Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Red Studio » Mar Mai 17, 2011 4:46 pm
Pentru ca tot m-a tras cineva de aici de urechi pentru ca nu am o contributie pozitiva, va lansez o dezbatere pe teme de training.
Si nu asa generala ca avem destule topicuri generala, ma refer la un aspect exact: cum ar trebui sa procedeze trainerul:
1. sa explice unui model nou pas cu pas, exact ce si cum sa faca, sa zica, sa se miste, etc - asta va ajuta la un start bun dar va face ca toate modelele dintr-un studio sa fie mai mult sau mai putin la fel, ceea ce ar putea plictisi membrii 2. sa lase modelele noi sa isi dezvolte propria personalitate si sa ofere mai mult sfaturi generale, lasand modelul sa caute propriul drum - asta poate genera originalitate dar si multe ture fara banuti, deci modelul ar putea renunta inainte sa apuce succesul
Voi ce parere aveti?
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de blooangel » Mie Mai 18, 2011 6:26 am
Red Studio scrie:Pentru ca tot m-a tras cineva de aici de urechi pentru ca nu am o contributie pozitiva, va lansez o dezbatere pe teme de training.
Si nu asa generala ca avem destule topicuri generala, ma refer la un aspect exact: cum ar trebui sa procedeze trainerul:
1. sa explice unui model nou pas cu pas, exact ce si cum sa faca, sa zica, sa se miste, etc - asta va ajuta la un start bun dar va face ca toate modelele dintr-un studio sa fie mai mult sau mai putin la fel, ceea ce ar putea plictisi membrii 2. sa lase modelele noi sa isi dezvolte propria personalitate si sa ofere mai mult sfaturi generale, lasand modelul sa caute propriul drum - asta poate genera originalitate dar si multe ture fara banuti, deci modelul ar putea renunta inainte sa apuce succesul
Voi ce parere aveti?
Eu, personal, am patit-o pe pielea mea, varianata a doua, am fost lasata de capul meu, dar am facut bani...chestia e ca n-am stiut in ce ma bag, si m-am trezit in fata calc unde toti imi spuneau sa ma dezbrac  a fost hilar =)) Acum...fiecare face cum crede, ar fi bine sa explici unui model ce ar trebui sa faca, dar nu sa-i faci un tipar.
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de bianca_andra » Mie Mai 18, 2011 9:36 am
uite, eu de vreo doua luni "imi dezvolt personalitatea" singura de acasa-l pa si normal, fara succes, vorbesc engleza ff bine, aspect fizic ok si am inceput activitatea acasa numai dupa ce am studiat forumurile in cel mai mic detaliu-deci nu se pune problema de lipsa de cunostiinte. pana la urma am luat decizia sa ma duc la studio stiu ca acolo nu am cum sa fac 10$ pe zi. Cum mi-ar placea mie sa fie trainingul? As aprecia daca as invata tips and tricks general valabile la inceput in asa fel incat sa am incasari inca de la inceput si normal ca in timp mi-as dezvolta un stil de lucru personal dar ce as aprecia cu adevarat ar fi o evaluare a calitatiilor mele, a lucrurilor pe care le pot oferi membriilor si trainingul primesc in functie de personalitatea mea...
-
bianca_andra
- Incepator

-
-
de Lemon » Mie Mai 18, 2011 10:30 am
Zambeste,dar nu un zambet fals,de gen papusa Barbie,glumeste cu membrii,adopta-le dialectul si aici nu ma refer la hi bb,sunt alte cuvinte,eu le-am invatat pe parcurs,misca-te pe web,nu sta intr-=un loc sa amortesti acolo ,fii maleabila dar totodata nu te lasa manipulata,daca cere unul te miri ce si nu poti face acel lucru din x motive,dont do it.Mi-a cerut mie cineva in pvt mai acum ceva timp,pampers.Wtf...Mi s-a parut haios si totodata...fanteziile astea de regresie(am google-it pt ca am vrut sa stiu cum se numesc aceste fantezii care implica lucruri de bebelusi,gen pampers,pudra de talc,etc)nu sunt pe gustul meu,poate si pt faptul ca eu ,mamica fiind,asociez cu,copii..anyway...Din punctul meu de vedere,ar trebui activitate pe web cat mai multa,arata-le energie,nu sta sa dormi pe tine,aparte asta...depinde in mare parte si de temperamentul modelului,fiecare se regaseste in ceva anume.S-a mai vb aici despre aceste lucruri cred,mancatul pe web ar trebui sa nu existe,lol,eu nici acum nu inteleg cum unele modele stau cu,castronul de cereale cu lapte in poala si mananca,apoi mai si ragaie wtf..(nu erau romance-dar erau modele de top)si mai conteaza si tinuta,nu e nice sa vezi sutien negru si tanga albastru de exemplu,se vede aiurea,mai bine arunci pe tine un maieu ceva,si niste boxeri,sau blugi si nimic in sus,te acoperi cu mana,depinde de model acum,fiecare adopta ce stil o face sa se simta cel mai bine,la mine astea sunt doar niste sugestii.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de FetishModel » Mie Mai 18, 2011 5:25 pm
1. Trainerul trebuie sa discute cu fiecare model in parte si sa vada ce categorie li se potriveste si ce site-uri, in functie de ce sunt dispuse sa faca si foarte important, de cunostintele de limba straina. 2. Sa le explice intr-o anumita masura ce ar implica un show, care sunt pretentiile membrilor in general si ca este foarte important sa fie si flexibile ( daca membrul X a stat mai mult de vorba nu inseamna ca si membrul Y va sta cu tine la discutii si daca nu are chef lasa omul in pace si vezi de fapt ceea ce vrea). 3. Comportamentul in free, sa le invete sa pozeze si sa vanda ceea ce fac ( daca iti spune "mmmmm bb nice feet" spune-i de un footjob de ex). 4. Membrii nu fac acte de caritate si ca sa castigi ceva trebuie sa si muncesti si se aplica si pentru "romancele sarace cu 5 frati nemancati acasa".
-
FetishModel
- Incepator

-
-
de Lemon » Joi Mai 19, 2011 8:51 am
Da,dar un model incepator,care nu a mai avut de-a face cu domeniul,credeti ca stie ce i se potriveste si ce nu?Un model care la inceput are emotii,credeti ca o sa va dati seama de la inceput cam ce i s-ar potrivi?putine fete au atitudine inca de la inceput,majoritatea se formeaza in timp,pe parcurs,probabil dupa ce va incerca mai multe categorii,abia apoi,facand o comparatie va putea sa aleaga si sa ia o decizie buna.Iar asta ,in timp,nimic nu se poate peste noapte ca sa scoti profit din 1 luna.Cat despre celallat aspect,care ce e dispusa sa faca si cat de departe sa mearga in pvt,come on,le intrebati direct de la interviu?Faci anal?Ai jucarii sau iti cumparam noi?Ce preferinte ai?lool...Lucrurile astea le observati in timp,sau fata spune ea//hey,ce ar fii sa incerc categoria x//.Cred ca depinde si de site-urile pe care se lucreaza,conteaza si regulamentul site-ului,parca franco live(sau confund?corecti-ma daca gresesc) avea in regulament fara haine transparente pe web?alte site-uri nu te lasa prea imbracat,altele te incurajeaza sa stai imbracat(si aici parca tot un site francez era,sper sa nu confund)altele care au direct nude,te vor naked si gata de action si tot asa.E f greu de la inceput sa stii fiecare fata ce i se protiveste,trebuie sa i cunosti personalitatea,sa o vezi cum vorbeste,sa o cunosti,depinde si de mentalitate,si mai important decat toate,seriozitatea modelului,stim cu totii ca sunt f multe modele care abia se tin de program,care dupa ce invata basic info de la un studio ,se muta si face de acasa and so on.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de Red Studio » Mar Mai 24, 2011 3:19 pm
Va multumesc tuturor pentru pareri. Eu o sa incerc o cale de mijloc ... sa vedem ce iese :)
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Furnizor Decor » Dum Iun 05, 2011 2:15 pm
Foarte interesant subiectul formarii. Mai ales pentru debutanti, ma refer la cei care care vor sa invete ceva inainte sa dea cu tesla. Poate si pentru detinatorii de studiouri/cei care se ocupa cu trainingul - daca vor sa puna in dezbatere idei. Poate si pentru experimentatii care sunt deschisi sa mai invete cite ceva. Parcurgind subiectele destul de diverse de pe forum, mi se pare ca, desi lipsa de know-how este vizibila (a nu se lua in nume personal  ), discutiile se cam opresc la faza oarecum tehnica: "ce cont sa imi fac", "cum merge saitu". Putini utilizatori par sa stie CLAR ce au de facut odata depasita etapa asta (stil, decor, vestimentatie, comportament, limbaj, etc), ceea ce ma duce cu gindul la faptul ca poate forumului i-ar prinde bine un capitol dedicat educatiei profesionale, cu subiecte legate de initiere, perfectionare, specializare pe categorii si elementele distinctive ale acestora, noutati/tendinte, traineri profesionisti, etc Asta e o presupunere bazata pe ideea ca daca vrei sa faci bani trebuie sa oferi calitate, si asta de regula nu vine de la sine. PS: sa nu credeti ca daca am sesizat o posibila problema, am si solutia  Respect, Furnizor Decor
-

Furnizor Decor
- Incepator

-
-
de studiolove69 » Dum Iun 05, 2011 7:33 pm
eu cred ca studiourile nu prea o sa comenteze la acest topic.. pt ca pana la urma un training bun tine de fiecare studio cum sa il faca. Daca cieneva stie sa invete un model mai bine ce si cum sa faca.. este clar un avantaj pt el .. si automat nu ar dori ca secretul lui sa fie impartasit. La urma urmei sa stii sa faci training la un model tine si de experienta care o ai in domeniu si desigur si de capacitatea unui model de a pune in practica si de a diversifica ceea ce o invata. Fiecare studio ajuta pe acest forum cum paote el, daca vrea desigur dar sigur toti pana la un anumit punct. Exact ca si cum ma duc eu Opel la BMW sa ma invete cum fac ei si sa imi arate ceva secret ce tine de succesul lor...
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de Furnizor Decor » Dum Iun 05, 2011 11:10 pm
Comparaţia cu Opel/BMW mi se pare oarecum nepotrivită. Dacă Opel are o problemă şi în acelaşi timp BMW are reţeta succesului, pe o piaţă normală se pot întâmpla mai multe situaţii: - Opel stabileşte clar că problema e de calitate (sau personal, sau mediu, etc). Găseşte un expert independent care îl consiliază şi îi prezintă soluţii personalizate (care nu se potrivesc nepărat şi la BMW-uri). Expertul poate fi o firmă, un institut, o facultate, un minister, după caz. - BMW, la rândul său, având cheia succesului, poate să o ascundă bine de tot (deşi astfel poate intra în vizorul hoţilor) sau poate să dezvolte un "centru de excelenţă" care să vândă mici dar probabil foarte scumpe chei ale succesului. Fapt care îi va aduce bani şi din altceva decât din făcut maşini. În situaţia 2, Opel obţine contracost soluţii de viitor şi BMW obţine bani, dar lasă de la el (din cheia succesului auto, nu din cheia succesului BMW). Per ansamblu, banii rămân în Germania, piaţa auto germană are un Opel mai bun şi un BMW mai bun (mai bogat şi cu un centru de excelenţă). Deci: mai mulţi clienţi mulţumiţi de maşinile germane, prestigiul industriei auto a Germaniei creşte cu câteva procente, din prestigiu/notorietate creşte cota de piaţă şamd. În schimb, studiourile de succes din România oare ce aleg? 
-

Furnizor Decor
- Incepator

-
-
de pocahontas » Lun Iun 06, 2011 10:32 am
Furnizor Decor scrie:Comparaţia cu Opel/BMW mi se pare oarecum nepotrivită. Dacă Opel are o problemă şi în acelaşi timp BMW are reţeta succesului, pe o piaţă normală se pot întâmpla mai multe situaţii: - Opel stabileşte clar că problema e de calitate (sau personal, sau mediu, etc). Găseşte un expert independent care îl consiliază şi îi prezintă soluţii personalizate (care nu se potrivesc nepărat şi la BMW-uri). Expertul poate fi o firmă, un institut, o facultate, un minister, după caz. - BMW, la rândul său, având cheia succesului, poate să o ascundă bine de tot (deşi astfel poate intra în vizorul hoţilor) sau poate să dezvolte un "centru de excelenţă" care să vândă mici dar probabil foarte scumpe chei ale succesului. Fapt care îi va aduce bani şi din altceva decât din făcut maşini. În situaţia 2, Opel obţine contracost soluţii de viitor şi BMW obţine bani, dar lasă de la el (din cheia succesului auto, nu din cheia succesului BMW). Per ansamblu, banii rămân în Germania, piaţa auto germană are un Opel mai bun şi un BMW mai bun (mai bogat şi cu un centru de excelenţă). Deci: mai mulţi clienţi mulţumiţi de maşinile germane, prestigiul industriei auto a Germaniei creşte cu câteva procente, din prestigiu/notorietate creşte cota de piaţă şamd. În schimb, studiourile de succes din România oare ce aleg? 
Din pacate noi nu suntem nemti,nici Romania ,Germania,noi gandim din start defect,asa cum Volvo a ales acum 30 si ceva de ani ca sa imparta ''secretul'' sigurantei oamenilor care conduc o masina ,nu o singura marca de masina, prin centura in 3 puncte care ulterior a fost folosita de absolut toate firmele de masini.....asa si BMW,Opel si alte firme aleg share decat keep cand este si-n folosul celorlalti si pos unui castig material plus cel moral pe langa profit.Daca legile permiteau probabil ca azi existau cateva scoli de videochat pentru ca fara profit cred eu ca cele 2 forumuri de vchat este mai mult decat oricine spera iar ele sunt gratis.
-
pocahontas
- User activ

-
de Red Studio » Lun Iun 06, 2011 4:57 pm
Redevenim constructivi? :)
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Furnizor Decor » Lun Iun 06, 2011 5:37 pm
pocahontas scrie:Din pacate noi nu suntem nemti, nici Romania, Germania, noi gandim din start defect, (...) Daca legile permiteau probabil ca azi existau cateva scoli de videochat pentru ca fara profit cred eu ca cele 2 forumuri de vchat este mai mult decat oricine spera iar ele sunt gratis.
De ce din păcate? Noi putem fi mai buni ca ei, trebuie doar să ne punem în valoare creativitatea, să ne alegem cu grijă partenerii de afaceri şi să încercăm să nu ne prindem urechile în hăţişul de condiţii de tot felul pe care le impune statul. Dacă aş avea cât de cât nişte experienţă şi notorietate în domeniul trainingului, aş lua legătura cu câteva studiouri şi le-aş propune o şcoală de "operator PC" (video-chat) pe sistemul cursurilor de iniţiere profesionale organizate de firmele private. Chiar dacă acreditarea de la Min. Educaţiei ar fi mai greu de obţinut, probabil nu ar fi o condiţie obligatorie, câtă vreme studiourile sunt interesate ca angajatele să ştie/să pună în aplicare, nicidecum să vină cu diplome la interviu. Iniţierea, gândită pe câteva variante de preţ (basic, economic, premium) în funcţie de pachetele de cursuri generale incluse (gen "bodylanguage", "dicţionar de termeni", "vestimentaţie", "conversaţie", "fetish"), poate fi urmată de seminarii de perfecţionare scurte şi intensive, pe parcursul unui weekend, cu tematici mai restrânse şi invitaţi de prestigiu din domeniu ("WebMasters ONLY" sau "cumătra vulpe" la categoria "ursul păcălit"  ). Cursurile se pot ţine la o pensiune mai retrasă, într-o sală de conferinţe sau chiar la studiouri, dacă ne gândim că au toate condiţiile necesare. Finanţare (culmea tupeului  ) de la UE, nerambursabilă, pentru creşterea competitivităţii forţei de muncă, dar grosul ar trebui să vină de la cei interesaţi, modele & studiouri. Rezultatele, măsurate în creşterea veniturilor, ar fi cea mai bună recomandare pentru "şcoală". Dacă studiourile ar suporta greul financiar, ar avea un motiv să pună o clauză în contractul modelului, să stea mai mulţi ani pe contract, sau să despăgubească dacă pleacă. Dacă modelele ar suporta, ar avea avantaje la rândul lor (procente mai mari, cotaţie profesională, independenţă). Două chestii îmi scapă pe moment: nu îmi dau seama cine ar avea de pierdut şi mai ales cum de nu a încercat nimeni până acum? Recpect, Furnizor Decor
-

Furnizor Decor
- Incepator

-
-
de Red Studio » Lun Iun 06, 2011 5:47 pm
Furnizor Decor scrie:pocahontas scrie:Din pacate noi nu suntem nemti, nici Romania, Germania, noi gandim din start defect, (...) Daca legile permiteau probabil ca azi existau cateva scoli de videochat pentru ca fara profit cred eu ca cele 2 forumuri de vchat este mai mult decat oricine spera iar ele sunt gratis.
De ce din păcate? Noi putem fi mai buni ca ei, trebuie doar să ne punem în valoare creativitatea, să ne alegem cu grijă partenerii de afaceri şi să încercăm să nu ne prindem urechile în hăţişul de condiţii de tot felul pe care le impune statul. Dacă aş avea cât de cât nişte experienţă şi notorietate în domeniul trainingului, aş lua legătura cu câteva studiouri şi le-aş propune o şcoală de "operator PC" (video-chat) pe sistemul cursurilor de iniţiere profesionale organizate de firmele private. Chiar dacă acreditarea de la Min. Educaţiei ar fi mai greu de obţinut, probabil nu ar fi o condiţie obligatorie, câtă vreme studiourile sunt interesate ca angajatele să ştie/să pună în aplicare, nicidecum să vină cu diplome la interviu. Iniţierea, gândită pe câteva variante de preţ (basic, economic, premium) în funcţie de pachetele de cursuri generale incluse (gen "bodylanguage", "dicţionar de termeni", "vestimentaţie", "conversaţie", "fetish"), poate fi urmată de seminarii de perfecţionare scurte şi intensive, pe parcursul unui weekend, cu tematici mai restrânse şi invitaţi de prestigiu din domeniu ("WebMasters ONLY" sau "cumătra vulpe" la categoria "ursul păcălit"  ). Cursurile se pot ţine la o pensiune mai retrasă, într-o sală de conferinţe sau chiar la studiouri, dacă ne gândim că au toate condiţiile necesare. Finanţare (culmea tupeului  ) de la UE, nerambursabilă, pentru creşterea competitivităţii forţei de muncă, dar grosul ar trebui să vină de la cei interesaţi, modele & studiouri. Rezultatele, măsurate în creşterea veniturilor, ar fi cea mai bună recomandare pentru "şcoală". Dacă studiourile ar suporta greul financiar, ar avea un motiv să pună o clauză în contractul modelului, să stea mai mulţi ani pe contract, sau să despăgubească dacă pleacă. Dacă modelele ar suporta, ar avea avantaje la rândul lor (procente mai mari, cotaţie profesională, independenţă). Două chestii îmi scapă pe moment: nu îmi dau seama cine ar avea de pierdut şi mai ales cum de nu a încercat nimeni până acum? Recpect, Furnizor Decor
Do it! Ne ai de clienti! :)
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Furnizor Decor » Mie Iun 08, 2011 9:10 pm
Red Studio scrie:Furnizor Decor scrie:Dacă aş avea cât de cât nişte experienţă şi notorietate în domeniu
Do it! Ne ai de clienti! :)
Dupa cum ziceam Dar oricum multumesc de incredere. Respect Furnizor Decor
-

Furnizor Decor
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale