Re: thisislive
de goofy » Mie Mar 03, 2010 11:45 am
multumesc pt raspuns-am inteles inca de la inceput ca pozele sunt pt profil dar de ce nu mi se da sansa sa le incarc eu insumi?i-am intrebat si pe ei si uite ce raspuns:1. See attachment – please complete, sign and scan
2. Pictures: we indeed need topless high-quality pictures to start. Our site has been flooded with girls who refused to undress and this is a measure to prevent this. Of course this doesn’t mean that you have to undress immediately for the clients. After the registration, you can maintain your albums yourself and add other pictures or delete existing pictures.
deci-le trimit 4 poze xexy din care 2 topless-apoi ei imi dau drumul la profil iar eu apoi imi pot schimba pozele nu?concluzia care este?ca userii(clientii)nu vor vedea niciodata pozele topless-pt ca se presupune ca eu am ocazia sa le schimb imediat dupa ce am profilul aprobat so..pt ce mi se cer poze topless?pt stuff-ul sitului?e aiurea-adica..poate gresesc eu dar e cam ilogic.cica vor pozele pe mail sa le incarce ei pt ca au fost multe modele care au refuzat sa se dezbrace pt clienti-pai ce treaba are poza cu dezbracatul live in chat???nu ma intelegeti gresit-nu am nici un complex-sunt ok din toate punctele de vedere-problema consta in faptul ca nu mi se pare ok sa impuna site-ul ce fel de poze sa pui-si mai mult..pe mail..e 1 data cand mi se cer pozele pe mail-si musai sa fir topless-de ce nu zic:pui poze topless la profil ca asa e regula?!repet:cine a mai lucrat sau lucreaza cu ei si imi poate da si mie un raspuns concret-pt ca ..chiar nu e ok sa imparti poze de genul asta pe mail.