Webcam models

Tepar de calitate 1

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Tepar de calitate 1

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Joi Noi 03, 2011 11:52 pm

Dragi colegi fiti atenti cu persoanele care va ajuta sa deschideti conturi de studio sau chiar studiouri, la moment a fost identificat un tepar din regiunea Galati care a sustras in mod fraudulos din contul unui studio in mod urit aproximativ 5000 de $ persoana respectiva se numeste Muntelean Adrian. SUCCES si ATENTIE
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Tepar de calitate 1

Mesajde xnelu » Mar Noi 15, 2011 10:39 pm

UITE CINEVA CARE CRED EU CA SA ARS
DIN PACATE ASTA SE INTIMPLA DES IN ROMANIA
CUM A SPUS ATENTIEEEEEEEEEEEEEE
xnelu
Incepator
Incepator

Mesajde xnelu » Mar Noi 15, 2011 10:43 pm

uiitasem mai sus eu am un site deschis acum si nu pot sa adun modele si cred ca exact din cauza asta se intimpla prea multe tepe la noi
oricum pt amatoare sau amatori siteul se muneste lowecam.com
xnelu
Incepator
Incepator

Mesajde araghorn » Mie Noi 16, 2011 6:43 am

Aveti grije pe streamate , exista un roman care propune afacerii , dar de fapt va ardeti , iti trimete banii dupa carduri clonate .......... nu puneti botul o zic din experienta propie foarte recent mi sa intamplat si impart si cu voi asta , oricum recomand sa il ardeti voi pe el daca aveti ocazia ,

DOAR PENTRU CEI CARE PRIMESC BANI LA ZI E VALABIL PENTRU CA NU SE BAGA EL IN COMBINATIE ALTFEL.....
araghorn
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Mie Noi 16, 2011 8:06 am

araghorn scrie:Aveti grije pe streamate , exista un roman care propune afacerii , dar de fapt va ardeti , iti trimete banii dupa carduri clonate .......... nu puneti botul o zic din experienta propie foarte recent mi sa intamplat si impart si cu voi asta , oricum recomand sa il ardeti voi pe el daca aveti ocazia ,

DOAR PENTRU CEI CARE PRIMESC BANI LA ZI E VALABIL PENTRU CA NU SE BAGA EL IN COMBINATIE ALTFEL.....

Deh, daca va plac castigurile usoare....va ardeti de suflati si in iaurt. :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Mie Noi 16, 2011 8:58 pm

@stefan cel mare -> Holly fuck! Asta da surpriza :shock:
Poti da mai multe detalii?
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde theselby » Mie Noi 16, 2011 9:00 pm

STEFAN-CEL-MARE scrie:Dragi colegi fiti atenti cu persoanele care va ajuta sa deschideti conturi de studio sau chiar studiouri, la moment a fost identificat un tepar din regiunea Galati care a sustras in mod fraudulos din contul unui studio in mod urit aproximativ 5000 de $ persoana respectiva se numeste Muntelean Adrian. SUCCES si ATENTIE

Salut,

Esti sigur de informatia asta? Esti sigur ca e vorba de MUntelean Adrian?
De ce intreb? Deoarece Muntelean Adrian = Aditza (fost user pe acest forum). Si nu parea a fi un baiat rau din ce-am vazut eu, chit ca avea scaparile lui.

Ai dovezi? Ca altfel nu faci decat sa "spurci" un nume in zadar. Nu o fac eu pe-a politaiul sau mai stiu eu ce, insa nu mi-ar place nici mie sa-mi fie denigrat numele fara vreo dovada.

~spor
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Noi 16, 2011 9:12 pm

Mmmda, incet incet iese si adevarul la lumina , cum era proverbul ala?

" hotul striga hotii "

STEFAN-CEL-MARE scrie: tepar din regiunea Galati care a sustras in mod fraudulos din contul unui studio in mod urit aproximativ 5000 de $ persoana respectiva se numeste Muntelean Adrian. SUCCES si ATENTIE

Poate pui si ceva in plus care sa adevereasca cele afirmate.
Si uite cum toamna se face curatenie si se afla unele lucruri fff interesante , asteptam cu interes urmarea.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara1 » Joi Noi 17, 2011 12:42 am

Hmmmm inamicul meu Aditza ... :rolleyes:
cezara1
AWStudent
AWStudent

Mesajde Aditza24 » Lun Noi 21, 2011 7:27 pm

STEFAN-CEL-MARE scrie:Dragi colegi fiti atenti cu persoanele care va ajuta sa deschideti conturi de studio sau chiar studiouri, la moment a fost identificat un tepar din regiunea Galati care a sustras in mod fraudulos din contul unui studio in mod urit aproximativ 5000 de $ persoana respectiva se numeste Muntelean Adrian. SUCCES si ATENTIE

WTF!!!!!!Trebuie sa primesc telefoane ca sa aflu ca numele meu zace la Alex pe forum ca TEPAR:)))

In primul rand salutari la toti userii vechi si la prieteni,si nu in ultimul rand lui Alex.Uite ca din cauza lu nenica asta mi-am incalcat juramantul insa trebuia sa o fac ca nu puteam sa ma abtin asa..doar sa citesc.

HAIDETI SA VA EXPLIC CUM STA TREABA:

Stefan cel mic asta e un copilas cu copil din Moldova ce detine un mic studio in Chisinau.Eu am deschis un cont de studio cuiva,iar nevasta celui care i-am deschis studioul,a lucrat la Stefan cel mare care il cheama Alexa Valentin.Persoana caruia iam deschis studioul,stiind ca x este in industrie,a apelat la el sa il ajute cu administrarea dupa ce am plecat eu de acolo.Alexa Valentin zis Stefan cel Mare,a facut doua manevre dar fara cap.

1.Pana sa-i vina cardul persoanei cu studioul,Alexa Valentin avand acces la contul lui de studio,ia schimbat adresa de mail din ecaterinapuiu_77 in ecaterlnapuiu_77 si la link-ul de payoneer,prima perioada si-a transferat-o la domnul pe card,iar a2-a,a trimis-o la je pe card insa,contul meu de payoneer fiind accesat de la pc-ul cu pricina,si eu prost,parola a ramas memorata cu tot cu user in pagina de login de la payoneer.Asa probabil ia venit ideea,si apoi i-a transferat in alta parte dupa care mi-a creat probleme cu contul de payoneer.Probleme la care lucreaza cei de la payoneer in momentul de fata,si la care am sa pun si printscreenuri cu corespondenta si tot ce e nevoie pentru a dezvalui adevarul.

Cea mai interesanta parte stiti unde vine? Bro tine-te bine si tu si alex si toti cei care stiu despre ce e vorba.El (stefan cel mic pe nume Alexa Valentin),sustine ca adresa de email care chipurile am creat-o eu,ia spart parola si a ajuns in posesia lui:)))))))))))))))) Va imaginati cat de hacker e omu daca a spart un mail de la yahoo?:)))))) Deocamdata va las sa trageti cocncluzii singurei iar daca aveti nelamuriri ,im here :lol:

AAAAA era sa uit.Alexa Valentin nene...spune-le baietilor de aici de pe forum,ca anticoruptia e pe capul tau,si esti in probleme pana in gat cu legea:)))) Si btw imediat ce rezolva cei de la payoneer problema cu contul,ai sa primesti invitatie si la curtea de la Galati din Romania :yawinkle: Dosarul e in lucru baietas.Ai incercat sa arunci vina catre cine nu trebuia.Daca vreti sa aflati mai multe despre nenica,intrebati prieteni ca va zic eu dosarul lui.Spre deosebire de tine eu nu sunt certat cu legea.Ba din contra...
Aditza24
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Lun Noi 21, 2011 9:10 pm

Cum am mai spus si anterior , este de preferat sa va rezolvati problemele in justitie . Doar cu un screenshot dupa decizii ale DNA , Parchetului , Tribunalului sau cui mai vreti voi , puteti "spera" ca se fac "tabere" de o parte sau de alta a baricadei .
Pana atunci , continuarea acestui topic nu face decat sa va denigreze , pe unul sau pe amandoi ... ramane la aprecierea fiecarui utilizator care citeste asta .

Un singur lucru : am sa sterg (a se citi STERS nu EDITA) orice postare care contina jigniri sau limbaj ce depaseste limitele bunului simt . In parametrii astia , intr-acolo se indreapta discutia , lucru pe care nu il vreau aici .

Multumesc pentru intelegere .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde studiovideochatvid » Lun Noi 21, 2011 10:03 pm

Intersant! asteptam urmarea :smt003 :smt003 :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Aditza24 » Lun Noi 21, 2011 10:07 pm

Urmarea nu va continua decat daca e absolut necesar :yawinkle: Am invatat din expierentele din trecut,si am incetat de atunci sa-mi mai bat capul cu ceva ce nu merita.Userii vechi stiu despre ce este vorba.Pana atunci sanatate multa si bafta acolo! :drinkers:
Aditza24
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Lun Noi 21, 2011 10:09 pm

Argumentele lui @STEFAN-CEL-MARE, ca, desi a fost rugat nu a detaliat nimic, posibil sa o faca acum.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Aditza24 » Lun Noi 21, 2011 10:24 pm

Nu are cu ce.Tot ceea ce sustine a fi probe,este o singura adresa de mail la care sustine ca a spart parola desi nu cunoaste nici un limbaj de programare,si ceea ce stim cu totii ca e aproape imposibil sa spargi o parla de yahoo,iar daca ar putea-o face cineva,cu siguranta ar fi un programator foarte bun si nu un novice. :yawinkle:

Bafta acolo! :smt006
Aditza24
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale