STEFAN-CEL-MARE scrie:Dragi colegi fiti atenti cu persoanele care va ajuta sa deschideti conturi de studio sau chiar studiouri, la moment a fost identificat un tepar din regiunea Galati care a sustras in mod fraudulos din contul unui studio in mod urit aproximativ 5000 de $ persoana respectiva se numeste Muntelean Adrian. SUCCES si ATENTIE
WTF!!!!!!Trebuie sa primesc telefoane ca sa aflu ca numele meu zace la Alex pe forum ca TEPAR:)))
In primul rand salutari la toti userii vechi si la prieteni,si nu in ultimul rand lui Alex.Uite ca din cauza lu nenica asta mi-am incalcat juramantul insa trebuia sa o fac ca nu puteam sa ma abtin asa..doar sa citesc.
HAIDETI SA VA EXPLIC CUM STA TREABA:
Stefan cel mic asta e un copilas cu copil din Moldova ce detine un mic studio in Chisinau.Eu am deschis un cont de studio cuiva,iar nevasta celui care i-am deschis studioul,a lucrat la Stefan cel mare care il cheama Alexa Valentin.Persoana caruia iam deschis studioul,stiind ca x este in industrie,a apelat la el sa il ajute cu administrarea dupa ce am plecat eu de acolo.Alexa Valentin zis Stefan cel Mare,a facut doua manevre dar fara cap.
1.Pana sa-i vina cardul persoanei cu studioul,Alexa Valentin avand acces la contul lui de studio,ia schimbat adresa de mail din ecaterinapuiu_77 in ecaterlnapuiu_77 si la link-ul de payoneer,prima perioada si-a transferat-o la domnul pe card,iar a2-a,a trimis-o la je pe card insa,contul meu de payoneer fiind accesat de la pc-ul cu pricina,si eu prost,parola a ramas memorata cu tot cu user in pagina de login de la payoneer.Asa probabil ia venit ideea,si apoi i-a transferat in alta parte dupa care mi-a creat probleme cu contul de payoneer.Probleme la care lucreaza cei de la payoneer in momentul de fata,si la care am sa pun si printscreenuri cu corespondenta si tot ce e nevoie pentru a dezvalui adevarul.
Cea mai interesanta parte stiti unde vine? Bro tine-te bine si tu si alex si toti cei care stiu despre ce e vorba.El (stefan cel mic pe nume Alexa Valentin),sustine ca adresa de email care chipurile am creat-o eu,ia spart parola si a ajuns in posesia lui:)))))))))))))))) Va imaginati cat de hacker e omu daca a spart un mail de la yahoo?:)))))) Deocamdata va las sa trageti cocncluzii singurei iar daca aveti nelamuriri ,im here
AAAAA era sa uit.Alexa Valentin nene...spune-le baietilor de aici de pe forum,ca anticoruptia e pe capul tau,si esti in probleme pana in gat cu legea:)))) Si btw imediat ce rezolva cei de la payoneer problema cu contul,ai sa primesti invitatie si la curtea de la Galati din Romania

Dosarul e in lucru baietas.Ai incercat sa arunci vina catre cine nu trebuia.Daca vreti sa aflati mai multe despre nenica,intrebati prieteni ca va zic eu dosarul lui.Spre deosebire de tine eu nu sunt certat cu legea.Ba din contra...