Webcam models

Suma limita trebuie atinsa de fiecare data?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Suma limita trebuie atinsa de fiecare data?

Mesajde modelincepator » Lun Noi 08, 2010 11:10 pm

Buna. Am si eu 2 nelamuriri...pt k nu am gasit nicaieri raspunsul: sumele minime de 100 $ pe mfc si lj trebuiau atinse doar pt inceput sau la fiecare perioada trebuie sa fac minim 100 $ sa imi trimita banii? daca de ex fac 80$ pe jasmin, mi-i trimit sau mi-i reprogrameaza la perioada urmatoare? pana acum nu am avut pb. as vrea sa stiu pe viitor :d. mersi.
si inca ceva: imi astept cardul payoneer sa il activez etc..intrebarea e : cand lj imi trimite banii pe 16 pt perioada asta (daca imi vine cardul pana atunci) , mi-i trimite si pe cei din perioada trecuta? (15-30.10). mentionez ca am facut limta de 100$. ..sau mi-i trimite pe aceia pe 25?
mersi.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Suma limita trebuie atinsa de fiecare data?

Mesajde ionut_ro » Lun Noi 08, 2010 11:14 pm

trebuie neaparat sa faci 100$ aia in fiecare perioada. daca nu depasesti 100$ intr-o anumita perioada ei se reporteaza perioada viitoare pentru plata.

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Lun Noi 08, 2010 11:23 pm

modelincepator scrie:lj imi trimite banii pe 16 pt perioada asta

vezi ca jasminul nu iti trimite banii pe 16 pe perioada asta :smt003
jasminul face platile in felul urmator:

banii facuti in perioada 1-15 vin pe 10 a lunii viitoare
banii facuti intre 16-sfarsitul lunii vin pe 25 luna viitoare

exemplu : banii facuti in perioada 1-15 noiembrie iti intra pe data 10 decembrie. daca in acea perioada nu ai depasit 100$ banii se reporteaza si o sa ii primesti impreuna cu cei din perioada 16-sfarsitul lunii noiembrie, bani care iti intra pe data de 25 decembrie

scrie asta la ei pe site - sectiunea payments

Bafta acolo!!! :supz:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde modelincepator » Lun Noi 08, 2010 11:50 pm

mersi frumos! m-am lamurit...asa, mai bine ma reorientez catre alt site cu trafic bun si nu cu mii de modele care de fapt sunt sute cu 2-3 conturi :)) :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Mar Noi 09, 2010 12:46 am

daca stam sa analizam putin jasminul e cam pe primul loc in ceea ce priveste traficul... dar stim bine ca nu toate modelele fac si bani pe el.
eu unul consider jasminul un site foarte bun pe care chiar poti sa faci banuti frumosi...

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Sins-Shop » Mar Noi 09, 2010 2:06 am

Daca problema este daca faci sau nu suma minima pe perioada cred ca e mai bine sa te reorientezi profesional .
Sins-Shop
Incepator
Incepator

Mesajde cretZu » Mar Noi 09, 2010 11:01 am

La MFC nu e 100 suma minima, e mai putin...ma refer daca ai selectat payoneeru ca modalitate de plata.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mar Noi 09, 2010 11:06 am

uite ce zic cei de la mfc pe site-ul lor:

Payoneer

* Cost: $2-$5
* Minimum payout: $20
* Time to receive payment once you have your card: Less than 1 day.

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde cretZu » Mar Noi 09, 2010 11:08 am

Da, exact, cand aveau epassporte suma minima era 10$ parca :)
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mar Noi 09, 2010 11:12 am

cum zicea Sins-Shop... daca te gandesti sa faci suma minima sa iti primesti banii... nu e bine...deloc

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde modelincepator » Mar Noi 09, 2010 12:01 pm

Am zis 100 si la MFC pt ca am ales wire transfer...cand imi va veni cardul, voi alege payoneer si acolo...nu imi fac probleme pe atingerea sumei minime ..am zis k pt viitor, pt k kiar nu stiam lukrul asta..la jasmin ma ''deranjeaza'' faptul k banii vin relativ tarziu ...cu mfc-ul si cams-ul nu am probleme..imi merge binisor..pt inceput (am 3 saptamani) eu sunt multumita..jasmn ul e cel la care as renunta, pentru ca intr-adevar traficul este bun, dar majoritatea sunt freeloaderi, si daca nu faci SHOW in free nu te baga mai nimeni in seama, decat daca esti pe prima pagina, unde iti fluturi putin mana prin par, faci cu mana la camera si stai mereu in privat. lol..membrii nu trec de primele pagini..asta ma enerveaza, iar cei care intra in room (sau cel putin majoritatea) vor sa le arati tot in free :))in fine..m-as reorienta catre site-ul camworld. ce bun?:d
p.s: doar nu se sfarseste lumea acum la l jasmin..am mai citit ca mai e lume carora nu le merge bine cu jasmin-ul.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cretZu » Mar Noi 09, 2010 12:16 pm

Vezi ca si ImLive are trafic bun.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mar Noi 09, 2010 12:23 pm

despre camworld nu stiu foarte multe, deci mai bine nu ma bag :smt003
revenind la jasmin... vorbeai mai sus despre fetele de pe prima pagina. eii...fetele alea sunt acolo din mai mult motive.
lucreaza de foarte mult timp, unele au chiar 3-4 ani de cand sunt acolo... daca stai sa te uiti atent(a) la ele fetele alea chiar stiu sa faca videochat (nu vreau prin asta sa jignesc pe nimeni - e o parere personala despre cum ar trebui sa se comporte un model).
vb ta.. isi misca mana prin par si o baga unu in privat... fii atenta la gesturile lor... de multe ori un gest neimportant poate pt majoritatea, dar facut cu stil... iti aduce mari beneficii

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde modelincepator » Mar Noi 09, 2010 12:38 pm

mersi pt sugestii:). pai stiu ca au 2,3 sau kiar 4 ani si tocmai de aia nu ma compar cu experienta lor, dar mi se pare absurd sa te kinui sa iesi in evidenta pe un site cu zeci de mii de modele, cu zeci de pagini si unde membrii intra doar pe primele pagini si in privatul fetelor de acolo doar pt ca sunt pe prima pagina..k acum sa fim seriosi..multe dintre ele stau pur si simplu (uneori nici macar cu fata), nu se misca absolut deloc si stau numai in privat..eu daca as face asa as fi pe minus lol :))))). dar in fine, nu ma intereseaza capra vecinului..zic doar c vad din afara..cum ziceam: mai bine aleg in lokul jasminului un site cu trafic bun, nu atat de muuuuulte modele, k sa am sansa sa ma ridic mai repede.e doar parerea mea:)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ButterflyKiss » Mar Noi 09, 2010 2:19 pm

cele care nu se misca acum si nici nu stau cu fata s-au miscat inainte cat sa isi faca regulari.. si nu trebuie sa si mai bata capul cu orice membru pe free doar il asteapta pe xulescu sau pe y sau cn stie... si normal k le vezi numai in privat din moment ce regularii vin.. si pana si cei noi vin pentru k nah... ban la ban trage(o vede mereu in pv considera k e cv de capul ei si o testeaza nu?)
ButterflyKiss
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale