Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de patrascoiuionut » Mie Oct 13, 2010 12:23 am
am de curand un studio de videochat! toata lumea ma intreaba daca este legal??? ce trebuie sa fac, pt ca studioul meu sa fie legal? ce risc daca nu fac nici o firma si nimic si continui cu el asa, fara cupluri, doar fete ? astept raspuns! multumesc
-
patrascoiuionut
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de patrascoiuionut » Mie Oct 13, 2010 1:00 am
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
patrascoiuionut
- Incepator

-
de Alexiss » Mie Oct 13, 2010 1:15 am
patrascoiuionut scrie:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doare ceva ?
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de winxpfather » Mie Oct 13, 2010 1:43 am
Alexiss scrie:patrascoiuionut scrie:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doare ceva ?
HHAHAHHAHA Tare asta :) Scuze Alex nu m-am putut abtine :)
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de Alexiss » Mie Oct 13, 2010 3:18 am
Femeie buna ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de spaniolul » Mie Oct 13, 2010 7:15 am
patrascoiuionut scrie:am de curand un studio de videochat! toata lumea ma intreaba daca este legal??? ce trebuie sa fac, pt ca studioul meu sa fie legal? ce risc daca nu fac nici o firma si nimic si continui cu el asa, fara cupluri, doar fete ? astept raspuns! multumesc
Care toata lumea? te apuci il faci si apoi spui la toti? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabelea! Pai risti cam multe,in primul rand fiscul si apoi altele,asta deoarece toata lumea stie! Pune mana deschideti firma si continua linistit,sau inchide-l si uita ca a existat vreodata asa ceva.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sunflower » Mie Oct 13, 2010 5:21 pm
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu oare stiai spany?
-

sunflower
- Instructor

-
-
de spaniolul » Mie Oct 13, 2010 6:17 pm
sunflower scrie:aaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu oare stiai spany?
Prima societate infiintata de mine in 2006 functioneaza si in prezent,are cu totul alt obiect de activitate,nu ma cunosti in real life asa ca tineti supozitiile pt.tine,dupa cum ti-am mai spus: in virtual poti face ceea ce vrei exista si limite e adevarat dar in real life daca nu esti atenta la fiecare amanunt pierzi,ar fi cazul sa incetezi cu atacuri la persoana mea,dupa cum bine sti exista si ignore si nu cred ca ti-ar place sa vorbesti cu tine insuti! 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de fetish » Mie Oct 13, 2010 7:44 pm
Spany draga ai vreo problema cumva ? ceva legat de existenta ta nebuloasa ? uite ca ne distram si noi asa cum te distrezi tu incercand sa ne vari in cap aberatiile tale
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de parisienne » Mie Dec 01, 2010 2:20 pm
patrascoiuionut scrie:am de curand un studio de videochat! toata lumea ma intreaba daca este legal??? ce trebuie sa fac, pt ca studioul meu sa fie legal? ce risc daca nu fac nici o firma si nimic si continui cu el asa, fara cupluri, doar fete ? astept raspuns! multumesc
in primul rand trebuie sa citesti legea care reglementeaza aceasta actvitate. Clar trebuie sa fie legal pentru ca aici nu mai vb de un sigur performer... si de mult mai multe persoane! Eu am lucrat la un studio si cei de acolo erau foarte seriosi in privinta legalitatiii si le era frica sa nu se trezeasca cu vreo surpriza la usa si sa se constate ca are fete in studio fara acte! Daca erau asa de ingrijorati, inseamna ca e ceva....
-
parisienne
- Incepator

-
-
de donny_myself » Vin Dec 03, 2010 1:33 am
patrascoiuionut scrie:ce risc daca nu fac nici o firma si nimic si continui cu el asa, fara cupluri, doar fete ?
Eu sincer n-am inteles asta... cupluri sau fete, tot ilegal e,  nu ? Nu se poate face si PFA pentru aceasta activitate? Sau o intreprindere individuala, ca tot "e la moda" acum? Pfa parca nu are voie sa aiba angajati, dar intreprinderea individuala are voie. S-ar putea? Ar fi mai simplu decat sa faci firma... 
-

donny_myself
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Vin Dec 03, 2010 3:52 am
Donny , cuplurile sunt greu de incadrat d.p.d.v. juridic . Legislatia . Apoi cuplurile mixte mai intra si sub incidenta altor legi si trebuie sa te supui unor noi seturi de reglementari . Ilegal nu e , dar iti trebuie un jurist foarte bun si foarte multa alergatura dupa documente .
Cu modele solo (fete sau baieti) lucrurile se simplifica insa la maxim .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de pytikul » Mar Ian 11, 2011 12:34 am
Legea 496/2004 si Legea 196/2003 .......
-
pytikul
- Incepator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate