Webcam models

Trafic scazut

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Trafic scazut

Mesajde kin3zu78 » Joi Sep 23, 2010 10:17 am

Ma confrunt de cateva zile pe majoritatea site-urilor cu un trafic foarte foarte scazut , performeri care la jumatatea sesiunii aveau deja 1000-1500 dolari acuma abia au 300-350 dolari , si asta in conditiile in care deja au ajuns de stau si cate 9-11 ore online. Este ceva general sau doar la noi ?? Anul trecut in septembrie a mers super bine , insa acuma e jale :smt010
kin3zu78
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Trafic scazut

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 23, 2010 10:24 am

daca au ajuns sa stea 9-11 ore online.. e o problema zic eu... trafic este zic eu.. adica a fost o scadere dar nu chiar ca la tine.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Joi Sep 23, 2010 10:43 am

A fost dorinta lor sa stea , s-au invatat cu un anumit nivel al comisionului. Acuma daca omul vrea sa stea peste program si am posibilitatea doar nu o sa il dau afara cu forta, problema este ca nici in august nu a fost trafic asa scazut
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 23, 2010 11:30 am

eu zic ca in in mod normal este imposibil sa nu faci 100$ in 6 - 8 ore.. doar sa ai ghinion. adica macar un 1500/ perioada. cel putin asa e la mine. acum depinde si cu cate siteuri se sta si la ce ore lucreza modelele respective.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde galaksi » Joi Sep 23, 2010 1:28 pm

haideti sa nu ne imbatam cu apa rece....eu zic ca ar tb sa fim sinceri si sa spunem exact cum merge tb....
Eu sunt incepatoare dar credeti-ma ca am aproape tot ce-i tb unui model...plus brain! Unele se lauda pe aici ca ar castiga nu stiu cate sute pe zi ...de dolari! Eu am am stat o zi intreaga pe MFC ,ca vizitator si am intrat la cele mai bine cotate dame de pe acolo.Concluzia:460 de privitori si 85 tokensi incasati (dupa ce una ,de exemplu mai avea putin si isi baga aspiratorul in....)
Pe jasmine stai o groaza in private si ,dupa jumatate de ora de activitate intensa :rolleyes: te trezesti ca ai incasat formidabila suma de 15 $.........
Fetelor ...cele vechi in bussines....spuneti-ne cam cat ati facut in perioada 1-15 sept ...dar ,va rog....sincer. Daca intr-adevar se poate atunci ne dati si noua o speranta...ca se poate...si mergem mai departe si incercam si noi sa ne imbunatatim "activitatea:! :supz:
galaksi
AWStudent
AWStudent

Mesajde Michelle » Joi Sep 23, 2010 1:41 pm

intr-adevar traficul pe Jasmin si-a mai revenit putin observ, mai ales unde e rost de ceva free show, dar 99 % din taficul asta e format din guests beggars, sau membrii care au credit dar nu intra nici morti in pvt (dc si-or mai fi luat credit nu stiu) plus o mare parte care ar vrea sa intre dar n-au bani - asa potzi sa te pui si in cap, daca n-are omu bani pai pur si simplu n-are, asta e ;)
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde maniacul » Joi Sep 23, 2010 1:57 pm

isi i-au credit sa nu fie dati afara de pe site... sa ramana cu ....contul activ..parerea mea
maniacul
AWStudent
AWStudent

Mesajde maniacul » Joi Sep 23, 2010 1:58 pm

scuzati agramatismul :smt010 :smt011
maniacul
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Joi Sep 23, 2010 4:18 pm

corect, traficul este mai scazut ca in luna august, pe toate sitele.
si europene si americane ...mai ales in 2 jumatate a lunii curent.. e mort peste tot
speram la mai bine...modelel cam dorm peste tot unde nu intru, toate casca si nu au cu cine discuta
cezara
User activ
User activ

Mesajde jasmine » Joi Sep 23, 2010 5:25 pm

Eu lucrez pe mfc si am observat ca de vreo saptamana nu prea e trafic cum era si daca ai trafic nu prea ai cu cine vb pt ca nu vb nimeni ....mai e cineva in situatia asta sau doar eu ?
jasmine
Incepator
Incepator

Mesajde cezara » Joi Sep 23, 2010 7:27 pm

Sa sfirsit vacanta------bani nu prea sint nici la ei pe conturi, vor aparea la sf. lunii
Sa inceput scoala---- motivul principal actual
Americanii sint in sezonul futbolului.
cezara
User activ
User activ

Mesajde Paris » Vin Sep 24, 2010 4:57 am

Intradevar traficul e scazut peste tot, iar cine nu recunoaste si face "milliarde" lol ..eu sunt in domeniu de 5 ani..si recunosc nu mai e asa ca la "inceput" plus ca sunt foarte multe modele..si unele strica si"piata" lol...
Paris
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Vin Sep 24, 2010 6:31 am

:shock: Football :smt002
hai ca scriu ''moldoveneste'' deacum de atita pirjoleala sub bec:)
cezara
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Vin Sep 24, 2010 7:12 am

Un model bun face bani si pe ploaie si pe soare.Din pacate problema traficului,afecteaza mai mult modelele incepatoare...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde bobolino » Vin Sep 24, 2010 10:28 am

Cred ca problema traficului afecteaza pe toata lumea dar nu in proportii egale. Am observat ca in ultima perioada a cam scazut traficul pe mai multe site-uri dar cred ca este o problema de moment. Lucrurile vor reveni la normal in scurt timp. Se lucreaza mult pe site-uri, se fac tot felul de modificari motiv pentru care unii membrii sau modele ba sunt delogati, ba nu se pot loga -exp Jasmin. Nu este nimic de speriat....se mai intampla.
bobolino
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale