Webcam models

Studio virtual

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Studio virtual

Mesajde knz xxx » Joi Oct 28, 2010 1:52 am

Salutare .. sunt nou aici .. am cautat tema despre care vreau sa vb si nu am gasit .. sper sa nu adaug o tema despre care sa mai vorbit ..suntem un cuplu si am lucram de mai bine de un an la studio .. am vrea sa lucram de acasa ca sa putem sa lucram mai lejer si sa avem 100%.La conturi nu cred ca o sa avem vreo problema deoarece ne descurcam destul de bine cu engleza .. insa din cate am inteles de pe la altzii trebuie sa ai un studio virtual dk vreau sa ii fac si ei conturi la fata singura eu la single si binenteles si la cuplu ... plata am inteles ca se face mai usor .. in fine mai multe avantaje .Ideea e ca nu stim cum sa facem acest studio.Va multumim!
knz xxx
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Studio virtual

Mesajde ionut_ro » Joi Oct 28, 2010 2:35 am

in cazul in care vrei, dupa cum ai zis tu, mai multe conturi pentru amandoi trebuie sa iti deschizi conturi de "studio"
sa iti explic in linii mari cam cum se numesc acestea pe cateva din site-uri, asta ca sa iti faci o idee:

LiveJasmin - Master Account Advanced Registration
ImLive - Agent
Cams - Studio

restul cred ca te descurci :yawinkle:

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Re: Studio virtual

Mesajde Utilizator sters » Joi Oct 28, 2010 4:47 am

Salutari si bine ai venit!

Uite aici discutii despre conturile de studio!
Foloseste butonul "search"pentru a gasi mai usor ceea ce cauti :yawinkle: Vei gasi tot ce ai nevoie ca si informatie...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Legislatie si Legalitate