Webcam models

Studio.

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Studio.

Mesajde Toxxxik » Lun Mai 16, 2011 11:24 am

Salutare sunt nou in aceasta industrie , si am nevoie de cat mai multe sfaturi din partea voastra.Vreau sa imi deschid un studio , am achizitionat aparatura respectiv locatie dar bate vantul in ceea ce priveste personalul :sad: . Va rog frumos daca imi puteti da un sfat despre cum as putea gasi fetele pentru videochat, am observat ca in ziare sunt cateva anunturi si m-am gandit ca nu mai are rost sa incerc asa ca astept alte idei din partea voastra.Orice idee este binevenita. Multumesc Anticipat :tonqe:
Toxxxik
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Studio.

Mesajde Red Studio » Lun Mai 16, 2011 2:10 pm

Sa inteleg ca iti intrebi concurenta cum ai putea sa atragi tu modele in locul lor? :)
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Lun Mai 16, 2011 7:41 pm

Nu RedStudio...nu intreaba concurenta ci intreaba comunitatea de pe forum, care comunitate din cate ai observat matale se ajuta si isi da sfaturi pentru a slefui cat mai bine diamantul asta numit "videochat". Dar tu postezi numai sa te afli in treaba si anume probabil sa iti faci reclama la studioul din semnatura .

Pentru userul Toxxic...ar trebui sa stii ca pe balta unde vezi multi pescari acolo trebuie sa ti arunci si tu undita daca vrei sa traga ceva...respectiv anunturi in ziare, saituri si forumuri de profil, site propriu de prezentare a serviciilor, reclama google etc.

RedStudio....sunt un tradator... :roll:
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gogalina » Lun Mai 16, 2011 8:57 pm

o alta solutie de publicitate mult mai ieftina ar fi sa faci afise ieftine foi tip A4 color/alb negru si sa le lipesti prin caminele studentesti de fete, acolo stii ca poti avea sanse sa iti gasesti modele...altceva stiu eu....prin zonna unde stii tu ca sunt mai multe fete, blocuri de garsoniere cat e sa imparti niste hartii sa le pui in cutii postale, prin cluburi sa dai o raita sa vorbesti cu patronul sa te lasa sa pui pe masa afise nu stiu habar n-am sper sa te ajute ideile mele. Si fii cat mai scurt si cat mai corect in ceea ce oferi. Anunturile din ziare conteaza mult, lumea saraca prima oara cand isi cauta de munca cumpara un ziar si apoi consulta internetul(nu uita ca la tara sunt multe fete care nu au internet sa le merge prost internetul si nu pot lucra de acasa).
Din ce am vazut eu acum renteaza mai mult sa-ti deschizi un studio intr-un oras mic tip Suceava, Pascani, pentru acolo fetele nu sunt inca 'adjudecate" de studiourile mari, nu ai asa multa concurenta, saracia e un pic mai mare spre deosebire de orasele mari unde fetele pot lucra singure si de acasa ....
Daca esti corect cu modelele e de ajusn sa ai doua trei ca dupa aia se cheama intre ele si umbla vorba
Dar inainte de a incepe afacerea trebuia sa te gandetsi serios sa faci un studiu de piata(absolut necesar oricarei afacer) care sa cuprinda: Ce vor potentialii angajati? Care sunt rivalii si ce ofera ei? Cu ce poti tu sa vii in plus? etc...
Sper ca te-am ajutat cu ceva.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Jules » Lun Mai 16, 2011 11:12 pm

Sper sa te ajut...
Da anunturi pe Bestjobs.ro, si in general pe toate siteurile posibile de anunturi. Mai incearca si pe facebook, da anunturi din acelea micute care apar in dreapta. Fa-ti conturi pe toate siteurile de socializare si fii prietenos, activ, da mesaje, prezinta-ti studioul. Fa un site de prezentare al studioului. Fa-l perfect!
Da anunturi in fiecare zi. Fa cate ceva in fiecare zi. Am incercat si varianta cu flyere. A mers si nu prea. Noi dam anunturi si vin fete, dar cele mai multe de fapt vin prin recomandare asa ca incearca sa fii cel mai bun angajator si la un moment dat nici n-o sa mai fie nevoie sa dai anunturi ca vin singure. O sa vezi.

Red Studio, te cam dai superior, desi nu vad de ce. "Bunul" renume al studioului mama te va ajunge si degeaba te dai rotund pt ca indiferent ce nume va luati, toti sunteti la fel, cu acelasi management si acelasi stil de lucru. Singurul lucru care imi place la tine e placuta cu emblema studioului pe care ai pus-o la parterul blocului.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde starlinestudio » Lun Mai 16, 2011 11:46 pm

Buna seara tuturor ,

Toxxik intar-adevar, concurenta este foarte mare, dar nu lasa garda jos, e loc pentru toata lumea, posteaza niste anunturi si cu siguranta vei gasi personal, sincer nici eu nu detin prea multa experienta insa sunt pregatit sa fac cele mai mari eforturi pentru a-mi functiona treaba satisfacator.Gandeste-te ca muncesti pentru tine, fii sincer cu fetele, nu le amagi ca vorba rea umbla mai repede decat cea buna, si e pacat sa dai cu batu in balta daca intr-adevar vrei sa faci ceva. Mie imi este de un real ajutor acest forum, am invatat foarte multe din el.
Cum spune si gogalina, ziarul e baza pentru fetele incepatoare. Jules o idee exceptionala cu bestjobs :eek: ,(aici iti multumesc eu pentru idee) o voi pune si eu in practica.
Multumesc pentru ca oferiti sfaturi celor care au initiativa de a se documenta.
Domnilor si doamnelor va doresc o seara minunata si mult succes! :P
starlinestudio
Incepator
Incepator

Mesajde Jules » Mar Mai 17, 2011 12:05 am

Cu placere, Starline. Iti sugerez sa folosesti si facebookul. Acolo ai optiunea sa alegi cui sa apara anuntul, gen doar pt orasul x, persoanelor cu varsta intre si intre, fete sau baieti, etc. Oriunde ar fi dat anuntul, site-ul studioului trebuie sa fie foarte atragator. Pune accent pe galerie si oferta. Mult succes.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde French Kiss » Mar Mai 17, 2011 12:50 am

gogalina vad ca vorbesti despre Suceava si Pascani daca esti de prin zona contacteaza-ma te rog pt ca as avea nevoie de ceva ajutor ?
Intotdeauna trebuie sa te dedici complet, deoarece daca nu o faci, cineva, undeva, se va dedica si te va invinge cand te va intalni.
French Kiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde Toxxxik » Mar Mai 17, 2011 11:09 am

Va multumesc mult , sper ca sfaturile voastre imi vor fi de folos :prayer: :) . Daca mai aveti idei le astept cu cel mai mare drag. Eu sunt dintr-o zona nu foarte dezvoltata in acest domeniu , insa fetele se gasesc destul de greu.
Toxxxik
Incepator
Incepator

Mesajde Red Studio » Mar Mai 17, 2011 11:55 am

Ma bucur ca al meu comentariu a contribuit cu succes la topicul de fata, pe asta am si mizat :)

@Jules: Multumesc pentru aprecierile pozitive la adresa siglei noastre. I love it! In ceea ce priveste "renumele" si "stilul de management" cred ca nu ne cunoastem personal sau nu am lucrat niciodata impreuna ... altfel nu ai avea cum sa nu apreciezi stilul meu de management :roll:

Have fun and make money!
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde gogalina » Mar Mai 17, 2011 12:58 pm

Eu sunt din Iasi am dat cateva exemple pentru ca am vazut studiouri care se extind si in aceste 2 zone....si prin Suceava cu siguranta exista unviersitate si probabil camine deci acolo trebuie sa mizezi zic eu...si mai e o chestie inteligenta dupa parerea mea, siteurile astea de comunicare stil Hi5, Facebook tot tineretul e prezent pe acolo asa ca faceti cont si poze cu studioul apoi cautati dupa sex, locatie, varsta si astfel puteti vedea cate fete din zona care va intereseaza sunt si le puteti contacta voi printr-un mesaj in care sa le propuneti acest lucru, cine stie poate unele vor acceepta:0
Cred ca in orice afacere te poti implementa atata timp cat iti dai tot interesul si te duce mintea. Dar in opinia mea fetele care vin la studio sunt genreal cele care nu au conditi sa faca acets job de acasa, deci pe asta trebui sa mizati voi, fete care stau in camin, fete cu situatia sociala mai precara etc.
Si ma mai gandema la o chestie.....deseori in videochat vedem fete timere 20-30 ani dra sa nu uitam ca in Romania sunt destule femei 30-40 ani casnice si cred ca si ele ar reprezenta o potentiala sursa de castig, iar de obicei sunt mai serioase decat o fata de 18, 23 de ani pentru ca vorba aia au familie au copii si trebuie sa-i intretina....incercati sa acordati o sansa si la femei mature sau eventual sa formulati un anunt care sa le atraga si pe ele nu stiu...
Sper ca v-am fost de folos :smt003
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Vin Mai 20, 2011 3:45 am

Red Studio scrie:Ma bucur ca al meu comentariu a contribuit cu succes la topicul de fata, pe asta am si mizat :)

Fara tine nici apa nu mai era uda....
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde tornishca » Sâm Iun 04, 2011 11:25 am

Jules scrie:Cu placere, Starline. Iti sugerez sa folosesti si facebookul. Acolo ai optiunea sa alegi cui sa apara anuntul, gen doar pt orasul x, persoanelor cu varsta intre si intre, fete sau baieti, etc. Oriunde ar fi dat anuntul, site-ul studioului trebuie sa fie foarte atragator. Pune accent pe galerie si oferta. Mult succes.

Ideea cu Facebook din cate stiu eu, nu prea merge. Cei de la Facebook Ads interzic anunturile "explicit adult" gen "videochat", dar daca vei face anuntul un pic mai "maleabil", gen "hostess online", "animatoare online" - s-ar putea sa mearga.
Parerea mea...
tornishca
AWStudent
AWStudent

Mesajde Furnizor Decor » Dum Iun 05, 2011 1:18 pm

Agentiile de evenimente utilizeaza sporadic hostesse pe care le platesc de regula modic.
Daca le-ai solicita serviciile, sub un pretext oarecare - gen: am nevoie de 2-3 fete pentru standul firmei mele la un tirg de joburi - ai putea sa le evaluezi prezenta scenica si disponibilitatea de a se implica in proiectul tau.
Cu putin tact, cine stie :eek:
Stand out. Step into the Light. Our Light.
http://www.candles.leyza.ro
Furnizor Decor
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale