Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic
Moderator: Alexiss
de Crina@ » Mar Mar 15, 2011 9:54 pm
Nu am specificat ca am studio decat lui...@studiolove69 deci> ori esti unul si acelasi ori esti clona lui adica tot aia  , da, am studio si fac si pvt/uri atunci cand imi permite timpul, am fete ce ating chiar si mai mult de 250$ la zi dar asta nu inseamna ca e un obicei,sunt zile si zile,si ca o paranteza draga...clona! pentru faptul ca scri cu 2 nick/name pe orice forum civilizat primesti ban din start atat cel original cat si clona,daca citeai mai atent ceea ce sa discutat aici ai fi vazut ca nu am specificat nicaieri de studio,singura persoana careia iam spus ca am si studio este_studiolove69, adica una si aceiasi persoanacu tine,poti sa zici ca ai spus la nimereala dar nu tine,studiolove69 stia de studio stia de fete stia de sumele de bani 100/250$ asa ca...adio draga clona!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ella_studio » Mar Mar 15, 2011 10:31 pm
Revin draga desteapta Crina si scuza-ma dar la faptul ca as putea fii prieten cu studiolove69 nu te-ai gandit dar de ti-am zis noi nu prea gandim cu toti neuroni si cand nu stim ce sa zicem ne apucam de jignit si injurat. Vezi u lumea asta cateodata poate fii asa de mica incat incepi sa te cunosti unu cu altul dar ai mai afla si u cate ceva daca ai citii mai mult pe aici spre uimirea ta asta este primul post pe care il fac pentru ca nu-mi place sa postez imi place sa invat nu sa ma arunc repede cu replici unde nuci macar nu-si au rostul. O zi buna clona lui Crina
Nedreptatea supara pe omul cinstit. (Cicero)
-

ella_studio
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Mie Mar 16, 2011 4:55 pm
Daca era primul tau post,de unde puteai sti ceea ce stiau doar 2 persoane ce au discutat anumite lucruri in pvt si nicidecum pe forum? sorry dar nu tine!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Mie Mar 16, 2011 5:11 pm
Scriu aici ca sa nu mai scriu un subiect nou. problema e asa, sa dus dracului placa de retea onboard in urma unei supratensiuni venita pe reteaua de net prin modem, astfel din 6 pc/uri am ramas cu 2 functionale, am cumparat pentru inceput 2 placi de retea separate,sau montat dar...placa de baza nu le recunoaste,le transmite curent se aprinde un led pe ele din 2 dar..atat, am vorbit cu cineva de la emag si mia zis ca trebuie schimbata placa de baza cu totul deoarece scurtul respectiv a afectat intreaga placa de baza, mentionez ca am testat cele 2 placi de retea cumparate pe cele 2 pc/uri functionale si merg, credeti ca e ultima solutie inlocuirea placii de baza in totalitate? uffff,mar costa cam 1600 ron toate cele 4 placi,aaa sa nu uit,cele 2 pc/uri ce sunt in regula nu erau conectate la retea in momentul producerii acelui scurt,am cumparat un prelungitor cu protectie la supracurent ce are inclus si intrare cablu telefonic cat si iesire,practic orice suprasarcina va veni nu va mai ajunge in modem sau pc!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de ella_studio » Mie Mar 16, 2011 7:20 pm
In mare parte s-ar putea sa aiba dreptate cei de la emag dar ca sa fii mai sigur ai putea sa te duci cu unul din pc la ei si sa vada eu tot asa am avut un scurt la un pc prima data mi-a afectat placa si apoi procesorul de asta iti spun cal mai bine dute sa se uite cneva intr-unu din ele. Iar in legatura cu postul nu trebuie neaparat sa postez ca sa vad ce scrii u :). Multa bafta cu pc-urile si sper sa fie decat ce spui u
Nedreptatea supara pe omul cinstit. (Cicero)
-

ella_studio
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Mar Mar 22, 2011 7:19 pm
Revin dupa...o saptamana de chin...a umblat electrica la reteaua lor,au busit un cartier,din care 8 blocuri sunt varzaaaaaa,toata aparatura dusa dracului,frigider,masina de spalat,pc,etc,totul dussssss,in fine,suparata am luat toate cele 6 pc-uri si glont la electrica,amabili (chiar prea amabili) au luat in considerare cererea mi-au dat un formular lam complectat si pe urma au dat o anexa cu care sa ma prezint la service pentru fiecare lucru casnic distrus,pc-urile 6 buc,masina de spalat,tv-ul,6 monitoare,frigiderul,si cuptorul cu microunde,toate dar toate au fost facute ca noi noute,la pc-uri sa tinut cont de configuratia initiala avuta si a fost refacuta intocmai,respectiv: https://www.pcgarage.ro/camere-web/logitech/c510-hd/https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/p5g41t-m-lx/https://www.pcgarage.ro/memorii/kingmax ... 33mhz-cl9/https://www.pcgarage.ro/procesoare/inte ... 3-ghz-box/asa ca incepand de azi sunt din nou on impreuna cu fetele,si asta datorita electrica care a platit tot service-ul fara sa zica nici pas,uffff,ce saptamana de cosmar am avut!!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de sunflower » Mar Mar 22, 2011 8:16 pm
Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!
-

sunflower
- Instructor

-
-
Înapoi la Software & Tools