Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de BE.TY » Lun Oct 19, 2009 8:49 pm
CA PERSOANA FIZICA CE TAXE TREBUIE SA PLATESC?
-
BE.TY
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de ProxstudioPloiesti » Mie Ian 19, 2011 1:46 pm
Trebuie sa platesti decat taxele ,acele "fees" care fiecare site le aplica pt transferul bancar( international wire transfer)... asta daca ai ales aceasta metoda... eu as zice sa nu, au taxe destul de mari daca lucrezi singura si nu ai studio. Alte metode: incearca PayPal, Payoneer, i-payout.
-
ProxstudioPloiesti
- Incepator

-
-
de pizza_eater » Mie Ian 19, 2011 3:38 pm
Sunt usor spereiata de ideea ca cei de la banci (eu am la brd cardul )prezinta fiscului bilanturile .Credeti ca este posibil sa fiu nevoita sa platesc impozit pe tot banii care i-am primit pana acum ?
-
pizza_eater
- AWStudent

-
-
de pizza_eater » Mie Ian 19, 2011 3:40 pm
*speriata* scuze sunt adormita
-
pizza_eater
- AWStudent

-
-
de Moscraciun » Joi Ian 20, 2011 12:47 pm
Daca era sa fie cum spui tu,se trezeau multi pana acum haituiti de fisc.Doar videochatul nu se practica de ieri de azi.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de shady08 » Mie Mar 23, 2011 8:00 pm
Am si eu o problema cu taxele si impozitele...m'am decis sa deschid un studio....am tot citit mai pe toate forumurile si pe toate siteurile si tot sunt nedumerit sa zic...daca vreau sa deschid o microinteprindere(3% impozit pe venit), eu dak am ales modalitatea de plata: transferul bancar, acum...cand eu ma duk la banca sa retrag banii...ce scriu ca reprezinta suma(ca din cate stiu la banca tre sa scrii pe formularele alea)?...eu ca firma...trebuie sa mai tai vre'o factura? ca din cate am inteles...nu am catre cine...iar in contabilitate bag doar extrasele de la banca si pe suma din extrase platesc 3% impozit? ...Am trimis niste mailuri la livejasmin.ro si myfreewebcams.com ...am intrebat daca eu ca societate comerciala inchei vreun contrat cu ei...cei de la MFC mi'au trimis un "contract", eu vad ca sunt niste termeni si niste conditii( http://www.myfreecams.com/studio_terms_ ... tions.html)...iar cei de la livejasmin...mi'au spus ca nu au niciun contract si ca in timp ce ma inregistrez tre sa accept niste conditii...presupun ca la fel ca si MFC...eu vreau aici sa va intreb daca ei imi cer documente despre S.R.L.-ul meu? sau cum? din cate stiu ca sa fiu legal eu tre sa am contract ca sa arat provenienta banilor pe firma...cel mai bine ar fi dak imi poate raspunde cineva care are deja de ceva timp un studio si vrea sa imi spuna cum sa procedez...ca sa fiu legal ca sa zic asa...Multumesc!
-
shady08
- Incepator

-
-
de Crina@ » Mie Mar 23, 2011 8:58 pm
Ai gresit de la inceput! trebuia sa te inregistrezi ca societate si sa declari un venit oarecare lunar,de ex: 2000$ pentru care platesti impozit,toti banii iti vin prin payoneer si nu prin cont bancar,in contabilitate declari veniturile pe baza chitantelor de la bancomat,sa strans 2000$ atat bagi in contabilitate,ce vine peste scoti de bulgari sau unguri,daca nu va documentati inainte....aaaa si sa nu uit,site-urile ce fac plati prin cont bancar nu le pui la socoteala,venitul total il declari ca...servici online pe internet,asa scapi de contract ce trebuie anexat in contabilitate si bagi doar chitantele de la bancomat,nu toate desigur...o parte 
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Mie Mar 23, 2011 9:00 pm
Am uitat,la site-urile ce fac plati prin cont bancar iti deschizi tu un cont sau sotia,mama,frate,sora etc,banii vor fi virati in acel cont si nu au treaba cu firma.
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de shady08 » Mie Mar 23, 2011 11:02 pm
pai inca nu am deschis...vreau sa deschid o microinteprindere...dar asa cum spui tu nu platesc 16% impozit? societate este si microinteprinderea...si acum...ce cod caen pun firmei? alte activitati ale paginilor web? sau pot sa fac intermediere? adik eu sa inchiriez aparatura unei pers fizice pe care isi desfasoara activitatea in nume propriu? sau cum?...si pe site...ma inregistrez cu societatea? imi cer documente despre societate? multumesc de raspuns...
-
shady08
- Incepator

-
-
de shady08 » Mie Mar 23, 2011 11:09 pm
aa....si asta nu inteleg...probabil ca pt tine e usor...dar eu la inceput de drum nu inteleg..."ce vine peste scoti de bulgari sau unguri"...adik?:D ms frumos
-
shady08
- Incepator

-
-
de Crina@ » Mie Mar 23, 2011 11:34 pm
Cauta pe forum e dezbatut subiectul,trebuie sa consulti un avocat ca sa sti exact ce ai nevoie pentru tine,fiecare isi deschide afacerea in functie de ceea ce cunoaste despre ea,aici nu merge fac ca vecinul ca e ok si merge bine! shady08 scrie:aa....si asta nu inteleg...probabil ca pt tine e usor...dar eu la inceput de drum nu inteleg..."ce vine peste scoti de bulgari sau unguri"...adik?:D ms frumos
E simplu: faci 5000$ sa zicem,2000$ scoti de la atm-urile din ro cu chitanta aferenta, ii declari pentru impozit,iar restul de 3000$ mergi la bulgari sau unguri si ii scoti de la atm-urile lor.
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de shady08 » Mie Mar 23, 2011 11:53 pm
Multumesc mult de ajutor....am consultat 3 avocati...toti mi'au zis mai nimicuri pentru ca nu au avut de'a face cu videochaturile...si plus de asta...nu stiu cum se deschide cont...adik contul de studio pe site...se deschide pe firma...pe persoana....!? sau le inscriu pe site direct pe ele si banii pt ele ii trimit ei pe cardul meu payoneer?
-
shady08
- Incepator

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 12:15 am
Uffff,uite un ex: deschizi cont de studio pe numele TAU! firma nu are nici o treaba cu conturile de videochat,tu faci conturi de studio pe toate site-urile pe care vrei sa lucrezi,din contul de studio deschizi conturi modelelor iar banii modelelor sunt virati in contul tau de studio pe NUMELE TAU! din acesti bani tu platesti procent catre modele,50-60-70% cat consideri,acum ca am terminat cu conturile sa trecem la firma,activitatea o deschizi pe..sa zicem conversatii non adult si adult via internet,banii nu ii poti declara decat in baza unei facturi ca asa e legea noastra de kk si a unui contract dar...exista o chichita,nu ai nevoie de contract nici pentru site nici pentru altceva,e suficienta declaratia ta ca admin. ca banii respectivi sunt veniti in urma unor servicii online si drept urmare ca dovada anexesezi chitanta de la ATM in contabilitate,acum: tu vi la mine si imi furnizezi un serviciu online 3min. cum dracu sa iti fac contract? ITI PLATESC SERVICIUL VIRTUAL! acum ai inteles? si...cauta pe forum te rog,sunt cel putin 20 de topicuri cu acest subiect,te vei lamuri deplin prin ele!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de shady08 » Joi Mar 24, 2011 12:25 am
am inteles acum...mmultumesc de ajutor!!
-
shady08
- Incepator

-
-
de Alexiss » Sâm Mar 26, 2011 12:31 am
Am sters ceva intrebari postate pe acest topic pentru ca nu aveau legatura cu subiectul . Sistemul implementat in care utilizatorii noi nu pot deschide subiecte nici macar sub moderare nu e bun si cautam solutii in acest sens .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate