Webcam models

Cautam un manager pentru studio video chat in Braila

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cautam un manager pentru studio video chat in Braila

Mesajde Alexiss » Mar Feb 01, 2011 1:55 am

In cel tarziu doua saptamani vom deschide o locatie in Braila , fara falsa modestie speram sa fie unul din cele mai moderne si mai eficiente din estul tarii . Avem fondurile necesare (si sunt deja investite in modernizarea locatiei , aparatura , etc.) cat si experienta in domeniu .

Suntem in cautarea unui manager de studio , o persoana "tampon" intre administratie si modele .

Ce oferim :
- salariu + carte de munca . Nimic iesit din comun , nu oferim salarii de j'de milioane pe ochi frumosi . Salarul poate evolua in timp
- oferim procent (transparent) din cifra de afaceri a studioului .
- alte beneficii pot sa apara pe termen mediu si lung in functie de rezultate si seriozitate (masina de serviciu , etc.) .

Informatii despre job :
Managerul studioului va avea obligatia sa :
- urmeze directia trasata de catre administratorul studioului in conducerea acestuia . Nu se vor lua decizii unilaterale , postul oferit este unul executiv si nu de conducere .
- intretinerea si updatarea profilelor modelelor din studio , inclusiv acolo unde este cazul galeriile foto .
- managerul studioului trebuie sa tina o evidenta clara a concursurilor si promotiilor organizate de site-urile cu care colaboram , astfel incat sa pregateasca din timp ceea ce este necesar pentru participarea efectiva la aceste concursuri sau promotii (vestimentatie sau accesorii , efectuare galerii foto , texte profil , etc.)
- evidenta consumabilelor de protocol si/sau de lucru pentru a sti cand si ce trebuie achizitionat (de la hartie igienica , becuri , pana la vestimentatie , accesorii , tehnica , etc.) .
- alte obligatii similare cu cele mentionate de mai sus .

Obligativitatea managerului
Incercam sa evitam situatiile neplacute . Le-am intalnit pe toate la viata mea . Oferim si luna de pe cer pentru cei seriosi , dar pentru cei neseriosi , pusi pe "rele" avem pregatit un contract de confidentialitate si non-concurenta . Managerul studioului trebuie sa fie pregatit si dispus sa semneze un astfel de contract intocmit de juristul nostru .

Programul de lucru .
Studioul va avea un orar non-stop de lucru pe care managerul trebuie sa se descurce sa-l acopere asa cum poate . Asta nu inseamna prezenta la studio 24/24 . Daca managerul este atat de eficient incat lucrurile merg bine si fara ca el sa fie prezent ... bravo lui .
Nu cerem prezenta la munca 24/24 sau 8 ore pe zi , nu asta ne intereseaza , ci eficienta !

Informatie locatie de lucru .
Biroul se afla in Bariera Calarasilor (office-ul nostru) , iar studioul in cladirea Romarta (Calea Calarasilor) .

Cerinte candidati :
- nu este necesara experienta in domeniu ;
- preferam ca managerul studioului sa fie de acelasi sex cu modelele noastre (si anume sex feminin);
- sa cunoasca limba engleza;
- sa aibe deprinderi in utilizarea calculatorului si a internetului;

Pentru informatii suplimentare , transmitere CV-uri , scrisori de intentie , etc. va rog sa folositi urmatoarea adresa de e-mail :
admin (@) adultwebcamstars.com

Aceiasi adresa de email si in cazul in care doriti sa lucrati in studioul nostru .
------------------------------------------------------------------------------------
PS (pentru membrii vechi ai forumului) Anunturile in forum nu sunt permise , ingaduiti-mi acest mic rabat de la regula , un minim beneficiu pentru calitatea de administrator al comunitatii .
Multumesc pentru intelegere !
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Cautam un manager pentru studio video chat in Braila

Mesajde liviu202 » Mar Feb 01, 2011 2:14 am

Felicitari! E nevoie de un studio de calitate in Braila.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Mar Feb 01, 2011 11:57 am

Mult succes Alex. :rock:
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde princessmanager » Mar Feb 01, 2011 11:44 pm

spor la treaba man poate cand vin acasa ne vedem!Nu am uitat ce ti-am promis asa ca pm sa vb!
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Mie Feb 02, 2011 12:32 am

Succes acolo !
Sa inteleg ca ati gasit trainer si nu ati gasit manager ?
Orientativa catre modele care vor sa faca un bebe si nu mai pot lucra , parerea mea e ca cineva care a lucrat efectiv in domeniu are cea mai mare experienta :)
Bafta si sa auzim de bine !
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Alexiss » Mie Feb 02, 2011 12:37 am

princessmanager nu am uitat de am vorbit si ai PM .
Cat despre o intalnire , anunta-ma cand ajungi prin preajma si ne auzim , cu placere .

Under10 , nu avem nevoie de un trainer avem nevoie de un manager . Ideea cu o persoana insarcinata nu este una foarte buna . Jobul presupune un oarecare stres si oboseala , lucru nerecomandat pentru o femeie insarcinata .
Apoi bebele ala nu sta la nesfarsit acolo , la un moment dat scoate capul ... si atunci sa te tii bine cu un concediu legal de 1-2 ani + zero manager la studio ...

Jobul este in continuare disponibil . Pentru orice detalii , informatii sau pentru transmitere CV-uri utilizati adresa de email mentionata si anterior
admin (at) adultwebcamstars.com

Multumesc tuturor pentru urari :)
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Under10 » Mie Feb 02, 2011 1:43 am

Da , nu mam exprimat eu foarte ok , ma refeream la postura de trainer nu cea de manager ceea ce cauti tu .
Ca trainer poti angaja un model bun care vrea sa lucreze chiar daca este insarcinata , un model este obisnuit cu stresul care in postura de trainer nu este foarte mare zic eu si nici oboseala , chiar si doctorul recoamanda miscare si actiune binenteles intr-un mediu fara fum de tiagara , frig etc .... sunt multe alte femei insarcinate care lucreaza in domenii de neimaginat si nu a murit nimeni .
Asa este bebe nu va sta o vesnicie dar in 5-6-7 luni de munca in care poate iti va ridica 20 modele eu zic ca merita 1-2 ani de concediu + ca sigur nu va sta 2 ani pe bara ..
Dar daca afli "maine" ca x model este insarcinata ce faci .. o vei concedia pe motiv ca nu mai poate lucra ?

Am sarit putin de la subiect ... a se intelege ca eu vorbeam de trainer care nu este tot una cu manager , greseala mea :D
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Alexiss » Mie Feb 02, 2011 2:48 am

Dar daca afli "maine" ca x model este insarcinata ce faci .. o vei concedia pe motiv ca nu mai poate lucra ?

Legislatia muncii are prevederi destul de ferme din acest punct de vedere ...

Repet inca odata ca sa fiu bine inteles si de celelalte persoane . Nu cautam trainer , la capitolul asta ne descurcam suficient de bine :P . Dorim un manager (f) capabil sa administreze o astfel de afacere . Este un post executiv cu suficiente beneficii dar si perspective pe termen mediu si lung .
Alexiss
Administrator
Administrator

Următorul

Înapoi la Discutii generale