Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de ciprian » Joi Sep 02, 2010 2:59 pm
buna , daca o sa fiti draguti o sa ma ajutati cu cateva raspunsuri .Am netul de la rds si am 100.0 mbps acum si ma gandesc sa il maresc, sunt sigur ca e mic dar sa imi ziceti cat de mare trebuie sa il fac. Pe urma am o camera SONY ,,Carl zeiss vario tessar optical zoom 40x,, daca o sa imi puteti spune daca este buna ,si am calculatorul amd athlon 64 procesor 3000+ 1.81 ghz 2.00 gb of ram, PE urma trebuie sa imi fac cardul ePassaporte, dupa ce imi vine cardul imi fac cont pe ejasmine de ex si pe urma multa bafta la bani?  pana aici stiu daca mai este ceva in afara de ceea ce am scris ce trebuie s afac va rog frumos sa ma ajutati multumesc frumos 
-
ciprian
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 3:25 pm
ciprian scrie:buna , daca o sa fiti draguti o sa ma ajutati cu cateva raspunsuri .Am netul de la rds si am 100.0 mbps acum si ma gandesc sa il maresc, sunt sigur ca e mic dar sa imi ziceti cat de mare trebuie sa il fac. Pe urma am o camera SONY ,,Carl zeiss vario tessar optical zoom 40x,, daca o sa imi puteti spune daca este buna ,si am calculatorul amd athlon 64 procesor 3000+ 1.81 ghz 2.00 gb of ram, PE urma trebuie sa imi fac cardul ePassaporte, dupa ce imi vine cardul imi fac cont pe ejasmine de ex si pe urma multa bafta la bani?  pana aici stiu daca mai este ceva in afara de ceea ce am scris ce trebuie s afac va rog frumos sa ma ajutati multumesc frumos 
Salut! Internetul,mergi pe speedtest.net si dai un test.Daca trece de 10 mega upload e ok.Camera video este destul de ok,(din punctul meu de vedere,la categoria video Carl Zeiss e nr.1),iar configuratia pc-ului este suficient de buna incat sa duci 2-3 sesiuni pe el fara probleme  Iar in legatura cu cardul epassporte,iti recomand sa ti-l faci prin intermediul site-ului LiveJasmin daca tot doresti sa lucrezi pe el.Ei ti-l face si ti-l trimite gratuit.Cardul ajunge la tine,in maxim patru saptamani din momentul in care atingi pragul de 100$.Sper sa-ti fie de folos sfatul Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de ciprian » Joi Sep 02, 2010 3:42 pm
deci cardul il fac pe ejasmine de ex ca il trimit ei gratis dar eu ma pot apuca de treaba pana vine cardul ?si cand ating pragul de 100$ imi trimit cardul bine in decursul a 4 sapt , si iti multumesc frumos ca ai fost draguta si mi-ai raspuns
-
ciprian
- Incepator

-
-
de liviu202 » Joi Sep 02, 2010 3:55 pm
A-ti inceput sa puneti virusi pe forum? sunt-bune-inceput-t5184.html UDEFID virus connection terminated - quarantined
-
liviu202
- Cunoscator

-
de spaniolul » Joi Sep 02, 2010 4:43 pm
Procesor lent si de proasta calitate,un INTEL de 1,8-2,4 Gh este ok.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 9:24 pm
Fiecare dupa cum poate si dupa cum isi permite...Este suficient sistemul cel putin pentru inceput.
Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale