Alex a spus bine. Ar trebui sa pui o galerie foto pe site-ul studioului. Asta ca sa-si faca fetele o impresie. Personal, nici moarta nu m-as duce la un interviu cu o persoana care nu este capabila sa faca niste poze. Scuza pe care ai bagat-o nu este buna deloc... Galeria foto este un must. La noi unele camere nu aratau bine deloc cand am pus pozele pe site, insa le-am pus... macar sa stie fetele la ce sa se astepte, chiar daca lucrurile stau altfel in studio acum. Asta e deja surpriza Cineva a spus bine pe avc ca nu ai studio. Si chiar nu il ai. Azi spui o chestie, iar peste ceva timp spui alta. Cand spui o minciuna macar tine minte ce spui ca te pierzi in detalii si lumea observa incoerentele. Numai tu stii cu ce te ocupi de fapt. Pe forumuri putem spune toti ca avem nshpe studiouri si alte afaceri ca nah... cine dreaq ne verifica? Nu am nici un chef sa ma cert cu tine. Nu de alta, dar ma pui iarasi la semnatura Te rog sa iei postul meu ca pe un sfat.
sunflower scrie:Cineva a spus bine pe avc ca nu ai studio. Si chiar nu il ai.
Ai fost AICI la noi la studio? ai vazut TU cu OCHII TAI? pe ce iti bazezi afirmatiile?? sincer, asta chiar este bataie de joc, faceti afirmatii nefondate doar ca sa va aflati in treaba , da stiu , este mai usor sa denigrezi pe cineva nefondat din fata monitorului decat sa mergi a te convinge si apoi a scrie....! chiar nu aveti deloc bun simt si faultati ori de cate ori aveti ocazia, rusine!. iar despre foto, unde scrie aceasta regula ca sunt MUST? inainte era suficient un anunt micut, acum trebuie site dedicat, prezentare, fotografii ca sa fi "crezut" ca esti studio serios? hai sa fim seriosi, maine poimaine ma puneti sa va arat si si cainii de paza ca sa fiti siguri ca studioul are paza!
Va astept! abia dupa aceea va puteti scrie impresiile bune sau rele , pana atunci orice afirmatii veti face le voi cataloga ca, denigrari rautacioase venite din partea concurentei! cu toate ca nu am concurenta aici dar voi o faceti care o fi motivul chiar nu stiu. Chiar asa rau va sperie un studio micut de provincie incat sa il denigrati pe absolut orice pagina de net? rusine!
Asa e , atat ne duce mintea . Hai mai pune si mai fa vre-o 2 forumuri d'alea fantoma d'ale tale si lasa-ne pe noi astia care nu ne duce mintea sa ne vedem de treaba noastra pe aici .
Alexiss scrie:Asa e , atat ne duce mintea . Hai mai pune si mai fa vre-o 2 forumuri d'alea fantoma d'ale tale si lasa-ne pe noi astia care nu ne duce mintea sa ne vedem de treaba noastra pe aici .
Alexiss scrie:Simplul fapt ca te-am bagat in seama , chiar si asa cum ti-am raspuns , e un compliment , pentru ca in rest esti o pierdere totala de timp .
Daca sunt chiar asa de neinsemnat pentru unii dintre voi, pentru ce va pierdeti timpul? doar ca sa jigniti? hmmmmmm, ciudat comportament!
OffTopic: nu prea ma prind.... e vorba de vreo clona de-a lui Spanny cumva? Sau doar seamana d.p.d.v. comportamental?
OnTopic: calmati-va ca nu va shade bine deloc... nici tie ca mare studio owner care se arunca-n niste detalii pt fete de-acasa, nici altora care se agita degeaba.
buna!!......sunt incepatoare in domeniu...adik am lucrat pt un studio 2 luni p mfc si acm as vrea s fac d acasa.....ma poate ajuta cineva...sa-mi explice cam ce e d facut,cu contul cu banutii etc.!nu vreau s mai lucrez prin studio si etc.imi doresc s o fac pt mn!multunesc:*
Interesant dialog intre doua persoane mai sus, acum am facut niste legaturi, e adevarat ca in fata tastaturii poti fi cine vrei...[ oameni dispretuiti, rusine, insa acum sa fim funny ( ar fi prea monotona , plictisitoare si lipsita de probleme viata daca nu si-ar baga si ei putin nasul )], ok... sa revenim pentru crissbyanca din placerea de a ajuta , iti putem oferi detalii cu privire la ce intentionezi sa faci :)
buna seara, studio-ul nostru cauta modele (fete) pentru munca numai de acasa. Nu suntem un studio care sa ascunda anumite detalii, sau mai stiu eu ce, spy, etc. Suntem la inceput de drum, vrem sa ne creem un public vast, si de incredere. Oferim incredere si seriozitate, si oferim in schimb acelasi lucru. De ce am abordat acest domeniu doar cu munca de acasa? Raspunsul: Un model care munceste de acasa se simte in largul sau pentru o astfel de munca, scapa de inhibitii, si este mai deschis atat cu clentii cat si cu el insusi. Deci pentru domnisoarele care doresc sa munceasca de acasa, va rugam sa imi lasati un pm.
PS. Doar pentru Modele cu Clasa! (de preferat, minim 4....)
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>>click CHATURBATE<<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!! Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
Grija mare cu Vip studio!!! Nu va angajati la ei, pe langa faptul ca va da banii dupa o luna, se dau o gramada de amenzi pt tot felul de rahaturi iar cand vreti sa plecati de la ei va obliga sa stati o luna in preaviz , luna in care se dau mai multe amenzi sau chiar nu mai primiti nici un ban.
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .