Webcam models

Trafic fff scazut??

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Trafic fff scazut??

Mesajde Red Studio » Sâm Noi 12, 2011 3:35 pm

Da, merge din ce in ce mai slab ... eu zic sa ne lasam toti ... :supz:
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Noi 12, 2011 3:44 pm

Nu e ceva sa va alarmati , au mai fost perioade , cei vechi cunosc cum este . :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Dum Noi 13, 2011 8:14 am

hehe, red studio vrea sa ne lasam noi si sa lucreze numai ei)
nu ma las, nu ma lasa gindul la decembrie))))
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Dum Noi 13, 2011 5:32 pm

russiantonik scrie:hehe, red studio vrea sa ne lasam noi si sa lucreze numai ei)
nu ma las, nu ma lasa gindul la decembrie))))

si eu astept luna decembrie, stiu ca anul trecut a fost o perioada marcanta pt mine luna asta :lol:
asa ca :tonqe:
totusi...e enervanta perioada mai slabutza :smt012 plictisitooooor :roll:

Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Dum Noi 13, 2011 9:58 pm

Asta cu traficul scazut nu o sa o inteleg niciodata . Frate sau soro , e poza ta acolo pe site . Aia dau click pe niste poze acolo ca sa ajunga in room . Start there .
Dupa ce au dat click vad un profil , niste informatii , niste treburi - socoteli -> continue ...

Finalmente ajunge la tine in room ... continue from here .

Uita-te in statistici . Daca in perioada in care ti-a mers super ai avut 1,2,X membrii de baza pe care i-ai pierdut - e clar ca acelor membrii le placea un lucru X la tine . E la fel de clar ca acel lucru X nu prinde la restul .

Atunci cand este "trafic scazut" ai de facut 3 lucruri :
- schimba
- schimba
- schimba .
Si la fiecare din acestea as sublinia : poza de profil , celelalte poze din galerie , descrierea si profilul in general . Apoi pozitia in camera , ce faci la tine in room , cu cine pierzi vremea (daca nu acorzi atentie egala membrilor din room) , si asa mai departe .

Sigur ca nu o sa fie niciodata egalitate intre modele si ca unele vor fi mai in fata decat altele , dar asa e in orice domeniu de activitate , insa puteti face mai multe , puteti sa va dati interesul mai mult .

Parerea mea este ca 90% din cele / cei care se plang de trafic nu-si "omoara" timpul incercand sa-si mai imbunatateasca profilul , galeriile si toate cele ... ca nah ... sunt o gramada de facut .

In plus , majoritatea site-urilor afiseaza modelele pe site / in pagina in functie de anumite lucruri / anumiti parametrii : cam-score , stelute , inimioare si asa mai departe . E munca de sisif acolo sa cresti , si cand ai crescut ... daca te culci pe o ureche ajungi inapoi de unde ai plecat .
Alexiss
Administrator
Administrator

caut modele

Mesajde xnelu » Lun Noi 14, 2011 8:11 pm

Caut modele atat fete cat si baieti pentru un nou site de videochat
0.90euro centi per minut
suma minima de plata prin transfer bancar este de 100 EURO
Western Union ca metoda alternativa aici suma poate fi mai mica
Site ul se numeste LOWECAM
http://lowecam.com/
PT admin
daca am gresit ca am pus linkul te rog sa imi spui o sa schimb multumesc
xnelu
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Mar Noi 15, 2011 8:49 pm

blooangel scrie:
modelincepator scrie:Buna.In leg cu Cams.com...am mai zis si in alte posturi k mie imi mergea ffff prost..deci cred ca ai dreptate in leg cu site-ul asta...si eu eram tot pe prima pg ca transimteam HD, dar am renuntat la el..mi am facut cont pe CamWorld..am lucrat cateva zile, dar nu ma mai pot conecta, ca nu mi recunoaste parola..le am dat e mail dar nu mi au raspuns inca..am ramas la LJ si MFC..si mie aseara in prima ora mi a mers f prost...apoi am facut 145 $ in 4 ore..deci depinde si de tine..si mai ales de noroc.
Bafta. p.s: poate ar trebui sa incerci alte site uri daca ''perioada proasta'' se prelungeste. :drinkers:

Buna
am decis intr un final sa mi folosesc si contul de pe LJ, cum sunt inca new model, si am 0.98/min e destul de binisor, dar as vrea sa stiu mai apoi...ce pret sa setez? seteaza ei unul?
eu de obicei pe cams fac 700-900 pe perioada, se pot face banii astia si pe LJ?
mi-e teama sa renunt la cams cu toate ca este intr un declin total, Mfc-ul nu i pt mine absolut deloc, iar Xlove-ul...pe el aia fac 100 de euro intr o luna :))
stiu, slabut, foarte slab, nu s tocmai facuta pt jobul asta, dar incerc, cateodata mi iese :))
cam care-i media/ perioada pe LJ ( la bani ma refer)

Merci

Da, acesti bani ii poti face si pe LJ/LiveJasmin. Trebuie doar sa investesti timp si atentie. Atit timp cit un site cu trafic bun nu va fi pt tine ceva gen "banutz in plus" vei creste.
Xlove-ul e un site pt fetele care sunt dispuse sa accepte instant show dupa instant show. Francezul nu sta cu tine la discutie, se tocmeste mai ceva ca la piata. Pur si simplu nu poate (si nici nu vrea) sa inteleaga o chestie simpla. Rar cind prinzi un membru francez ok, cu care mai poti si vorbi despre altceva decit fontaine, chatte, anal god direct, nue hors cam et pv. Pina la urma tot mai gasesti cite unul mai rasarit, insa ai nevoie de franceza si lectii de dans :lol:
Referitor la ceea ce am subliniat in mesajul tau... daca gindesti asa nu vei ajunge la o suma (frumusica) constanta sesiune de sesiune. Am o fata in studio care, dupa ce a reusit sa se ridice, s-a mentinut o perioada, apoi a scazut drastic. A inceput sa se plinga ("nu sunt facuta pt jobul asta/ ma duc la toneta"), fara sa se intrebe de ce, in urma cu ceva timp, era f fericita, multumita si considera ca jobul asta e o alegere buna pt ea. A reusit sa se ridice cit de cit (dupa lungi discutii), insa incapatinarea si fixatiile inca o tin pe loc.
Sunt sigura ca sunt f multe fete in acest domeniu fixate pe anumite chestii. Si, tocmai din aceasta cauza, pierd mult.

"Members see first, then read, then hear, then talk".
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde blooangel » Mar Noi 15, 2011 11:15 pm

merci pt sfaturi, sincer in locul xlove-ului prefer de o mie de ori eurolive sau franco, unde mebrii sunt mai calmi si nu se grabesc, satu mai mult de 30 de secunde in pvt etc
incerc sa ies din impas si sa fac bani, dar sunt seri cand pur si simplu nu-s membrii si n am chef nici sa zambesc de plictiseala :eek:
oricum, multumesc :)
incerc sa urmez sfaturile date de cei mai vechi in domeniu atat cat pot si fiecare dintre cei de aici m-au ajutat cu cate ceva, si sunt sigura ca mereu voi avea de invatat

Multumesc :prayer:
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale