Webcam models

streamate

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: streamate

Mesajde oanblonda » Vin Iul 16, 2010 11:05 pm

hihihihihihihihihihi.......................m-ai amuzat de data asta cu tzeparii.....=)) =)) :smt016
oanblonda
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 17, 2010 2:06 am

Tu nu esti un model ce are nevoie de ajutor....Eu cred ca tu umplii forum-ul cu topicuri inutile.
Incearca sa nu mai scrii daca esti in necunostinta de cauza! :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde new_model » Joi Ian 27, 2011 1:02 pm

Buna ziua , am si eu o problema cu banii pe streamate .
Nu am primit nici pina acum banii din perioada 26 decembrie-01 ianuarie .
Am trimis o gramada de mailuri la ei si de pe studio si din adresa mea de mail la doua adrese : <romania@streamate.com> si la : <smsupport@streamate.com> si nu am primit nici u raspuns de3 zile

Mentionez ca am 102 dolari facuti in prioada 26 decembrie--01 ianuarie si inca vreo 80 de dolari in doua perioade anterioare, deci in total 180 de dolari si nu am vazut nici un ban pina acum .
CE POT SA FAC ??? UNDE SAMAI TRIMIT MAIL ??

Va rog sa ma ajutati , va multumesc frumos
new_model
AWStudent
AWStudent

Mesajde new_model » Vin Feb 11, 2011 9:19 pm

A primit cineva pina la urma banii pe streamate saptamina asta ???? , am primit un mail de la ei pina la urma in care spun ca banii vor fi livrati azi 02/11/2011 dar se pare ca mai trebuie sa astept mult si bine .
La cate zile intra banii dupa ce au fost transferati ???
new_model
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Vin Feb 11, 2011 10:04 pm

a intrat bani de obicei ei trimit bani de la 18:00 pina la ora 22:00 intra in cont depinde poate sa fie si mai traziu
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde new_model » Vin Feb 11, 2011 10:34 pm

Multumesc frumos si spor la banuti
new_model
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Vin Feb 11, 2011 11:56 pm

cu placere tocmai devreme sa intamplat ceva banal acum am vazut facusem 17$ cand dau sa ma uit din nou ma uit mai bine 11 $ eu ma miram cum adica 11$ cand era 17 am intrat un pic in panica eu suparata gata am crezut ca mia loat bani asa fara motiv am stat vro 10 minute am vazut bani la loc cei 17$ nu stiu ce sa intamplat dar cred ca a fost o erore aveam de gand sa trimet un mesaj si tocmai site asta care fac cei mai muti bani dar totusi este aiurea ce sa intamplat
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale