angajari video chat

thisislive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

thisislive

Mesajde goofy » Mie Mar 03, 2010 11:08 am

salut!va cer si eu un sfat:mi-am facut cont de model pe thisislive si pana aici toate frumoase si bune.am completat ce era de completat pana la un anumit nivel-acum mi s-a cerut altceva pt a mi se aproba profilul:Copy ID-card OK.

So I still need :

- 4 sexy pictures in high quality (2 toples)

- Signed agreement

- Signed payment paper

You need indeed to print, sign and scan.

Kiss

intrebarea mea este:de ce se cer astfel de poze by mail?mai lucreaza cineva cu ei?asta este...procedura?este 1 data cand mi se cer pe mail astfel de poze..de ce nu mi se da sansa sa incarc eu ce consider direct in model menu?va rog frumos raspundeti-mi si mie-sper ca am fost destul de clara in exprimare-ca sa stiu ce fac..le trimit mailul cu pozele cerute sau..?!
goofy
User Activ
User Activ

Re: thisislive

Mesajde bbgirl » Mie Mar 03, 2010 11:26 am

pozele sunt pentru profil :)
bbgirl
User Activ
User Activ

Mesajde goofy » Mie Mar 03, 2010 11:45 am

multumesc pt raspuns-am inteles inca de la inceput ca pozele sunt pt profil dar de ce nu mi se da sansa sa le incarc eu insumi?i-am intrebat si pe ei si uite ce raspuns:1. See attachment – please complete, sign and scan

2. Pictures: we indeed need topless high-quality pictures to start. Our site has been flooded with girls who refused to undress and this is a measure to prevent this. Of course this doesn’t mean that you have to undress immediately for the clients. After the registration, you can maintain your albums yourself and add other pictures or delete existing pictures.

deci-le trimit 4 poze xexy din care 2 topless-apoi ei imi dau drumul la profil iar eu apoi imi pot schimba pozele nu?concluzia care este?ca userii(clientii)nu vor vedea niciodata pozele topless-pt ca se presupune ca eu am ocazia sa le schimb imediat dupa ce am profilul aprobat so..pt ce mi se cer poze topless?pt stuff-ul sitului?e aiurea-adica..poate gresesc eu dar e cam ilogic.cica vor pozele pe mail sa le incarce ei pt ca au fost multe modele care au refuzat sa se dezbrace pt clienti-pai ce treaba are poza cu dezbracatul live in chat???nu ma intelegeti gresit-nu am nici un complex-sunt ok din toate punctele de vedere-problema consta in faptul ca nu mi se pare ok sa impuna site-ul ce fel de poze sa pui-si mai mult..pe mail..e 1 data cand mi se cer pozele pe mail-si musai sa fir topless-de ce nu zic:pui poze topless la profil ca asa e regula?!repet:cine a mai lucrat sau lucreaza cu ei si imi poate da si mie un raspuns concret-pt ca ..chiar nu e ok sa imparti poze de genul asta pe mail.
goofy
User Activ
User Activ

Mesajde goofy » Mie Mar 03, 2010 11:51 am

ok-am primit raspuns-au spus ca e regula site-ului.nu-i intereseaza daca eu sterg pozele topless inainte sa ajung online deci clientii nu le vor vedea niciodata-ideea ca personalul care lucreaza pt site vrea sa ma vada.LOL :shock: tot nu inteleg ce treaba are poza cu show-ul propiru zis-poti sa ai super poze la profil si sa nu faci nimic interesant in chat room-ul tau-si invers-si nu poza lucreaza pt tine .in fine..nu spune nimeni sa pui poze in trening dar nici sa trimiti poze pe mail doar pt ca asa au ei chef si fara o explicatie concreta.poate am cerut eu prea mult de la ei.
goofy
User Activ
User Activ

Mesajde sunflower » Mie Mar 03, 2010 2:18 pm

Deci ai grija...fa-ti poze cu un aparat digital, nu cu webul.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Înapoi la Discutii generale