Webcam models

Studio VCT in Baia Mare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Studio VCT in Baia Mare

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 6:35 pm

ID: videochatworldtopicmanager
Nu am avut timp zilele acestea sa stau online deoarece am fost ocupat cu alte treburi...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde fetish » Mie Sep 08, 2010 6:43 pm

Nush da e o optica si aceasta eu persoanl nu o agreez imi place sa acced prin forte proprii iar ajutorul sa fie limitat nu sa ma dadaceasca careva fa asa fa pe dincolo

fiecare cu optica lui nah
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde princessmanager » Mie Sep 08, 2010 6:51 pm

salut daca doresti mai multe informatii despre un studio in pitesti ar fi bine sa vb cu united studio de pe avc deoarece el are acolo deschis un studio de vreun an si ceva(si are si f multa experienta in domeniu).
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Mesajde Nush » Mie Sep 08, 2010 7:00 pm

Te inteleg fetish... insa nu am cerut mura in gura tot. Am citit cap-coada niste forumuri, m-am documentat cat am putut de bine, am luat si legatura cu niste oameni din domeniu care m-au ajutat dupa posibilitati, dupa care am trecut la fapte. Printe acestea e si faptul ca am inceput sa scriu pe forum, sa pun intrebari la fel ca oricare altul, sa imi spun parerea acolo unde consider ca e cazul s.a.m.d. Daca sunt mai direct, sau ating subiecte mai sensibile, chestiuni care deranjeaza, asta deja nu mai e problema mea... cine vrea sa tina "secret" sau are retineri o poate face, cine vrea sa isi expuna anumite puncte de vedere despre subiectul activitate model e binevenit sa o faca. Nu trag de limba pe nimeni si nici nu ma milojesc. Creez doar oportunitatea pentru cei care sunt dispusi sa o faca, ajutandu-ma atat pe mine cat si pe altii. Atata tot...

Asta nu ma face cu nimic mai prost decat altii si nici mai destept sau stiu eu cum, pur si simplu sunt mai indraznet... probabil nu e cuvantul potrivit insa pe moment altul nu am. :smt003

Probabil am exagerat cu turul studio-ului si asta ti-a dat de inteles ca vreau totul pe tava, nu asta era intentia mea... insa, in cazul meu, merita sa incerc, nu? Cu rusinea nu faci nimic in ziua de azi. :supz:
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 9:36 pm

fetish scrie:Nush da e o optica si aceasta eu persoanl nu o agreez imi place sa acced prin forte proprii iar ajutorul sa fie limitat nu sa ma dadaceasca careva fa asa fa pe dincolo

fiecare cu optica lui nah

Toti am plecat de la 00 inclusiv eu si ca fata te asigur ca e ff dificil sa obti anumite info,oricum trebuie sai acordam o sansa deoarece e sincer,nu cred ca moare cineva daca/i raspunde intrun fel sau altul la intrebari,sunt intrebari firesti de incepator,tu cum erai la inceput...sau ai uitat?
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 1:55 am

Nu este greu sa obtii o informatie,atata timp cat iti doresti cu adevarat sa o faci :yawinkle: Daca te implici,ai parte,daca nu,aduni ce ramane din urma altora...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Discutii generale