Webcam models

Trafic = 0

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Trafic = 0

Mesajde slim » Mie Ian 18, 2012 8:47 pm

Va salut,

Ma confrunt pentru prima oara cu aceasta problema.
De curand am angajat un model nou, face cam totul ok, insa nici pe jasmin nici pe cams nu are trafic deloc...
Au trecut 2 saptamani si ea tot nu are trafic... maxim 1 membru fara bani....

Din experienta nu ar avea de ce sa se intample asta....
Sa fie un bug ?

Multumesc anticipat.
slim
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Trafic = 0

Mesajde il_magic000 » Vin Ian 20, 2012 5:30 pm

frate slim crede-ma ca nu stiu ce se-ntampla dar nici la mn nu prea merge am ajuns intr-o sesiune de 3 4 ore sa fac cam 2000 tks,care pana de revelion aceasi sesiune faceam cel putin 5000 tks....astept si eu altepareri....parca anul trecut nu a fost asa....sa asteptam si parerile altor membrii...
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde Picu » Vin Ian 20, 2012 6:38 pm

Ceva asemanator mi se intampla si mie si nu inteleg de ce.
Picu
AWStudent
AWStudent

Mesajde blooangel » Vin Ian 20, 2012 7:08 pm

eu am trafic...dar membrii nu prea mai platesc...e o perioada proasta, de vreo 2-3 saptamani
daca in decembrie avea 20-30 de membrii in camera, acum abia daca mai am 10...
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Vin Ian 20, 2012 9:24 pm

Sa ai 10 membrii pe pagina e bine... dar modelul asta al meu mai mult de 1 membru nu a vazut niciodata...
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde pocahontas » Sâm Ian 21, 2012 12:05 am

Concurenta este un motiv,nu stiu daca voi faceti ceva statistici,eu fac demult,am vzt si peste 30 modele intrate noi intr-o sg zi si daca fata nu iese din tipare,adica nu este ceva WOw sau nu face ceva deosebit ,cat ar fi un membru de regular tot ii face cu ochiul o prospatura,doar stiti cum sunt barbatii,ochii vad,inima cere,probabil ca mai este de vina si partea materiala,membrii sunt mai atenti ce cheltuiesc si cu cine,sunt f multi fctori,nu am vzt nici o diferenta de trafic pe topurile siteurilor,same models,same money.
Bafta,poate este doar o per mai naspa,incercati sa incurajati fetele,mai ales pe cele incepatoare,faptul ca stai ca new model si nu ai trafic cred ca te demoralizeaza maxim.In rest nu stiu ce as putea sa va zic vand in vedere ca suntem pe alta nisa :drinkers:
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde virtualstudio » Dum Ian 22, 2012 11:26 pm

Concurenta omoara, in special concurenta mai putin loiala, dar care tot concurenta se numeste.
Traficul scade pe unele site-uri, creste pe altele.
Cum a venit criza, multe dintre site-urile pe care lucram prefera sa reduca toate costurile cu publicitatea, si sa se bazeze pe refereri.
In afara de asta, tot din cauza crizei, mai sunt membri cu bani, dar aceia prefera sa aleaga mai mult inainte de un privat... si, odata ce a intrat o data si si-a facut treaba, de ce ar mai intra si la alte modele? Sa cheltuie banii? Greu de crezut.
Sa speram sa o sa revina cat de curand mai toate site-urile la nivelurile cunoscute anterior.
Pana atunci, spor la munca.
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde MonikS » Vin Feb 10, 2012 11:14 pm

Nici la mine nu mai vin, a scazut mai mult de jumate
MonikS
Incepator
Incepator

Mesajde modelincepator » Sâm Feb 11, 2012 12:32 pm

Pe Jasmin a scazut trafic-ul considerabil, zic eu...in decembrie aveam pana si 3000 de guesti in camera...acum am max.1000. Bine, cei care ma intereseaza sunt membrii, nu guestii, dar si banii facuti din pvt-uri sunt majoritatea cu regulari sau ''noroace'' de 3-4 ore etc. Conteaza mult si unde se situeaza pe site..pentru ca eu sunt p primele pagini si tot sunt seri in care imi vine sa sparg monitoru'..daramite cele de la pag 10 in sus :roll: ..orikum..cred ca din martie se vor imbunatati castigurile..desi e suspect..perioada trecuta pt mine a fost cea mai buna de cand ma stiu si a fost ianuarie :roll: ..iar acum spre februarie sa mearga asa prost..dunno..dupa cum am zis, depinde MULT si de noroc. :drinkers: .Succese!
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Sâm Feb 11, 2012 2:13 pm

Hmm... discutia a cam degenerat... va multumesc tuturor pt raspunsuri, insa nu asta este problema mea...

Legat de jasmin... am un model care este in top.. e mereu a 3-a a 4-a pe prima pagina si ii merge foarte bine, am modele de top si pe cams si pe mfc.... Insa, problema este urmatoarea:

"De curand am angajat un model nou, si oriunde ar incerca sa lucreze nu are trafic deloc, nici pe cams nici pe mfc nici pe jasmin... maxim 1 membru pe pagina in 6 ore!"

Tind sa cred ca ar fi o problema de la site-uri ... de la directionarea traficului ... tipa este baby doll, a mai lucrat inainte, i-a mers bine, iar acum sta printre modele de top, si se oftica ca mai mult de 1 membru nu vede la ochi...
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde deluxe-studio » Mie Feb 22, 2012 1:59 am

Sunt de acord total cu dmuneavoastra in legatura cu traficul 0. Explicatii sunt multe, la fel cum a spus si pocahontas, daca cercetezi putin lumea industriei adult o sa vezi ca cele care sunt cele mai tari site-uri au scazut f mult pe piata deoarece vin celelalte din urma.
Sa spunem ca live jasmin care este considerat unul din cele mai tari site-uri adult chat are oferte atat pentru membrii cat si pentru modele nu mai face oferte timp de 1 -2 luni si ofertele raman aceleasi.... rezultatul: boring, atat pentru modele cat si pentru membrii.
Sunt site-uri care ofera cadouri, premii, facilitati atat membrilor cat si modelelor saptamanal sau chiar zilnic si investesc f mult in advertising si multe altele pentru a ajunge din urma, si se pare ca asa or sa si faca.
Site-uri gen cams4 sau alte cele cu tokens, or sa prinda bine, deoarece userii platesc cat vor, unde vor si cum vor totul , nu la minut, precum si faptul ca pot sa si vad live si gratis totul..... deci atentie mare...
Eu sunt de parere ca si pe live si pe cams, daca dai omului ce vrea si iesi in evidenta te plateste...indiferent de ce si cum....

respecte.
deluxe-studio
Incepator
Incepator

Mesajde ruru » Mie Feb 22, 2012 1:31 pm

deluxe-studio scrie:Eu sunt de parere ca si pe live si pe cams, daca dai omului ce vrea si iesi in evidenta te plateste...indiferent de ce si cum....

Si ce te faci daca nu ai cui sa oferi? Asta este problema expusa de slim si eu pot spune ca m-am confruntat cu aceeasi problema pe streamate. In 4-5 ore am vazut doar 3-4 membrii...Ce faci in situatia asta ca sa iesi in evidenta?
ruru
User activ
User activ

Mesajde adelina007 » Joi Feb 23, 2012 6:50 am

am aceeasi problema pe 3 site-uri pe care lucrez.am mai facut video chat in trecut dar pur si simplu am trafic foarte slab in special pe jasmin.din 25 dec de cand m am apucat e extrem de prost.mai bine a mers numai in noaptea de revelion.atat.si nici atunci stralucit.pe jasmin am avut si 300 de guesti in room dar nimeni nu scria nimic.sau doar 1 sau 2 care scriau.ce sa mai zic de membri?!daca am avut maxim 4 sau 5 pe pagina in acelasi timp.dar rare momentele astea.in rest mai vine cate unul.se uita.pleaca repede.sau mai apare cate un beggar.pe cc begareala la greu.nici un pvt nu am avut pana acum.pe flirt4free daca ma misc sau imi mai arat fundul sau ceva imediat vin...zici ca afla de pe undeva.stau acolo si nu vb nimic si cand vad ca ma opresc...pleaca.nimic.stau online cate 12 ore si 14 am stat pentru 20$ sau chiar pentru 0$.nu stiu ce sa mai fac.am vb cu suportul de la jasmin si a zis ca lui i se pare ca e totul ok.am intrat la mine in room cu proxy si cand sa intru imi spunea "performer has left".mie mi se pare extrem de ciudat sa ai 300 de guesti constant si sa scrie numai 1 sau 2 sau 3:(.nu stiu ce site sa mai incerc.sunt demoralizata total.stiu ca e mai greu la inceput dar si sa stai 12 ore fara sa faci un amarat de pvt de 5 min macar cred ca ar deprima pe oricine:(.noaptea asta am avut numai beggari pe cc.beggari in numar de 10-15.si liniste mare in rest.6 ore de munca si 0 dolari:((((.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde MonikS » Mar Feb 28, 2012 4:43 pm

Ne-am plecat userii de pe site-urile consacrate... cautam ceva nou, mai merg si astea o vreme, apoi iar scade traficul...
MonikS
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale