de fetish » Vin Noi 25, 2011 4:27 pm
il cunosc pe Aditza relativ putin ,am vb de cateva ori pe mess etc , mi a facut impresia unui tanar ok , fara aere de prea marire si diverse afaceri din astea
eu de felul meu nu ma trag de sireturi asa cu oricine , nu mi place daca nu te respect pt cum gandesti sau ce gandesti pai esti out , nu prea ai loc de stata amndoi pe acceais tarla
eu sincer il cred pe Aditza , iau in considerrae si expereinta mea (mica, mare de a judeca oamenii); Stefan nuu mi place pt ca exact ca si Russiatonik , am o mare aversiune contra moldovenilor , sunt extraordinar de lunecosi , si traiti intre 2 lumi o viata au invatat sa si vada propriul interes
cat priveste lgalizarea ala e uun mare bullshit si io s total de acord cu Cezara in ce zice , pai nu e legalizat in Romania (si aici ma refer strict la un articol de lege unde s a se dea definitia videochatului - acets articol de lege nu exista si un cod Caen care sa zica tare si clar in romaneste :model de videochat cu explikatia aferenta , care sa coincida binde inteles cu cea din lege )da pai in Moldova
ah ca in Romania sunt si oameni care au incercat sa facae din vdc o chestie cat amia propae de legalittae cinste lor si e f bine ca macar s-a afcut pasul asta , dar legalizarea stricta si corecta nu cred ca se va realiza vfreodata ;io zic sa coboram cu picioarle pe pamant si sa vedem ca din nefericire poate si datorita cadruklui asta legal gaunos vdc ul e plin de tzepari si ca asta e .....
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton