si acolo, nimic...le-am trimis si lor mail acum vreo 4 zile, insa nici un raspuns. Mai stie cineva vreo varianta? eu am setat wire transfer, dar se cere minim 200$ pt transfer din care 40$ este Fee. La Payoneer cat se cere minimul? Please help... Mersi si bafta.

Cu aceeasi problema le-am dat si eu mail si iti dau si tie raspunsul pe care l-am primit si eu de la ei

"The reason you do not see Payoneer as an option for payment is because
you have not earned a minimum of $20. Once you have generated $20 the
option will appear in your account the following Monday. Please be sure
you are logging in at http://streamatemodels.com If you do not see the
option the Monday after you have earned $20, please notify us. Thanks"

Intr-adevar azi fiind luni mi-a aparut optiunea de payoneer si am putut sa atasez cardul...minimul de plata e 100$.

am rezolvat si eu in sfarsit...tot ieri, mi-a aparut si mie optiunea in sfarsit. macar tu ai avut noroc si ti-au raspuns la mail:)) mersi mult pt raspuns. Bafta
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde new_model » Mar Ian 25, 2011 9:57 pm

A PRIMIT CINEVA BANII DE PE STREAMATE PE PERIOADA 26- DECEMBRIE 2010 - 1-IANUARIE-2011, STIE CINEVA CAND ANUME TREBUIE SA-I PRIMESC ??
new_model
AWStudent
AWStudent

BANII PE STREAMATE

Mesajde new_model » Mie Ian 26, 2011 12:43 am

A PRIMIT CINEVA BANII DE PE STREAMATE PE PERIOADA 26- DECEMBRIE 2010 - 1-IANUARIE-2011, STIE CINEVA CAND ANUME TREBUIE SA-I PRIMESC ??
new_model
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Mie Ian 26, 2011 4:53 am

da sa primit bani dar daca esti la inceput si lucrezi de 2 saptamani mai ai de asteptat ati trimet bani dupa 4 saptamani apoi la saptamana numai daca faci minimu 100 de dolari pe saptamana
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde adrianviorel21 » Mie Ian 26, 2011 5:06 am

melisa_alexa scrie:da sa primit bani dar daca esti la inceput si lucrezi de 2 saptamani mai ai de asteptat ati trimet bani dupa 4 saptamani apoi la saptamana numai daca faci minimu 100 de dolari pe saptamana

parerea mea este sa iti faci limita de plata , cei 100$ si sa nu mai lucrezi cu ei ca sunt neseriosi intarzie cu plata ... cel mai bun site care merge acuma este streamray , in caz ca nu ai cont acolo
adrianviorel21
Incepator
Incepator

Mesajde new_model » Mie Ian 26, 2011 12:16 pm

Mersi frumos si sa fiti sigur ca nu o sa mai lucrez pe el , am in jur de 70 de dolari facuti intr-o perioada anterioara si inca 100 de dolari in perioada 26/12/2010---01/01/2011 si observ ca nu am primit nici un ban , am trimis si un mail la : <smsupport@streamate.com> si nu am primit nici un raspuns , mai exista o alta adresa unde sa pot trimite mail ??, poate in felul asta se simt si ei sa-mi trimita banii , astept sa-mi primesc banii si gata cu streamate , nu sant seriosi
new_model
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale