Webcam models

Trafic fff scazut??

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Trafic fff scazut??

Mesajde modelincepator » Mie Iun 22, 2011 12:03 am

Buna...as vrea sa va intreb si eu ceva :) in seara asta am ramas shocata de traficul pe care l am avut pe LJ...acceasi prb si la voi.???.e perioada asta chiaaaaaaar asa nasol??? alaltaieri facusem 100$ aproape (doar pe Jasmin :)) iar azi aveam in camera 18 guests si 2-3 membri rataciti :))) mentionez ca sunt pe pg 3-4 la Most Popular...si la voi a fost azi aceeasi problema sau sa fie ceva de la mine? :roll:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Trafic fff scazut??

Mesajde modelincepator » Mie Iun 22, 2011 1:04 am

am revenit :) traficul si a revenit..deci cred ca era o chestie de sistem sau ceva..dar bine k si a revenit :drinkers:
bafta all la $$$$$$$$$$$$$$$
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mie Iun 22, 2011 9:32 am

Buna
eu am aceeasi problema pe cams si xlove
trafic scazut...
abia daca mai adun 50$ pe cams, iar pe xlove...nici vorba...
pe cams sunt pe prima pagina, randul 5-6 in general
nu inteleg ce se intampla
si perioada trecuta a fost proasta iar asta se anunta a fi la fel
sincer nu stiu ce sa mai fac, lucrez dimineata de la 6 la 10
in general, in 4 ore faceam peste 70$ am avut zile si cu 150$ in 4 ore...iar acum...e aproape 10 iar eu am facut 25$, foarte dragut....
ma gandesc sa mai intru si dupa masa, mai ales ca lucrez de acasa si-mi pot face un program...
aveti vreo idee? ce se intampla? sunt doar eu in situatia asta? poate am o Karma proasta pe perioada nedeterminata :rolleyes:

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Mie Iun 22, 2011 2:32 pm

Buna.In leg cu Cams.com...am mai zis si in alte posturi k mie imi mergea ffff prost..deci cred ca ai dreptate in leg cu site-ul asta...si eu eram tot pe prima pg ca transimteam HD, dar am renuntat la el..mi am facut cont pe CamWorld..am lucrat cateva zile, dar nu ma mai pot conecta, ca nu mi recunoaste parola..le am dat e mail dar nu mi au raspuns inca..am ramas la LJ si MFC..si mie aseara in prima ora mi a mers f prost...apoi am facut 145 $ in 4 ore..deci depinde si de tine..si mai ales de noroc.
Bafta. p.s: poate ar trebui sa incerci alte site uri daca ''perioada proasta'' se prelungeste. :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Iun 23, 2011 7:14 am

modelincepator scrie:Buna.In leg cu Cams.com...am mai zis si in alte posturi k mie imi mergea ffff prost..deci cred ca ai dreptate in leg cu site-ul asta...si eu eram tot pe prima pg ca transimteam HD, dar am renuntat la el..mi am facut cont pe CamWorld..am lucrat cateva zile, dar nu ma mai pot conecta, ca nu mi recunoaste parola..le am dat e mail dar nu mi au raspuns inca..am ramas la LJ si MFC..si mie aseara in prima ora mi a mers f prost...apoi am facut 145 $ in 4 ore..deci depinde si de tine..si mai ales de noroc.
Bafta. p.s: poate ar trebui sa incerci alte site uri daca ''perioada proasta'' se prelungeste. :drinkers:

Buna
am decis intr un final sa mi folosesc si contul de pe LJ, cum sunt inca new model, si am 0.98/min e destul de binisor, dar as vrea sa stiu mai apoi...ce pret sa setez? seteaza ei unul?
eu de obicei pe cams fac 700-900 pe perioada, se pot face banii astia si pe LJ?
mi-e teama sa renunt la cams cu toate ca este intr un declin total, Mfc-ul nu i pt mine absolut deloc, iar Xlove-ul...pe el aia fac 100 de euro intr o luna :))
stiu, slabut, foarte slab, nu s tocmai facuta pt jobul asta, dar incerc, cateodata mi iese :))
cam care-i media/ perioada pe LJ ( la bani ma refer)

Merci
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Iun 23, 2011 7:34 am

Ah si inca ceva...cum naibi folosesc HD pe LJ..am downloadat softul ala, l am instalat si toate cele, cu toatae astea nu ma lasa sa folosesc HD..doar very high quality..
cand ii dau More Sets imi spune
Brightness- your cammera not supporting this setting
Contrast- idem
Hue- idem
Saturation- idem
pt toate scrie "your cammera not supporting this setting"

app, folosesc LJ prin Web CamSplitter si am un Logitech pro 9000
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Joi Iun 23, 2011 12:10 pm

EXACT asa transmit si eu pe LJ, pt ca am tot Logitech 9000..dar! intra tu pe site sa te vezi (debaneaza Romania daca o ai banata) si o sa vezi ca totusi apare simbolul HD..mie mi se pare destul de ok cum ma vad..si membrii zic k se vede bine, deci nici o problema.. ;) dar probabil din cauza camerei chiar nu se poate transmite HD (pt ca iti cere 800 x 600, ceea ce camera mea cel putin nu are :cry: :) dar e ok si asa.eu nu ma plang :drinkers:
Bafta!
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Joi Iun 23, 2011 12:15 pm

aaa..si in leg cu pretul pe LJ..la inceput il ai 0.98 apoi dupa ce iti trece perioada de new model ti l setezi tu ..eu il am 1.99 si asa il au cele mai multe..dar tu iti alegi cum vrei..iar in ceea ce priveste banii..eu la inceput (ni primele 2 luni) muream de nervi..kiar voiam sa imi inchid contul..faceam 100-200 pe perioada si camera era mai mereu goala..dar acum fac cam 500-600 pe perioada...depinde de tine si de norocul pe care il ai.Oricum....pe Lj iti trebuie muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta rabdare! :drinkers: si nervi de otel :)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Iun 23, 2011 2:28 pm

multumesc pt raspunsuri
intr-adevar pe pagina ma arata HD
cat am avut 0.98/min aveam camera plina, acum la 1.99 nu mai intra nimeni :))
eu tot sper sa-si revina cams-ul...

Bafta la $$$$
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Vin Iun 24, 2011 12:08 am

trebuie sa ai rabdare si sa muncesti constant....si vor aparea si membrii :) iar cand si DACA isi revine cams-ul , sa ma anunti si pe mine :drinkers: , k eu mi am luat de mult gandul de la el :cry:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde just.me » Vin Iun 24, 2011 1:24 am

Fetelor , eu pe cams inainte cu 2 luni faceam cel putin 250 pe perioada...In 2 luni cred ca am luat 200 $...m-am cam speriat..Am pus o noua poza de profil (...Pusesem si in acele 2 luni alte poze...) si in 2 zile am facut cat faceam de obicei intr-o perioada ...depinde si de trafic ..depinde si de program , depinde si de noroc..in general mie imi mergea excelent in weekend(joi-duminica) , si cand zic excelent la mine este cam 300 in max 4 ore lucrate...iar acum cu traficul asta , joi , vineri si samabata de abea fac 50 $-80$...acum s-au schimbat ..imi merge de duminica pana miercuri bine si in weekend mort.Nu stiu...Uitati-va la stiri ca e rau de tot , am cativa membrii fideli cu care vorbesc si ba au ramas fara slujbe , ba le inchid sucursalele si ii muta la mama naibii cu salarii mici , si nu isi mai permit ..eu ma descurc mai mult cu membrii regulari ..si astia acum mai scurtulet pvt ca nu mai au ,toti se scuza..asta e ..cams e bine sa il lasi pe nude acolo , ca sunt zile in care faci si saptamani in care e mort ,..dar e bine venit..Eu lucrez doar cu CC care e baza la mine si cu Cams , imlive.urmeaza sa mai deschid inca 2 dar nu am timp acum.Bafta ...si speram ca va fi mai bine dar ...cu criza asta economica peste tot la noi se simte cred ca cel mai bine:))
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde blooangel » Vin Iun 24, 2011 6:39 am

Buna
intr-un fel ma simt mai bine ca nu sunt singura careia ii merge prost :P
nu sunt egoista
dar chiar credeam ca e ceva in neregula cu mine
si cu economia ai dreptate...e groaznica
sa speram ca va fi mai bine
cat despre memberii..eu am cam 40 si ceva de membrii in Fan Club, dar abia daca ma mai viziteaza 2-3 pe saptamana...multi se baga in F/C doar pt recorded shows...asta este...
de exemplu ieri am intrat de la 3...mi-a fost mai bine decat dimineata, daca dimineata am facut 30$, de la 3 pana la 6 am facut cam 60$...ceea ce e o reusita avand in vedere ultimele zile :))

Bafta la $$$
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde BlueA » Joi Iun 30, 2011 9:41 pm

In ultimul timp traficul este foarte oscilant...Sunt zile in care pot face cu usurinta 100 de dolari in 3 ore, dar si zile in care abia fac 25-30 de dolari in 6 ore.
BlueA
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Joi Noi 10, 2011 11:04 pm

Buna
vi s-a inatmplat ca in ultimele zile sa aveti un trafic cam scazut?
de obicei mi se intampla sa nu mearga un site intr o seara....dar toate 5?franco,eurolive,homecams,mfc,cams...
:rolleyes:
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Sâm Noi 12, 2011 2:51 pm

lucrez si eu pe xlove si lj. Pe xlove e liniste toatala, n-am mai avut asa ceva de foarte mult timp, adica chiar niciodata din mai. Pe lj sunt asa de mari alternari, ca nici nu mai stiu ce sa gindesc. 2 3 ore cite un membru prapadit si aceeia care vin in fiecare zi si nici nu vb nici in pv nu intra, sau peste 300 de guesti si membri care vorbesc vorbesc vorbesc toti o data si la un moment toti pleaca.
Am mai observat ca unii membri, de obicei care vorbesc si nu i am vazut rin privaturi niciodata dispar la egale intervale de timp, Sa fie astia guesti care isi pot lua nume de membru?
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale