Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de oana_bebelu » Vin Noi 06, 2009 10:06 pm
tocmai acum incep cu videochatul..dar am o fobie..teama de a nu fi inregistrata in privat si postata pe siturile de libera circulatie...ce ma fac?? voi fetelor,sau baieti cum va descurcati cu aceasta situatie...numai gandul imi da fiori!!!
-
oana_bebelu
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de simonesss » Mar Noi 10, 2009 5:43 pm
Asa am patit eu cu un membru, m-a tinut in pvt aproape doua ore dupa aia nu m-a mai luat in pvt, mi-a zis ca m-a inregistrat si ma poate vedea cand are el chef. Plus ca tot primeam mesaje de la diversi tipi pe mail care m-au vazut pe un site romanesc de dating, de fapt ma inscrisesera astia de la jasmin ca sa isi faca reclama, mi-au pus acolo profilul si pozele la sectiunea "Meet hot girls from your area - Bucharest, Romania" sau ceva de genul asta, nu mai tin minte. Sorry.
-
simonesss
- AWStudent

-
de Marie » Lun Ian 03, 2011 5:04 pm
Salut ... ma bucur ca am gasit totusi un topic legat de problema asta dar imi pare rau ca nu a fost mai intens discutat. Am o colega care a fost inregistrata intr-un privat si membrul respectiv i-a aratat cumva la web filmuletul. Ala i-a zis ca vrea sa-l posteze pe youtube, pe facebook, ca asa ii place lui si asa se simte el bine. Fata e ingrozita, nu vrea sa mai vada site-uri in viata ei si culmea e ca face bani..ar fi pacat. Ce sfaturi am putea sa-i dam ? Sau s-o incurajam ? Chiar atat de psihopati pot fi oamenii ? :(
-

Marie
- AWStudent

-
-
de Andyit » Lun Ian 03, 2011 6:28 pm
Nu te poti feri de aceste lucruri,asta e se intampla,ori se indragosteste unul de tine si tu il refuzi in permanenta si el se razbuna,ori sunt romani care intra si pe urma posteaza pe diferite site-uri din ro foto si filmulete cu tine doar ca sa se amuze (de accea eu nu accept nici un roman fie in pvt fie in free,cum se da de gol cum ii dau ban) sau sunt prieteni de ai tai care stiu ce faci si se amuza pe seama ta,asta e,ai 2 posibilitati,fie ignori si treci peste ( la urma urmei e vorba de ceea ce faci tu personal cu viata ta si nu trebuie sa te lasi descurajat de gura lumii,o vorba batraneasca spune asa: apa curge pietrele raman) ori...clackezi si termini definitiv cu acest job! si noi am trecut prin asa ceva si inca mai trecem dar...pe romaneste,ni se rupe! cine ne cunoaste si inteleg acest aspect ca pe un job e ok cine nu...cu ocazia asta am reusit sa imi vad cei care imi sunt prieteni adevarati si ma refer la cei ce au aflat,au inteles si sunt in continuare alaturi de noi!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de sunflower » Lun Ian 03, 2011 11:54 pm
Cand intri in videochat iti asumi niste riscuri si trebuie sa fii constienta de ele. Tocmai de aceea trebuie sa incerci sa trezesti amorezii din visare, sa nu le dai apa la moara... membrii cad in dezamagire f usor si, daca i-ai "ajutat" sa ajunga in acel punct ti-ai cam dat foc la valiza cu unii (aviz amatoarelor de western si alte treburi). Faza cu fata in privaturi mi se pare irelevanta. Foarte multi vor sa-ti vada figura si ce faci atunci? Este simplu fetelor : nu va bateti joc de ei si nu va veti trezi cu privaturile pe net.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de floricel023 » Mar Ian 04, 2011 12:24 am
eu stiu cate-va forumuri unde sunt postate sute de filmulete (privaturi ale fetelor) .... ca si model acest aspect nu ai cum sa-l eviti
-
floricel023
- AWStudent

-
de Andyit » Mar Ian 04, 2011 1:19 am
Bravo,pune si tu paie pe foc,lasati dracului in pace de obsedati sexuali si cum prindeti romani fie in free fie in pvt BAN direct,nu va uitati ca are nu stiu cati $$$ stice urmeaza daca-i lasati,asa ca...ROMANI in site-uri =BAN!!!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Moscraciun » Mar Ian 04, 2011 9:04 pm
daca te trezesti afisata pe unde nu trebuie de diferiti indivizi ,contactezi un avocat bun si afli cum poti sa-l dai in judecata pe ala sau situl care te afiseaza.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Mar Ian 04, 2011 9:12 pm
Briza marii'n coltul garii MosCraciun ... Ce zice Sunflower mai sus e raspunsul corect la aceasta intrebare .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Marie » Mar Ian 04, 2011 10:45 pm
Pai a fost ceva ciudat. Membrul i-a intrat pentru prima data in privat si dupa ce i-a lasat rating negativ, si-a sters contul respectiv.Asta s-a intamplat pe AW. Scria in locul nickname-ului : this member is no longer active on the site. Ea a zis ca nu a pus-o sa faca show ci sa se demachieze, sa-si lase parul pe spate .. cumva sa fie cat mai naturala. Nu se astepta in veci pururi la asa ceva pentru ca nu l-a tratat urat, chiar a incercat sa fie foarte draguta cu el ca sa se mai intoarca. Intr-adevar, e riscul fiecaruia din momentul in care intram online si ne gandim doar : sper sa nu fiu eu aia ! Ma irita ca exista chiar libertatea asta ... printr-un singur click te poate vedea toata planeta, nu toata tara si romanii chiar mi se par cei mai rautaciosi si nesimtiti la chestii de genul. Li se pare asa de amuzant sa-si bata joc de fete. Colega mea banuieste ca ala era si el roman ca era cam dubios. Si pe cine sa dai in judecata ?! Tu de aici, te duci in State sa cauti un psihopat ? Nu stiu cat isi asuma site-urile responsabilitatea pentru asta. @ Andyit : am avut un membru pe imlive care imi intra in privat direct, ma punea sa ma dezbrac, ma intreba din ce tara sunt (in engleza) si apoi in romana ma intreba de ce mint.Iesea, imi strica tot rating-ul si facea chargeback dupa care revenea cu alt nickname. Avea tot timpul acelasi ritual. Cu toate colegele mele a procedat la fel. Na, mai cere-le ceva...chiar merita numai BAN!
-

Marie
- AWStudent

-
-
de Andyit » Mie Ian 05, 2011 1:34 am
Eu am spus,o spun si o voi spune ori de cate ori am ocazia,ROMANII sunt cei mai ORDINARI membri,99.99% asa sunt,sa nu va incate ca va face pvt de N $$$,nu conteaza cati bani are,in final tot jigodie va fi,cum simtiti un roman cum BAN direct fara nici o explicatie,daca adminii site-urilor va zic ceva aveti urmatoarea explicatie: din moment ce am banata Romania logic ca nu vreau nici un membru roman indiferent de unde ar fi el logat,si nu aveti probleme,FERITI-VA de romani ca de DRACU!
PS! eu sunt patit rau de tot dar am trecut peste (poze,filmulete trimise familiei prin posta,mail,messenger etc)
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Mie Ian 05, 2011 10:23 pm
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat