Webcam models

Tepar de calitate 1

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Tepar de calitate 1

Mesajde russiantonik » Vin Noi 25, 2011 2:04 pm

cu ultima am vrut sa zic ca mai mult as crede un romin decit moldovean.
imi pare rau)
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde fetish » Vin Noi 25, 2011 4:27 pm

il cunosc pe Aditza relativ putin ,am vb de cateva ori pe mess etc , mi a facut impresia unui tanar ok , fara aere de prea marire si diverse afaceri din astea

eu de felul meu nu ma trag de sireturi asa cu oricine , nu mi place daca nu te respect pt cum gandesti sau ce gandesti pai esti out , nu prea ai loc de stata amndoi pe acceais tarla

eu sincer il cred pe Aditza , iau in considerrae si expereinta mea (mica, mare de a judeca oamenii); Stefan nuu mi place pt ca exact ca si Russiatonik , am o mare aversiune contra moldovenilor , sunt extraordinar de lunecosi , si traiti intre 2 lumi o viata au invatat sa si vada propriul interes

cat priveste lgalizarea ala e uun mare bullshit si io s total de acord cu Cezara in ce zice , pai nu e legalizat in Romania (si aici ma refer strict la un articol de lege unde s a se dea definitia videochatului - acets articol de lege nu exista si un cod Caen care sa zica tare si clar in romaneste :model de videochat cu explikatia aferenta , care sa coincida binde inteles cu cea din lege )da pai in Moldova

ah ca in Romania sunt si oameni care au incercat sa facae din vdc o chestie cat amia propae de legalittae cinste lor si e f bine ca macar s-a afcut pasul asta , dar legalizarea stricta si corecta nu cred ca se va realiza vfreodata ;io zic sa coboram cu picioarle pe pamant si sa vedem ca din nefericire poate si datorita cadruklui asta legal gaunos vdc ul e plin de tzepari si ca asta e .....
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Aditza24 » Sâm Noi 26, 2011 2:56 pm

Cu tot respectul si cu toata stima,eu nu il judec pe Stefan,decat pentru ca a postat aici fiind lipsit de informatie.In rest mi se pare ok.Cat despre corectitudine din punct de vedere al platii,stiu ca este ok.Chiar daca a mai intarziat 2-3 zile,a fost fair play cu toate modelele.Trecand la urmatoarele,am vorbit cu persoana care a fost "pacalita"zilele astea,si jumatate din banii care credeau ca ia disparut,ia gasit in contul de payoneer imediat ce ia venit cardul.Pentru cea de a2-a parte,inca mai asteptam rezultate.Momentan se stie doar ca exista o adresa de mail noua la mijloc ce apare in mai multe parti.Eu nu vreau sa judec pe nimeni,vreau doar sa lamuresc situatia ca sa fie totul ok.

Bafta si succes la toata lumea! :yawinkle:
Aditza24
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale