Webcam models

STREAMATE

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

STREAMATE

Mesajde Alexiss » Joi Oct 12, 2006 3:04 pm

Imagine

Pe streamate sunt acceptate inscrieri din toate categoriile adult : girls , boys , couples , lesbians , gang bang , etc .

De curand au introdus o metoda noua de afisare a modelelor online - ceea ce confera tuturor modelelor o vizibilitate mult mai buna .
Ultima oară modificat de Alexiss pe Joi Oct 12, 2006 3:35 pm, modificat de 3 ori în total.
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Joi Oct 12, 2006 3:12 pm

Este de la sine inteles ca cine doreste sa castige bani din aceasta activitate trebuie sa aibe cunostinte de limba engleza , motiv pentru care am sa fac doar coppy si paste de la ei din FAQ - aici - pentru a va scuti de prea multe clickuri in cazul in care sunteti interesati de mai multe amanunte despre acest site .

Atentie ! Am extras din FAQ-ul lor doar chestiile care mi se par importante - pentru FAQ complet vizitati www.streamate.com

Multumesc pentru intelegere !

Q: How do I become a Streamate Limited performer?

A: Becoming a Streamate Limited performer is easy and 100% free! Start by clicking here to fill in the registration form. Once completed, you'll need to upload a scan of your photo identification (driver's license, passport, or national identity card) so we can verify that you are 18 or over. To complete this process and enter into our system, we ask you to also upload a minimum of one photo of yourself.

Q: What do I get paid for?

A: As a Streamate Limited performer, you'll get paid every time a customer enters your full show. The more you interact with your customers and the longer you get them to stay, the more money you make!

Q: How do I determine my price per minute?

A: The price you set is up to you. The minimum amount you can charge is $.99/minute and the maximum is $4.99/minute. You should take several factors into consideration when choosing your price per minute. Typically new performers will charge a lesser amout to start, to increase their popularity and customer base. If you are performing as a couple or group you would typically charge a greater amout. You can choose to alter your price per minute at any point in time.

Q: What is the method of payment?

A: Payments are sent weekly. However, payments are on a three week delay due to the processors schedule. For example in week 4 of your account being approved you will receive a check for week 1's earnings.

Checks are sent out every week, checks under $20 are held over to the next week. If you selected wire as your payment form - wires are sent every Friday assuming your minimum has been met. Wires have a $40 fee. Your personal information will be kept confidential, and will be used solely for the purpose of transferring your funds to you. This could and should be the most lucrative job you will ever have. Your time and commitment will really pay off.

Q: How do I set up my computer?

A: We recommend that you are running Windows 98 or higher with at least 64 megabites of ram. A faster computer will provide a cleaner stream. We suggest upgrading to a gigabite processor with 256 megabites of ram, but it is not necessary to run the Streamate Limited software.

Q: What kind of internet connection do I need?

A: You can run our software on anything from a 56k modem to a T3. We suggest using a faster internet connection solely for the purpose of increasing the quality of your video stream. Although, remember we are providing the bandwidth, so you can perform for as many customers at one time as you want, even with the slowest internet connection.

Q: What kind of web cam do I need?

A: The best video will be produced by a common camcorder and a capture card (preferably one that is internal). However, a basic web camera will work fine also.

support@streamate.com
Streamate Limited
c/o Ariel Secretaries Limited
196, Arch Makarios Avenue, Ariel Corner
1st Floor, Office 102, P.O. Box 57528
3316 Limassol - Cyprus
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Alexiss » Joi Oct 12, 2006 3:22 pm

Dupa completarea formularului online de inscriere ca model pe acest site este nevoie de printarea / completarea / scanarea si expedierea urmatoarelor documente :

- PERFORMER AGREEMENT -

- AGE VERIFICATION FORM

Aceste doua documente impreuna cu scanarea unui act de identitate (permis de conducere , pasaport sau carte de identitate) trebuiesc incarcate (forma digitala) folosind contul de model creat - si apoi trebuie de asemeni expediate la adresa mentionata (originalele plus copie xerox a actului de identitate)

Streamate Limited
c/o Ariel Secretaries Limited
196, Arch Makarios Avenue, Ariel Corner
1st Floor, Office 102, P.O. Box 57528
3316 Limassol - Cyprus
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Alexiss » Sâm Oct 14, 2006 4:00 pm

Daca aveti comentarii , intrebari , scitici sau laude de adus acestui site , sau pur si simplu vrei sa adaugi un review despre acesta - apasa butonul de REPLY de mai jos - si spune-ne sau intreaba-ne despre Streamate !

In rest multa bafta si succes !
Alexiss
Administrator
Administrator

Cu scanarile

Mesajde incomparabilu » Sâm Mar 07, 2009 9:12 am

Nu inteleg cum trebuiesc scanate documentele la streamate:
1. Dau Print la toata pagina
2. Dau copy la Documentul Text il adaug intr-un New Text Document si apoi il printez.
incomparabilu
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Sâm Mar 07, 2009 10:35 pm

In mod normal dai Print si iti va printa numai textul , fara grafici . Asa este setata pagina .
Bafta acolo .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde theselby » Lun Mar 09, 2009 12:25 pm

Da, destul de dragut gestul de a "copia" de pe "alte" forum-uri (chit ca in devenire) idei pentru a va informa voi comunitatea... off... comunitatile astea...

Nah, nu pot sa neg faptul ca nu va administrati bine forumul, dar preluand ideile altora e un "fel" de furt intelectual si poate ar fi fost dragut sa luati legatura cu noi intai... sa nu ne trezim pur si simplu... copiati

O zi buna
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Lun Mar 09, 2009 5:09 pm

Nu stiu ceea ce vezi tu copiat , mai sus sunt doar date oficiale de pe streamate.com . Site-ul indicat de tine
forum.plaisirssexuelles.com nu vad unde contine aceste date .
Dar cand nu ai ce face postezi ... inca un link in plus spre site-ul tau da bine , dont ya :eek:
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde miki894 » Mar Mar 10, 2009 1:35 am

theselby scrie:Da, destul de dragut gestul de a "copia" de pe "alte" forum-uri (chit ca in devenire) idei pentru a va informa voi comunitatea... off... comunitatile astea...

Nah, nu pot sa neg faptul ca nu va administrati bine forumul, dar preluand ideile altora e un "fel" de furt intelectual si poate ar fi fost dragut sa luati legatura cu noi intai... sa nu ne trezim pur si simplu... copiati

O zi buna

Tu de unde ai mai aparut si ce vrei ? , te-a copiat pe tine Adminul acestui forum? Uitate aici :finga: :butthead: :finga:
miki894
User activ
User activ

Mesajde theselby » Joi Mar 12, 2009 6:53 pm

miki894 scrie: Tu de unde ai mai aparut si ce vrei ? , te-a copiat pe tine Adminul acestui forum? Uitate aici :finga: :butthead: :finga:

1. In primul rand nu am ce discuta cu cei care nu au nici macar bazele gramaticii romane
2. M-a deranjat faptul ca urmaresc acest forum de ceva vreme in anonimat, iar ideea de a fi prezentat site-urile de V/C, cu date despre ele nu a aparut decat dupa ce am scos noi asa ceva. Acum poate e o coincidenta, poate nu. Am zis ce m-a deranjat si gata. Insa nu inteleg de unde si pana unde ai aparut tu cu comentarii! Am vazut ce mi-a raspuns admin-ul, si mi s-a parut fair-and-square. Oare tu ai nevoie de un post in plus ca sa "cresti" in rang? Te inteleg and "i pity you"

***peace***
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde justgirl » Vin Iun 26, 2009 4:36 am

STIE CINEVA SA-MI SPUNA SI MIE CE TREBUIE COMPLECTAT LA PERFORMER AGREEMENT SUS : This Performer Agreement ("Agreement") is entered into by and between Streamates, Ltd. ("Streamates"), a Cyprus corporation, and ____________________ ("Performer"), a resident/corporation of __________________ ,SI LA SFARSITUL PAGINII LA RUBRICILE : Contract #: ,Date: , Title: DACA MA PUTETI AJUTA...MS MULT!
Performer
justgirl
AWStudent
AWStudent

Mesajde cris » Vin Iun 26, 2009 9:27 am

Stie cineva daca are trafic?Merci.
cris
AWStudent
AWStudent

Mesajde lroby01 » Dum Iul 05, 2009 2:30 am

din cate am auzit site ul este bunicel...trebuie sa ii acorzi ceva timp.
lroby01
AWStudent
AWStudent

Re: STREAMATE

Mesajde maniacul » Joi Sep 16, 2010 1:20 pm

cum se alege plata prin payoneer ca am deja cont dar cand aleg acolo vor iar cu..sign up :| si nu merg cu aceleasi date..sa fie vreo manevra ca fiecare site care lucreaza cu payoneer sa facem cate un cont pt fiecare? lol
maniacul
AWStudent
AWStudent

Re: STREAMATE

Mesajde cretZu » Joi Sep 16, 2010 1:55 pm

Trebuie sa astepti pana iti vine cardul de la payoneer, deoarece cand selectezi metoda de plata preferata (payoneer), dupa ce bifezi I already have an payoneer account, trebuie sa bagi si numarul cardului (care nu il ai pana nu iti ajunge plasticul acasa).

De curiozitate, a primit cineva pana acuma cardul. Mie mi-au zis ca l-au trimis saptm trecuta, dar cu totii stim de ce seriozitate debordanta e Posta Romana!
cretZu
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Site-uri video chat