Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de eva » Sâm Oct 09, 2010 5:31 pm
Acum o saptamana am avut in Wallet 450 $ insa acum imi apare ca am 0.0 $ si ca balanta nu este disponibila. Stiti cumva care ar fi motivul ? Va multumesc .Nu am putut sa scot banii de la ATM asa cum au reusit unii. Vroiam sa intreb daca nu este posibil sa imi fi cheltuit cineva banii.
-
eva
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de abudhabi » Sâm Oct 09, 2010 6:00 pm
:) ...esti comic....cine sa-ti cheltuie banii? Mallack poate :) ... nu poti scoate banii de la ATM din simplul motiv ca ai banii in Wallet si nu in Visa Virtual. urmeaza ca dupa data de 18 octombrie...sa faca in asa fel sa primiti si voi banii..cei care ii aveti in Wallet. citeste pe www.epassporte.com ...si spun acolo...cu toate ca eu nu mai cred nimic din ce spun cei de la epassporte...scuze..au spus..ca practic nu mai exista bafta
-
abudhabi
- AWStudent

-
-
de eva » Sâm Oct 09, 2010 6:22 pm
Am spus ca am crezut ca mi s-au cheltuit banii fiindca pana acum o saptamana aveam 450 $ in Wallet iar acum imi arata ca am 0.0 $ si Balanta este indisponibila. As vrea sa stiu daca mai este cineva in situatia mea .Cum ar fi posibil sa imi retrag banii daca inainte aparea in wallet 450 si acum apare ca am 0 ? Multumesc
-
eva
- Incepator

-
-
de domn_x » Mie Oct 13, 2010 3:33 pm
Buna/Salut , Vreau sa stiu daca a mai avut cineva problema pe care o am eu : Pe 2 Sept. , cand a inceput toata problema cu Epassporte aveam cateva mii de dolari pe cardul Visa si cateva mii pe Wallet(impartiti pe doua conturi Epassporte). Banii de pe card i-am considerat pierduti (sincer si pe cei din wallet - cand ei ne dadeau atat de multe asigurari ca banii nostri sunt in siguranta de fapt sunt sigur ca este exact contrariul) si din cauza asta mi-am indreptat atentia catre cei din wallet( aflati pe unul din conturile Epassporte- erau mai multi). Pentru ca le-am trimis mai multe mail-uri cu transfer bancar la care nu am primit raspuns am ales varianta mai putin buna de a atasa un card personal la contul existent. Dupa mai multe zile mi-au aprobat cererea si am facut primul transfer catre card . Am asteptat sa vad banii pe acel card si i-am vazut dupa cred eu 5 zile lucratoare . Mi s-a parut ok si atunci (dupa ce am vazut primii bani pe cardul personal) am inceput sa transfer zilnic banii (in functie de limita zilnica)din walet pe cardul personal . Intre timp am vazut ca au mai intrat doua transferuri si am continuat zilnic sa fac transfer din wallet in cardul personal .In momentul de fata am terminat (3 Octombrie) de transferat toti banii din wallet dar in afara de cele 3 transferuri despre care v-am spus mai sus nu a mai intrat nici un ban (normal ar fi fost sa intre zilnic bani pt ca zilnic am trimis si eu ). La mail dupa cum bine stiti nu mai raspunde nimeni de mult si astfel alta solutie nu am decat sa astept . S-a mai intamplat cuiva ? Despre cardul visa initial preplatit de catre Epassporte nici nu vreau sa vb inca . Banca Saint Kitts and Nevis nu mi-a raspuns inca la mail-ul trimis (mail-ul cu datele de pe card) . Astept mai multe informatii de la voi (daca aveti)
-
domn_x
- Incepator

-
-
de abudhabi » Sâm Oct 16, 2010 8:14 pm
si ai fost una din persoanele carora le-a cerut documente suplimentare? ci legalizat, factura,declaratii? cati bani aveai pe cont? da si tu ceva detalii :)..multumim de instiintare...eu inca nu pot retrage.
bafta
-
abudhabi
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Sâm Oct 16, 2010 8:36 pm
Din cate stiu eu , in octombrie ePassporte are anuntat oficializarea falimentului ca si companie . Nu mai stiu data exacta , 26 parca . Am citit in urma cu cateva zile intr-un alt forum aceasta informatie .
Nu se stie daca dupa data respectiva va mai exista cineva care sa-si poata recupera vre-un ban . Din cate vad insa , se tot impinge data minune de punere a banilor in miscare catre apartinatorii lor cat mai aproape de data declararii falimentului .
Singurul lucru de care nu sunt sigur in acest moment este data exacta a pronuntarii falimentului , dar o caut si revin cu aceasta daca este nevoie .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de abudhabi » Sâm Oct 16, 2010 8:53 pm
multumim de informatie. vorbeam de cei care au banii in visa virtual. unii eja au putut sa-si retraga banii, iar cei care aveau banui mai multi in cont ..le-au fost cerute date suplimentare. banii ii vom recupera...dar nu de la epassporte :)
-
abudhabi
- AWStudent

-
-
de eva.sunrise » Dum Oct 17, 2010 2:10 pm
Buna. Eu am banii in wallet , balanta nu mai este availble imi arata ca as avea 0 $ desi aveam 450 $. Am trimis mail la walletrequest@ePassporte.com sa intreb cand pot sa scot banii de la ATM. Pana acum nu am primit un raspuns...oare imi vor raspunde dupa 18 Oct. ? Mai este cineva in situatia mea?
-
eva.sunrise
- Incepator

-
-
de Alexiss » Dum Oct 17, 2010 11:55 pm
eva.sunrise scrie:Buna. Eu am banii in wallet , balanta nu mai este availble imi arata ca as avea 0 $ desi aveam 450 $. Am trimis mail la walletrequest@ePassporte.com sa intreb cand pot sa scot banii de la ATM. Pana acum nu am primit un raspuns...oare imi vor raspunde dupa 18 Oct. ? Mai este cineva in situatia mea?
Cred ca toata lumea care are banii in eWallet este in situatia asta .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Discutii generale