Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de anamaria223 » Sâm Apr 16, 2011 7:40 pm
studio hdchat din orasul Bacau, nu stiu cat este de legal, dar santajeaza ca publica poze nud cu cei care au lucrat la studio! nu exista seriozitate!!!
-
anamaria223
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Under10 » Sâm Apr 16, 2011 9:04 pm
Ceva dovezi ? ... Cand acuzati de santaj , frauda , viol etc aduceti si ceva dovezi ptr a fi mai credibile .
-

Under10
- Profesionist

-
de slim » Dum Apr 17, 2011 4:51 am
Acum sincer, vina nu o are studioul ca incearca sa santajeze, principalii vinovati sunteti voi cele/cei care acceptati, sunt sigur ca ownerul studioului ameninta si el unde se poate ... 
-
slim
- User Avansat

-
-
de gogalina » Dum Apr 17, 2011 3:23 pm
"Acum sincer, vina nu o are studioul ca incearca sa santajeze: de aici sa inteleg ca cei care vor sa santaseze nu sunt vinovati, nu e vina lor ca vor sa tepuiasca LOL  Saracele studiouri care vor sa santaseze, nu e vina lor domle':))))Ambii sunt vinovati: studioul ca incearca sa santaseze si modelul ca accepta.
-
gogalina
- User Avansat

-
de playboy88 » Dum Apr 17, 2011 7:16 pm
slim scrie:Acum sincer, vina nu o are studioul ca incearca sa santajeze, principalii vinovati sunteti voi cele/cei care acceptati
WTF Si nici ala care violeaza nu e vinovat , principalele vinovate sunt victimile ! Noo? Ce vina sa aiba saracu' om daca i sa sculat...? Nea "subtire" teoreticianu' lemn...plimba ursu ca vorbesti pamant incercand sa-ti dai in pinteni... 
-
playboy88
- AWStudent

-
-
de slim » Dum Apr 17, 2011 7:24 pm
Prietene.... Daca maine iti vine unu la usa si iti cere bani pentru o factura care deja ai platit-o si tu o platesti din nou doar fiindca iti arata un ecuson de 2 lei... Daca tu in loc sa iti dai datele tale lu Alexiss pe net osa ile dai lu Alexxxxisssssss .... ( am dat un exemplu fictiv ) a cui e vina ? cine e prostu ala care pune botu sau ala care si-o incearca ? Pentru mine nu exista am fost santajat!!!! Exista doar am permis sa fiu santajat !
-
slim
- User Avansat

-
-
de gogalina » Dum Apr 17, 2011 8:00 pm
bun si atunci la tribunal marii santajisti cu milioane de euro frauda cand se prezinta ei ar trebuie sa fie nevinovati nu?? cam asta inteleg eu din spusele voastre ca cei care santajeaza nu sunt vinovati saracutii. oare de asta primesc ani de puscarie? Ca sunt NEVINOVATI? Ca vinovat e cel care a luat teapa si nu ei?? In fien va rog sa am scuzati , am deviat de la subiect si nici nu voi mai interveni. Fiecare cu opinia lui. o zi buna va doresc. Cam asta e spiritul romanesc sa inteleg, hai sa tragem tepi cat se poate, hai sa furam(asta tot un santaj e)ca vorba aia nu e vina noastra.
-
gogalina
- User Avansat

-
de Alexiss » Dum Apr 17, 2011 11:53 pm
E o diferenta intre marii tepari ai tarii (cei de milioane de euro) si gainarii de acest gen . Pe astia mici ii haleste justitia in 3 minute . De aceea consider ca discutiile astea nu-si au rostul aici si ca problema trebuie rezolvata acolo cu o simpla sesizare / plangere la politie .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Discutii generale