Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de pisicutactz » Dum Oct 30, 2011 10:19 am
Am citit pe aici pe forum sa ma mai documentez. Dar am cateva intrebari daca as vrea sa mai inscriu si alte fete pe contul meu? adica cam ce fac si studiourile dar sa faca de la ele de acasa si eu sa primesc un procent din ce fac ele. Am mai citit (aici sau in alta parte) ca se poate cu nu stiu ce fel de cont si primesc 30% de la fiecare fata. Vreau si eu mai multe detalii va rog!
-
pisicutactz
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 30, 2011 10:28 am
pisicutactz scrie:Am citit pe aici pe forum sa ma mai documentez.
Mai citeste , gasesti tot ce trebuie in forum . 
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de blooangel » Dum Oct 30, 2011 10:31 am
pisicutactz scrie:Am citit pe aici pe forum sa ma mai documentez. Dar am cateva intrebari daca as vrea sa mai inscriu si alte fete pe contul meu? adica cam ce fac si studiourile dar sa faca de la ele de acasa si eu sa primesc un procent din ce fac ele. Am mai citit (aici sau in alta parte) ca se poate cu nu stiu ce fel de cont si primesc 30% de la fiecare fata. Vreau si eu mai multe detalii va rog!
Da, de exemplu pe cams.com, ai un link pentru "refferal models", daca inscri alte fete prin link-ul ala primesti o parte din "vanzarile" lor. Pe alte site-uri nu stiu cum e, dar probabil tot cam asa. Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de pisicutactz » Dum Oct 30, 2011 10:45 am
blooangel scrie:pisicutactz scrie:Am citit pe aici pe forum sa ma mai documentez. Dar am cateva intrebari daca as vrea sa mai inscriu si alte fete pe contul meu? adica cam ce fac si studiourile dar sa faca de la ele de acasa si eu sa primesc un procent din ce fac ele. Am mai citit (aici sau in alta parte) ca se poate cu nu stiu ce fel de cont si primesc 30% de la fiecare fata. Vreau si eu mai multe detalii va rog!
Da, de exemplu pe cams.com, ai un link pentru "refferal models", daca inscri alte fete prin link-ul ala primesti o parte din "vanzarile" lor. Pe alte site-uri nu stiu cum e, dar probabil tot cam asa. Bafta!!!
Da dar de ex eu am 4 fete, se poate sa le inregistrez pe contul meu si sa primesc in fiecare luna 30% din castigurile lor? nu inteleg exact..asta inseamna sa le fac referali sau cum
-
pisicutactz
- Incepator

-
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 30, 2011 11:04 am
pisicutactz scrie:Da dar de ex eu am 4 fete, se poate sa le inregistrez pe contul meu si sa primesc in fiecare luna 30% din castigurile lor? nu inteleg exact..asta inseamna sa le fac referali sau cum
Prin referalls primesti un procent care nu este unul de durata ,intre 6 luni si un an depinde de site-uri iar procentul nu este stabil scade pe fiecare luna ce trece , ceea ce vrei tu sa faci iti trebuie sa iti creezi un cont de studio pe site-urile pe care vrei sa lucrezi in care sa incluzi modelele tale , restul...citeste forumul!
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de pisicutactz » Dum Oct 30, 2011 11:59 am
studiovideochatvid scrie:pisicutactz scrie:Da dar de ex eu am 4 fete, se poate sa le inregistrez pe contul meu si sa primesc in fiecare luna 30% din castigurile lor? nu inteleg exact..asta inseamna sa le fac referali sau cum
Prin referalls primesti un procent care nu este unul de durata ,intre 6 luni si un an depinde de site-uri iar procentul nu este stabil scade pe fiecare luna ce trece , ceea ce vrei tu sa faci iti trebuie sa iti creezi un cont de studio pe site-urile pe care vrei sa lucrezi in care sa incluzi modelele tale , restul...citeste forumul!
Aha, acum am inteles dar daca imi fac asa cont trebuie neaparat sa am o firma(studio) sau pur si simplu le fac fetelor cont si ele lucreaza de la ele de acasa?
-
pisicutactz
- Incepator

-
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 30, 2011 2:51 pm
Acum sincer , nu vrei sa iti si desenam?  citeste forumul cap coada si vei gasi toate raspunsurile , si nu mai deschide 70 de topicuri cu acelasi subiect , nu vei primi raspuns mai rapid , inca o data ! CITESTE FORUMUL !!!
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de sunflower » Lun Oct 31, 2011 10:34 pm
Mai bine pune-te tu pe treaba si fa-ti banii aia singurica. Cu informatiile pe care le detii nu vei reusi decit sa faci 4 fete sa stea ca pe ace. Acele 4 fete au nevoie de mai mult de citeva conturi amarite pe un site. Sfaturi, support etc... TREBUIE sa muncesti si tu cu ele pt cei 30% la care aspiri... in caz contrar, nu ii meriti.
-

sunflower
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale