Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 5:05 am
spaniolul scrie:jasmine scrie:si daca faci pe luna 4000$ ....banii iti intra tot la 2 saptamani?o sa fie plb sau nu?
A spus saracul @Aditza de vreo 15mii de ori in 7000 de topicuri...NU! nu va fi o problema!
E haos mare in topic-urile astea cu epass  Sincer...daca intram ca vizitator,nici eu nu stateam sa citesc toate reply-urile.Deja sunt pagini Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de cristinaxxx » Mie Sep 08, 2010 10:29 am
vreau sa aleg wire transfer doar pt o luna pana imi vine cardul peyoneer, dar am cont de master pe jasmin si ie pe numele prietenului meu.Cum el nu poate sa se duca la banca sa-si faca un cont in dolari, trebuie sa ma duc eu, si sa il fac pe numele meu.Am vorbit cu adminul de pe jasmin si mi-a zis ca nu e nici o problema pot sa il folosesc, ma cam indoiesc.Voi ce parere aveti..Am fost sfatuita sa imi fac cont bancar la BRC. 
-
cristinaxxx
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 6:00 pm
cristinaxxx scrie:vreau sa aleg wire transfer doar pt o luna pana imi vine cardul peyoneer, dar am cont de master pe jasmin si ie pe numele prietenului meu.Cum el nu poate sa se duca la banca sa-si faca un cont in dolari, trebuie sa ma duc eu, si sa il fac pe numele meu.Am vorbit cu adminul de pe jasmin si mi-a zis ca nu e nici o problema pot sa il folosesc, ma cam indoiesc.Voi ce parere aveti..Am fost sfatuita sa imi fac cont bancar la BRC. 
E ok...dai inainte ca merge.Ca banca,iti recomand ING sau Raiffeisen Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de cristinaxxx » Mie Sep 08, 2010 6:20 pm
mi-am facut contul in dolari, si l-au acceptat astia de la jasmin..sa vad in cat timp o sa-mi transfere banii de pe sesiunea asta daca ii mai primesc si pe astia 
-
cristinaxxx
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 6:37 pm
cristinaxxx scrie:mi-am facut contul in dolari, si l-au acceptat astia de la jasmin..sa vad in cat timp o sa-mi transfere banii de pe sesiunea asta daca ii mai primesc si pe astia 
La categoria plati,Jasminul este foarte serios Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Alina_cloud » Sâm Sep 18, 2010 9:17 pm
La Raiffeisen pentru a schimba suma pe care o platesc in contul deschis in dolari cum se procedeaza? Au si ei serviciul de home bankign, functioneaza pe acelasi principiu? As vrea sa fac un card aici si nu am gasit informatii despre serviciil lor online...la ING folosesc digipass dar la raiffeisen e diferit sau asemanator?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
-
Alina_cloud
- User activ

-
-
de miriam » Joi Sep 23, 2010 4:10 am
Poate sa-mi spuna cineva va rog,ce completez la Intermediary Bank si la Intermediary Bank swift,am scris deja numele bancii,adresa,blah blah,dar la sfarsit imi cer si cacaturile astea 2,stiti cumva ce trebuie sa completez?multumesc
-
miriam
- AWStudent

-
de bibi's » Mar Noi 02, 2010 11:51 am
imi poate spune cineva dak vreau s imi fac card la raiffaisen in austria , este vreo problema?
-
bibi's
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale