Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de andreyta » Dum Ian 15, 2012 12:30 am
buna,ma puteti ajuta cu un nume de studio care sa angajeze fete de acasa?dar sper sa fie un studio bun:P....thx:*
-
andreyta
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de studiolove69 » Dum Ian 15, 2012 11:53 am
Daca dai un search pe google cu : videochat de acasa sau de la domiciliu, o sa gasesti cu siguranta multe anunturi si implicit o sa il alegi pe cel care iti place cel mai mult.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de isabella » Dum Ian 15, 2012 7:21 pm
daca te intereseaza mai multe detalii da-mi add in lista de YM : aymar_amy@yahoo.com
-
isabella
- AWStudent

-
-
de russiantonik » Dum Ian 15, 2012 7:31 pm
nu inteleg la ce iti trebuie studiou daca vrei sa lucrezi de acasa...
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de FrozenHearted » Lun Ian 16, 2012 1:11 am
Aici sunt si eu curioasa. Ce poate sa ofere un studio unui model care lucreaza deja de acasa? M-au abordat si pe mine multi oameni pe MFC promitandu-mi marea cu sarea, daca lucrez prin studioul lor,dar i-am refuzat politicos. I-am intrebat ce avantaje as avea, dar toti imi spuneau ca imi dau detalii dupa inregistrare, implicit dupa ce la trimit copia dupa buletin, s.a.m.d. Ceea ce mie una mi s-a parut teapa. Astept un raspuns mai elaborat de userii care detin studiouri. Mersi
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de andreea11 » Lun Ian 16, 2012 1:43 am
si eu zic a nu are rost sa te complici cu un studio ci mai bine incepi tu singura de acasa, aici pe forum gasesti toate raspunsurile cum sa faci cont si aproape toata lumea te poate ajuta cu cate un raspuns.si asa tot ce faci e al tau
-
andreea11
- User activ

-
-
de pocahontas » Lun Ian 16, 2012 11:34 am
Cum vad eu colaborarea de acasa sau cum ar trebui sa fie: Studioul respectiv sa ofere aparatura-o fata incepatoare nu are poate banii necesari sa-si cumpere tot ce-i trebuie. Conturi pe sites-unii nu se descurca, nici cu inregistrarea pe jasmin care este in lb romana:) Sa ofere training ,radmin view sau whatever,este mai greu dar nu imposibil- cineva care nu are habar ce inseamna videochatul are putine sanse de afirmare(aici nu vb de 500 la per pe care-i poate face oricine lucrand pe 240 site) Implicit un procent mai mare-avand in vedere ca modelul isi plateste cheltuieli,etc. Eventual, promovare separata de sites-sunt studiouri''colaboratoare'' pe anumite sites. Daca face astea sau macar o mare parte din ele,studioul respectiv isi merita banii. Ca si rentabilitate mi se pare cea mai proasta afacere fata de angajarea unui model la studio,am spus asta din ambele puncte de vedere,ca administrator de studio nu m-as baga in asa ceva si o sa spun si motivele: Sa zicem ca fata prinde repede si invata in 3-4 luni minimul necesar-iti va spune good bye ''bb''. Daca faci training in studio,de el pot beneficia mai multe modele si implicit castigul studioului va fi mai mare decat daca-l faci pt o sg persoana-deci nerentabil. De obicei maj celor care lucreaza de acasa(am zis majoritatea,nu toata lumea),nu-si respecta programul,azi vine cineva in vizita,maine e frumos afara si se duce in parc,poimaine s-a certat cu ''uby'' si este deprimata,i-a venit cilcul,motive se gasesc,un model poate lucra de acasa 3 ore sau 10(de obicei lucreaza 3:)) pe cand la studio trebuie sa respecte un program-deci nerentabil. Concluzie-nu mi-e mila de fetele care cauta colaborarea de acasa si care dupa cateva luni spun ''ce a fct studioul pt mine ca sa-mi ia banii?''-Pai a fct ce nu ai fost tu in stare sa faci,conturile alea pe care le fac de obicei si daca erai asa desteapta le faceai singura dar stiu ca munca e grea,deci,suporta consecintele. Bafta acolo, indiferent ce alegeti, ganditi de 10 ori inainte. 
-
pocahontas
- User activ

-
de studiovideochatvid » Lun Ian 16, 2012 11:49 am
FrozenHearted scrie:Aici sunt si eu curioasa. Ce poate sa ofere un studio unui model care lucreaza deja de acasa? M-au abordat si pe mine multi oameni pe MFC promitandu-mi marea cu sarea, daca lucrez prin studioul lor,dar i-am refuzat politicos. I-am intrebat ce avantaje as avea, dar toti imi spuneau ca imi dau detalii dupa inregistrare, implicit dupa ce la trimit copia dupa buletin, s.a.m.d. Ceea ce mie una mi s-a parut teapa. Astept un raspuns mai elaborat de userii care detin studiouri. Mersi
Iti raspund eu, detaliile necesare colaborarii cu un studio ( cazul nostru ) le gasesti pe site-ul nostru aici: http://www.studiovideochatvidele.ro/page2.htmldaca iti convin detaliile ne contactezi si incepem sa deschidem conturi pe site-urile cu care cadem de comun acord sa lucrezi, ce avantaje poti avea lucrand cu un studio LEGAL si CORECT? simplu: 1- Contract de comision (intemediere) ( de altfel una din putinele modalitati din ziua de azi prin care poti incheia un contract la distanta) astfel ai siguranta respectarii clauzelor contractuale si a platii , in acest contract fiind trecute toate datele firmei cu care inchei acest contract si o poti trage la raspundere in caz de ceva, lucru pe care nu il poti face daca X sau Y de pe un forum sau mess ti-a deschis un cont pe un site, cu alte cuvinte lucrezi in SIGURANTA! 2- comisionul oferit ce difera in functie de realizari dar nu este mai mic de 75% si el creste pana la 85%, siguranta platii la timp , mentananta conturilor de videochat , si multe altele! intr-un singur cuvant: SIGURANTA GARANTATA in orice punct, incepand de la plati si confidentialitatea contractelor si nu numai!
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de russiantonik » Lun Ian 16, 2012 1:14 pm
hmmmm, nu m-ai convins, studio, chiar deloc. Despre ce sigurantza vorbesti? Siturile si ele iti ofera siguratza de plata, dar charbackuri tot exista. De ce sa platesc impozite prin cineva, daca eu si singura pot sa le platesc, care e diferenta? Se ofera vre un contract de munca? Se ofera tehnica si softul necesar? Ce dati voi, in afara de intregistrarea modelor, care pot sa o faca si de sine statator. Daca are putini gargauni in cap si poate citi. Eu mai inteleg studiorile. Ele ofera carti de munca, pachet social, loc de munca si normal ca isi merita procentul. Ori eu ceva nu inteleg, ori nu inteleg)))) Sa zicem era actual 5 6 ani in urma cind nu era informatie, pe cind acum....
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de studiovideochatvid » Lun Ian 16, 2012 2:28 pm
russiantonik scrie:hmmmm, nu m-ai convins, studio, chiar deloc. Despre ce sigurantza vorbesti? Siturile si ele iti ofera siguratza de plata, dar charbackuri tot exista. De ce sa platesc impozite prin cineva, daca eu si singura pot sa le platesc, care e diferenta? Se ofera vre un contract de munca? Se ofera tehnica si softul necesar? Ce dati voi, in afara de intregistrarea modelor, care pot sa o faca si de sine statator. Daca are putini gargauni in cap si poate citi. Eu mai inteleg studiorile. Ele ofera carti de munca, pachet social, loc de munca si normal ca isi merita procentul. Ori eu ceva nu inteleg, ori nu inteleg)))) Sa zicem era actual 5 6 ani in urma cind nu era informatie, pe cind acum....
1- Nu lucram cu site-uri ce fac masiv chargeback , practic lucram cu site-uri unde chargeback - ul este inexistent. 2-Fiecare este responsabil pentru plata impozitelor 3-Contract de comision (intemediere) 4-Se ofera tot suportul logistic necesar pentru desfasurarea unei activitati in mod de lucru ideal pentru videochat, in cazul nostru, ne deplasam personal la locatia modelelor ( pe o raza de 100 Km de la studioul nostru ) pentru toate configuratiile necesare ,training si oferim suport 24/24-7/7 online sau telefonic , nu folosim nici un soft de conectare la PC-ul modelului ( gen TeamViewer sau altele de gen ) , fiecare este responsabil pentru configuratia avuta. 5-Oferim tot ce este specificat mai sus, aici si in pagina noastra , fiecare potential model isi poate alege singur drumul in viata , depinde de el ce doreste, sa lucreze singur de acasa sau cu ajutorul unui studio .
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de Alexiss » Lun Ian 16, 2012 5:43 pm
Raza aia de 100 km e in jurul cui ? London ,Mallorca sau Videle ? :))) Scuze ... Poate parea rautacioasa intrebarea , dar e important de stiut in cazul tau :))
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de studiovideochatvid » Lun Ian 16, 2012 7:38 pm
Alexiss scrie:Raza aia de 100 km e in jurul cui ? London ,Mallorca sau Videle ? :))) Scuze ... Poate parea rautacioasa intrebarea , dar e important de stiut in cazul tau :))
Daca, ai fi citit cu atentie! studiovideochatvid scrie:in cazul nostru, ne deplasam personal la locatia modelelor ( pe o raza de 100 Km de la studioul nostru )
Iar in pagina oficiala a studioului exista toate datele de contact: Adresa Mobil Mail Messenger http://www.studiovideochatvidele.ro/page5.htmlNu cred ca, este asa de greu cuiva sa ne gaseasca daca, ar citi cu atentie! PS! Nu am fost rautacios , ci am raspuns cu bun simt, iar intrebarea ta nu mi se pare rautacioasa din moment ce nu ai vizitat pagina studioului nostru nu aveai de unde sti!
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de Alexiss » Lun Ian 16, 2012 8:38 pm
Exista si o galerie foto pe site-ul asta ? Scuze , dar pentru mine cei care nu au galerie foto , ori le e rusine , ori nu au studio ... Repet , asa gandesc eu . Poate in cazul tau lucrurile stau altfel ... si oricum nu trebuie sa-mi dai mie explicatii .
Zic eu insa , din experienta , ca prezenta unei galerii foto e un avantaj , da incredere celor care doresc sa se angajeze sau sa colaboreze cu tine .
Just my .02$
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de studiovideochatvid » Lun Ian 16, 2012 9:10 pm
Nu postez galerie foto! nu imi fac reclama la decor ori aparatura, practic nici nu ma intereseaza aceste amanunte decat doar pentru mine ca studio si modele, unele lucruri nu se fac publice, daca era ceva in neregula mai mult ca sigur ca, scriau fetele ce lucreaza la noi, mai ales ca unele citesc consecvent acest forum si nu numai , fiecare isi face publicitatea pe care o doreste , nu vreau sa fiu acuzat ca, am continuat acest topic pentru propia publicitate , noi doar am raspuns unei simple intrebari si atat.
PS!
Pentru cei/cele ce mor de curiozitate de ce nu vin AICI la noi? doar asa...de curiozitate , un interviu, poate chiar angajare si pe urma se poate posta in amanunt tot ceea ce doriti sa aflati, dar...deh, este mult mai galant sa iti dai cu presupusul in fata unui monitor decat sa obti o parere corecta de la fata locului, asa sunt oamenii nascuti si nu-i poti condamna pentru ceea ce sunt, in fond cu totii suntem oameni.....
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale