Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de studiovideochatvid » Vin Oct 07, 2011 8:39 pm
Inseamna ca , tu ai alta metoda de plata aleasa , noi avem platile prin payoneer :
Checks by regular mail (Sent every Wednesday - $20 minimum) Checks by FedEx® (Sent every Wednesday - $200 minimum, US address only and $30 fee) Wire payment, where available (Sent every Friday - $200 minimum, $40 fee) Payoneer (Sent every Friday - $100 minimum)
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de blooangel » Dum Oct 09, 2011 6:22 pm
studiovideochatvid scrie:Inseamna ca , tu ai alta metoda de plata aleasa , noi avem platile prin payoneer :
Checks by regular mail (Sent every Wednesday - $20 minimum) Checks by FedEx® (Sent every Wednesday - $200 minimum, US address only and $30 fee) Wire payment, where available (Sent every Friday - $200 minimum, $40 fee) Payoneer (Sent every Friday - $100 minimum)
uh..nu..payoneer am si eu..dar presupun ca pt studio sunt altele regulile decta pt model independent 
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 09, 2011 7:53 pm
Sunt la fel , nu difera decat in cazul in care tu , lucrezi la un studio si ai o zi de plata stabilita de catre studioul respectiv.
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de mirely » Dum Oct 09, 2011 8:57 pm
Sunt model independent si Niciodata nu am primit banii inainte de Vineri dupa ora 18.00.Insa...este adevarat ca uneori uitam de banii de la ei si ma trezeam Duminica ca am bani in cont.Nu prea stau in banii din vdc...doar uneori.Dar din ce stiu eu prin Payoneer se primesc vineri.
-

mirely
- User activ

-
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 09, 2011 9:13 pm
Si la studiouri la fel prin payoneer , vinerea .
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de camjedi » Mar Noi 08, 2011 1:00 am
theselby scrie:Da, destul de dragut gestul de a "copia" de pe " alte" forum-uri (chit ca in devenire) idei pentru a va informa voi comunitatea... off... comunitatile astea... Nah, nu pot sa neg faptul ca nu va administrati bine forumul, dar preluand ideile altora e un "fel" de furt intelectual si poate ar fi fost dragut sa luati legatura cu noi intai... sa nu ne trezim pur si simplu... copiati O zi buna
I think that information is copied directly from their official site. Its more a promotion then stealing something and im sure streamate is glad its posted here 
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
-
camjedi
- AWStudent

-
-
de kandyman » Mar Noi 22, 2011 2:10 am
salutare. mi-am facut un cont pe streamate si am primit (dupa 12 zile) un mail de la acest site care zice cam asa: ca trebe sa completez si sa scanez nustiu ce pagina de performer agrement. am intrat sa vad ce si cum si nu stiu ce sa bag unde imi arata 'browse' upload. va multumesc mult celor care stiu mai multe si imi pot raspunde. succes celor care au reusit sa faca cont singuri p streamate. am si yo cont(facut de studio)
-
kandyman
- Incepator

-
-
de studiovideochatvid » Mar Noi 22, 2011 4:56 am
kandyman scrie: am primit (dupa 12 zile) un mail de la acest site care zice cam asa: ca trebe sa completez si sa scanez nustiu ce pagina de performer agrement. . am si yo cont(facut de studio)
Este acolo in mail-ul tau un link ce te duce direct in pagina agrementului, il salvezi pe PC , il completezi , il scanezi si il uploadezi la ei, firar ea de limba engleza, nu va place deloc dar vreti sa va deschideti conturi si sa faceti $$$.am ras de ma dor falcile cand am citit ce am subliniat cu rosu. 
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de vrabiutza » Mie Mar 28, 2012 8:09 pm
Buna ziua , de curand timp am incercat si eu sa-mi fac cont pe streamate , dar nu reusesc sa-l finalizez Nu reusesc sa completez , sau mai bine zis sa downloadez :( performer agreement) pentru a-l completa Ma poate ajuta cineva ?
-
vrabiutza
- AWStudent

-
-
de madskills » Mie Apr 18, 2012 1:15 pm
Buna ziua. Am si eu o intrebare..daca am deja cont pe streamate la vechiul studio unde am lucrat si ei nu vor sa-l inchida doar sa-mi faca rau pentru ca m-au pierdut ca model, pot sa imi fac eu altul nou acasa ca model independent? Si daca pot, cat dureaza pana imi da drumul la el sa pot sa lucrez? Multumesc anticipat pentru ajutor.
-
madskills
- Incepator

-
-
de Alexiss » Mie Apr 18, 2012 2:29 pm
Din cate stiu eu , la streamate nu-ti deschide site-ul timp de 3 luni (?) . N-are legatura cu studioul .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de cristian9681 » Mie Mai 09, 2012 2:48 am
Salut,
Am si eu aproape aceiasi intrebare. Prietena mea lucreaza la un studio pe 2 siteuri Streamate si Cams.com si urmeaza sa ii mai deschida conturi si pe altele. Intrebarea este daca peste o luna se hotaraste sa lucreze de acasa ii pot deschide conturi noi pe acele siteuri pe care are deja?
-
cristian9681
- Incepator

-
-
de denishya » Sâm Mai 12, 2012 9:57 am
Buna,sunt model independent si am o intrebare cu streamate asta....am tot citit si nu stiu daca am inteles bine,deci plata se face la 3 saptamani dupa ce ai facut 100$?prin payoneer ma refer! Mersi mult si multe succesuri:))))) 
-
denishya
- Incepator

-
-
de dumitrascu1991 » Lun Mai 14, 2012 2:45 pm
Am si eu o problema . As vrea sa fac cont la un model pe cams.com dar modelul respectiv mai are un cont facut de alt studio si mereu este refuzata de site . Cum as putea proceda sa fie si ea acceptata !
-
dumitrascu1991
- Incepator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat