Webcam models

Mi s-a stricat telecomanda de la eBenk

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Mi s-a stricat telecomanda de la eBenk

Mesajde Michelle » Sâm Feb 05, 2011 1:52 am

Mi s-a stricat telecomanda de la eBenk :cry: - cand am apasat pe butonul de miscare in jos mi-a mutat camera in sus la maxim si acolo a ramas, acum nu mai merge deloc, nici sus-jos, nici stanga-dreapta, pe orice buton al telecomenzii as apasa, beculetul din baza se aprinde si se stinge daca telecomanda e in dreptul ei, nu conteaza daca apas sau nu pe vreun buton... e foarte ciudat ce se intampla asa deodata. Deci cred ca n-am incotro - trebuie sa-mi iau alt sistem pan - tilt. V-as ruga sa-mi recomandati si mie cam ce modele noi au mai aparut pe piatza in ultima vreme (si de vanzare in tara ca shipping-ul din afara dureaza prea mult pt mine) Mersi...
Michelle
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Mi s-a stricat telecomanda de la eBenk

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 05, 2011 12:24 pm

Daca ai modelul asta:
Imagine

poti sa iti cumperi o telecomanda cu functie de invatare.
Uite aici un link unde gasesti asa ceva :
http://www.vitacom.ro/Products/60368/RC ... atare.html

In intructiunile ei vei gasi cum sa o setezi sa faca ce facea telecomanda originala. Singurul lucru pe care nu il poti face cu asta e sa o inveti sa faca zoom-ul. Asta trebuie sa o faci cu telecomanda camerei.
Asta daca e din telecomanda!!!

Daca vrei sa iti iei altul il poti gasi aici:
http://www.altshop.ro/pan-tilt-ebenk-cu ... -8203.html

E un model mai nou!!!

Succes!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Michelle » Sâm Feb 05, 2011 2:45 pm

Mersi dar... am mai comandat modelul vechi de la Altshop si - atunci ca si acum - era out of stock. Pana l-au adus ei, eu deja imi luasem din afara. :sad:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Sâm Feb 05, 2011 5:57 pm

Totusi, daca il gasesc undeva la vanzare, chiar si second hand, as vrea sa stiu daca telecomanda de la acel model poate fi folosita si pt zoom, ca cea de la modelul vechi? Pt ca nu vad pe telecomanda de la modelul nou optiune de setare a zoomului pt Sony, Canon si Panasonic ca pe cea veche din poza atasata de ionut_ro. Eu am un model Sony Handycam cu telecomanda pt zoom, dar pana acum am folosit telecomanda de la eBenk pt toate functiile: zoom, sus-jos, stanga-dreapta - e mai comod asa. Am sunat la magazinul Vidpro din USA de unde l-am luat pe cel vechi si mi-au zis ca nu se mai fabrica nici un model pan-tilt eBenk sau Bescor. :sad: Stie cineva ce alte modele mai exista pe piata pls?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde ardientestd » Sâm Feb 05, 2011 10:55 pm

Daca vrei sa iti iei altul il poti gasi aici:
http://www.altshop.ro/pan-tilt-ebenk-cu ... -8203.html

E un model mai nou!!!

Succes!!! :rock:

Nu iti recomand sa iei modelul asta. Eu am avut acest model, mi s-a ars adaptorul de 110V, am luat altul, am descoperit k tot nu merge si l-am trimis la altshop in garantie. Are 2 saptamani de cand sta la ei. Si nici nu cred k o sa il mai iau de la ei ca invoca tot felul de scuze:va suna noi in cateva minute si va spunem ce s-a intamplat cu el ( probabil la ei cateva minute dureaza vreo luna), nu am reusit sa luam legatura cu cei de la service sau....s-a defectat telefonul de la service(cand am vrut sa sun eu la service). Intr-un final nu iti mai raspund la telefon si ramai cu buza umflata.
Am incercat sa comand unul...tot de la eu, asta inainte de a-mi oferi aceste scuze, mi-au sus k il au pe stoc si luni la prima ora il vor trimite, dar sa lansez comanda pe net. Zis si facut, am lansat comanda si surrizaa....luni primesc mail k nu mai este pe stoc....Ba mai mult, vineri am vrut sa ma duc la galati sa il iau personal k aveam ffff mare nevoie de el, dar mi-au spus sa nu ma duc k il au in depozit si pana ajung nu mai gasesc pe nimeni la depozit....Buuunn, luni cand citesc mailul sun la ei...cum adik ...a disparut asaa pur si simplu...in fine...cand aduceti altul.....pai k sa vedeti k nu se mai importa, k importatorul nostru ne-a confirmat k acest model nu se mai fabrica....

Asa k aveti grija cum faceti cu ei
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde Michelle » Dum Feb 06, 2011 3:50 am

Ok am inteles ca nu se mai fabrica, asta mi s-a spus si mie cand am sunat la magazinul din USA de unde l-am luat pe cel vechi, dar totusi nu se mai fabrica nici un alt model de sistem pan tilt in momentul de fata nicaieri in lume? Chestiile astea se gasesc foarte greu :sad: Oare de ce?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andreea9 » Dum Feb 06, 2011 4:09 am

Imagine

Sistem rotire Pan-Tilt+panou comanda pentru camera video cu posibilitate de miscare pe toate directiile. Se monteaza pe perete. Destinat pentru utilizare in interiorul cladirilor.

Comenzi disponibile:
- Rotire dreapta
- Rotire stanga
- Rotire sus
- Rotire jos
- Unghi de rotatie orizontal:0o-355 o
- Unghi de rotatie vertical:+10o ~ -900
- Greutate maxima suportata: 3.4 kg
- Temperatura de functionare:0o - 49o
- Culoare: alb
- Greutate: 1 kg
- Dimensiuni pan tilt: 12.7 x 17.8 x 27.4 (cm)
- Dimensiuni panou comanda:18.5 x 14.5 x 4.5 (cm)
Tensiunea de alimentare: AC 220V (priza).
Recomandat pentru camere de dimensiuni mari.

Garantie: 12 luni

Pret: 199,00Lei

http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=1199
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Dum Feb 06, 2011 7:52 am

Ce antic arata, l-am vazut si eu pe google, plus de asta tot echipamentul meu e negru si asta ar fi exact ca nuca-n perete :lol: Pe mine ma intereseaza ceva mai de calitate (daca exista) cu un pret evident pe masura. Mersi oricum :heart:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Dum Feb 06, 2011 10:58 am

http://www.21best.com/21_best/electroni ... -tilt.html

Unii mai folosesc asa ceva... are telecomanda... doar ca e cu fir...
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale