Webcam models

Trafic scazut

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Trafic scazut

Mesajde Humbert » Lun Sep 27, 2010 10:27 pm

:snakeman: Fetish...tu te referi la o categorie nu mai este demult de nisa,deja e plin in tot locul de best mistress x si y,lifestyle fetishist,so on...Nici biciul si nici latexul nu te scot din banal neaparat,nici franghiile-totul sta in personalitatea fiecareia.Cum te misti,tonul vocii,chestiile de empatie cu celalalt.
Uite- MFC-Milamilanxxx...e departe de a fi banala,desi ea nu se bazeaza pe vrajeala membrului-ci pe instant ation.La fel FrankieChemical-genul asta de alternative barbie.
Nu sta in outfituri nimica,si nici in decor-si pana la urma o pivnita ar fi deja ceva mai altfel printre decoruti pline de carpe,sau dupa caz lanturi,poate fi the same old strory-totul sta in felul CUM o spui.
Acuma,na, Milamilanxxx are si o intreaga echipa in spate.Pus ca ea e designer.Dar FrankieChemical e mult mai home made and she roooooocckkkksss!!!
Humbert
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde Rose » Lun Sep 27, 2010 11:12 pm

Intradevr traficul este scazut oricat de multa atmosfera as face fac pentru mine ca membrii nu sunt si care sunt sunt saraci, in august a mers mult mai bine facusem vreo 600 de dolari in 9 zile iar acum in 10 zile am abia 300 e jaleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rose
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mar Sep 28, 2010 12:38 am

Abia acum se resimte vacanta userilor! in pricipiu din octombrie va trebui sa revina la normal sau peste dar...cu criza asta financiara te poti astepta la orice!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Mar Sep 28, 2010 5:32 am

Humbert scrie::snakeman: Fetish...tu te referi la o categorie nu mai este demult de nisa,deja e plin in tot locul de best mistress x si y,lifestyle fetishist,so on...Nici biciul si nici latexul nu te scot din banal neaparat,nici franghiile-totul sta in personalitatea fiecareia.Cum te misti,tonul vocii,chestiile de empatie cu celalalt.
Uite- MFC-Milamilanxxx...e departe de a fi banala,desi ea nu se bazeaza pe vrajeala membrului-ci pe instant ation.La fel FrankieChemical-genul asta de alternative barbie.
Nu sta in outfituri nimica,si nici in decor-si pana la urma o pivnita ar fi deja ceva mai altfel printre decoruti pline de carpe,sau dupa caz lanturi,poate fi the same old strory-totul sta in felul CUM o spui.
Acuma,na, Milamilanxxx are si o intreaga echipa in spate.Pus ca ea e designer.Dar FrankieChemical e mult mai home made and she roooooocckkkksss!!!

Humbert tata...nu poti face comparatie intre un model de nationalitatea membrilor,si un model roman :yawinkle: Putine modele romance ajung la standardele celor straine de top,si cand zic asta ma refer din start la limbaj.Un model roman,proceseaza propozitia in limba engleza in minte inainte de a o scrie ca sa nu mai zic de vorbit,pe cand un model precum MilanMilan,CandieCane,ShyTeen si altele,vorbesc cu membrii ca si cum am discuta noi doi face to face.Deja asta ridica atuul undeva la 90-95% ca sa nu mai vorbim de obiceiuri si alte chestii.Un model de top roman,cu greu mai ajunge la suma de 10.000 pe luna,pe cand un model ca cele mentionate mai sus,atinge aceasta suma fara nici un fel de probleme ba chiar o depaseste cu foarte foarte mult.Dupa cum stim cu totii....videochatul are si parti mai bune si parti mai rele ca orice alta meserie dealtfel. :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Mar Sep 28, 2010 8:50 am

Humbert eu i am dat omului un pont clar despre categoria mea ca tot zicea ca majoritatea numai se lauda ca se pricep insala dat sfaturi e jale ; ce e in alte categorii eu nu pot spunee insa crede ma ca la fetish o asa numita mistress x sau o sub y nu mai fac de mult furouri

si aici iti treb f multa imaginatie sa inovezi nu e de ajuns o franghie pe perete si sa te imbracai in latex asteas banalitati si in lumea fetish ului sunt considerate chiar chestii soft ;) ;eh si aici se impotmolesc majoritatea pt ca a inova sau a performa strange fetish uri depaseste in unele cazuri limitele multora care cred gresit ca fetish ul inseamna un ton de tzatza si cateva comeenzi rastite ..... :vom:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Mar Sep 28, 2010 10:04 am

Ady :oops: Daca shyteen vorbeste engleza cum ai vorbi tu cu colegul tau face to face- eu is tanc!

fata a invatat engleza chioara pe site, cu membrii si in timp.
si nu vorbeste ia mult tare,si nici bine tare, fata face banii cu ''lucru bine organizat si echipa de funi care o sustin''
si pe acestea ia facut in timp.
Strategia ei de a lucra este printre unicile acolo. De asta si are succes.
Sa nu mai accentuez ca sta peste 12 ore online mereu.

Bafta ei si la toti!
cezara
User activ
User activ

Mesajde Michelle » Mar Sep 28, 2010 11:15 am

Am vazut mai devreme - una pe mfc NicolleSw**t are poza asta http://image.stirileprotv.ro/media/imag ... 152001.jpg cu Simona Sensual la profil wtf? N-am crezut ca MFC-ul acorda chiar asa de multa libertate incat se pot pune chiar si poze fake la profil - atentie - cu fatza altcuiva??? Altele isi dau idul de mess in free, in loc sa faca bani pt site ele pot face pe Yahoo!!! Chiar nu inteleg aceasta libertate exagerata pe care o au modelele pe MFC, zici ca-i siteul nimanui :smt003
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde shobeck » Mar Sep 28, 2010 4:41 pm

Nu vreau sa comentez prea mult sau sa intru in detalii.

Personal, daca fac sub 200 pe seara ma deprim. Nu fac adult (decat foarte rar, pentru membrii pe care ii mai am de pe vremea cand mergeam pe jasmin si alti 2-3 care vin pe show si stau cel putin o ora pvt) si totusi imi ies banutii astia.

Perioada asta insa... cu intre 6-12 ore online pe seara... am avut seri in care nu mi-a iesit mai nimic (cel mai rau mi-a fost cand am facut 30$, dar a fost intr-o seara in care chiar am stat putin). La fel, spre deosebire de alte luni, acum nu am facut banuti decat pe un singur site. Per total am facut cam la jumatate fata de cum fac banuti in general.
shobeck
User activ
User activ

Mesajde fetish » Mar Sep 28, 2010 7:11 pm

well beck sorry sa aud ca merge asa nasol la tine ; ai incercat sa schimbi ceva concret (i.e. numarul de ore stat online , timpul in care stai online , something new in ur show , profile , rls etc)

daca ai incercat si totusi scartaie poate fii lipsa de bani datorita vacantelor de aiai e bien ca de acum inainte sa ai in vvedere mersul in holliday in septembrie ; pt mine august a fost un boom total cel putin imlive ul a mers ami bine ca in dec ; in genere luna augiust merge f bine asa ac de ce nu pana la urma ?

o zi buna
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale