Nu iti recomand sa iei modelul asta. Eu am avut acest model, mi s-a ars adaptorul de 110V, am luat altul, am descoperit k tot nu merge si l-am trimis la altshop in garantie. Are 2 saptamani de cand sta la ei. Si nici nu cred k o sa il mai iau de la ei ca invoca tot felul de scuze:va suna noi in cateva minute si va spunem ce s-a intamplat cu el ( probabil la ei cateva minute dureaza vreo luna), nu am reusit sa luam legatura cu cei de la service sau....s-a defectat telefonul de la service(cand am vrut sa sun eu la service). Intr-un final nu iti mai raspund la telefon si ramai cu buza umflata.
Am incercat sa comand unul...tot de la eu, asta inainte de a-mi oferi aceste scuze, mi-au sus k il au pe stoc si luni la prima ora il vor trimite, dar sa lansez comanda pe net. Zis si facut, am lansat comanda si surrizaa....luni primesc mail k nu mai este pe stoc....Ba mai mult, vineri am vrut sa ma duc la galati sa il iau personal k aveam ffff mare nevoie de el, dar mi-au spus sa nu ma duc k il au in depozit si pana ajung nu mai gasesc pe nimeni la depozit....Buuunn, luni cand citesc mailul sun la ei...cum adik ...a disparut asaa pur si simplu...in fine...cand aduceti altul.....pai k sa vedeti k nu se mai importa, k importatorul nostru ne-a confirmat k acest model nu se mai fabrica....
Asa k aveti grija cum faceti cu ei