Webcam models

Transfer bancar ultima solutie,daca nu merge epassporte??

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Transfer bancar ultima solutie,daca nu merge epassporte??

Mesajde miriam » Sâm Sep 04, 2010 12:17 pm

Deschid acest topic in speranta ca voi primi detaliat de la binevoitori si experti, detalii concrete despre transferul bancar!!Sunt model,lucrez singura fara niciun studio de 5 ani si am folosit tot timpul numai epassporte,deci habar n-am cum e cu transferul bancar,cat dureaza procedura,ce pana mea sa fac in caz ca epassporte-ul nu va mai merge!! :sad:
miriam
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Transfer bancar ultima solutie,daca nu merge epassporte??

Mesajde Michelle » Sâm Sep 04, 2010 12:33 pm

Daca nu o sa mai mearga Epassporte am pus-o, mie personal mi-e aproape imposibil sa imi iau banii prin cec iar transferul bancar o sa ma coste 35 $ pt F4F si 20 $ pt Cams, plus ca limitele pt transferul bancar sunt minim 100 $ pe F4F si 120 $ pe Cams :smt010 deci o sa pierd cam 100 si ceva de $ pe luna. Una peste alta trebuie sa platesc 85 $ din banii mei daca vreau cardul epayoneer mai repede, macar conturile sunt facute de jasmin si nu mai platim si pt ele :cry: Sper sa bage si celelate siteuri payoneer ca metoda de plata cat mai repede :prayer: :prayer: :prayer:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Sâm Sep 04, 2010 12:40 pm

Pt transfer bancar trebuie sa-ti deschizi un cont la banca - eu am de la ING - o sa-ti dea un card Visa iar pe siteuri, cand alegi ca met. de pata transfer bancar adica wire trebuie sa le dai IBAN - ul, nr de cont si ce ti-o mai cere, apoi iti vireaza banii direct in contul respectiv dar cu un comision foarte piperat, am scris si mai sus, F4F de ex ia 35 $ pt wire si limita e de 100 $ facuti, Cams ia 20 $ si limita e de 120 $ :sad:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde miriam » Sâm Sep 04, 2010 2:03 pm

Si cam cat dureaza pana iti transfera banii site-ul in contul tau personal??Multumesc frumos de raspunsuri.
miriam
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Sâm Sep 04, 2010 2:15 pm

banii intra in genere in 2 - 3 zile asa scrie pe adultwoek , pe cams poate dura pana la 7 bussiness days ; celi mai rapizi la transfer sunt xlove 1 - 2 zile

sincer va sfatuiesc sa va orientati spre alte metode de plata decat carduri gen epassporte ; ce sa aintamplat cu epasss se poate intampla cu oorice card din asta no name chiar daca in trecut au fost corecti ; prima oara e ghinion a 2 a e prostie deja
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde miriam » Sâm Sep 04, 2010 2:54 pm

Fetish pai noi am vrea sa ne reorientam dar cand site-ul iti spune ori pay check ori wire transfer in afara de epassporte,nu prea mai ai ce sa alegi,iar pay check nici nu se pune problema,e o cacanarie ce dureaza 1 luna sa ajunga cecul in romania si apoi cam 2 saptamani sa-ti dea banii fraiericii nostri de la banci,si mai belesc si ochii cat cepele cand vad de unde provin banii negandidu-se ca unii au 2 joburi:una reala,una virtuala,dar ca la aia virtuala castigi intr-o zi cat castiga ei intr-o luna,dar nah,e romania,mentalitati comuniste,prejudecati,lumea crede ca esti femeie de"moravuri usoare"daca prostesti 2 americani si faci 300$ pe zi:)!asa ca,ramane wire transfer in caz de delapidare!
miriam
AWStudent
AWStudent

Mesajde Moscraciun » Sâm Sep 04, 2010 3:26 pm

In concluzie check e de cacat,wire transfer(trensfer bancar) este cel mai rapid dar si cel mai costisitor iar payoneer sa inteleg k este cel mai putin costisitor dar dureaza mult pana iti trimite cardul in romanica. Daca am gresit ceva corectati-ma va rog.Eu am banii pe jasmin ,inca , si nush ce cale sa aleg sa mearga treab mai rpd, ca ultima oara am stat mai mult de o luna ca sa-mi trimita cardul de epass,deci banuiesc la fel o sa fie si cu payoneer.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde helpvideochat » Sâm Sep 04, 2010 3:35 pm

Michelle scrie:Pt transfer bancar trebuie sa-ti deschizi un cont la banca - eu am de la ING - o sa-ti dea un card Visa iar pe siteuri, cand alegi ca met. de pata transfer bancar adica wire trebuie sa le dai IBAN - ul, nr de cont si ce ti-o mai cere, apoi iti vireaza banii direct in contul respectiv dar cu un comision foarte piperat, am scris si mai sus, F4F de ex ia 35 $ pt wire si limita e de 100 $ facuti, Cams ia 20 $ si limita e de 120 $ :sad:

Buna! Eu sunt un model si lucrez de acasa.As dori sa stiu ,Michelle, o singura chestie despre metoda payment "WIRE TRANSFER"(Transfer bancar): daca ar trebui sa am un cont in lei sau in valuta, la vreo banca( eu o sa operez prin Raiffeisen, dar am cont in RON), ca sa poata sa mi se faca plata.
Si va rog sa imi mai furnizati o informatie, in legatura cu "Adresa bancii":ar trebui sa le dau adresa postala a bancii -SEDIU, sau a bancii -SUCURSALA?
La "Name of the account " ce este recomandat sa scriu?
Daca se vor vira banii prin banca in contul RON, este aceeasi procedura ca la PayPal? Cu conversia automata in cont? Nu trebuie sa ma prezint la ghiseu cu date etc... justificare venit? etc..?Sa prezint acte de identitate? Nu de alta... dar mi-am pierdut si buletinul exact in perioad asta , ca sa fie treaba -treaba si dureaza pana mi-l reface.. abia am depus dosarul..

Va multumesc din suflet pentru toate aceste informatii!Va rog sa imi raspundeti careva ca sunt si eu destul de stresata si nu ma ajuta nimeni! KISSES
helpvideochat
Incepator
Incepator

Mesajde Moscraciun » Sâm Sep 04, 2010 4:03 pm

am si eu o intrebare pt tine Michelle,daca platesti acei 85 de dolari la payoneer,in cat iti ajunge cardul? Si asta fata de ce perioada de asteptare normala?
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 04, 2010 4:36 pm

Sfatul doctorului este sa va orientati mai degraba spre wire trasfer si nu payoneer :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde steaua24 » Sâm Sep 04, 2010 4:38 pm

livejasmin va scoate metoda de plata epassporte,asa ca trebuie sa schimbati metoda neaparat
steaua24
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 04, 2010 4:48 pm

steaua24 scrie:livejasmin va scoate metoda de plata epassporte,asa ca trebuie sa schimbati metoda neaparat

Sa stii ca nu e nevoie sa pui acelasi post in doua topicuri :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Moscraciun » Sâm Sep 04, 2010 4:59 pm

@ Aditza, Da si tu motivele pt care esti de aceasta parere. mie spre ex imi convine mai degraba sa astept o luna pana imi vine cardul de payoneer si sa platesc 5 $/luna(3 per tranzactie + 2 administrare cont) decat sa dau "intre 35-100 $" pt nenorocirea aia de transfer bancar.Bafta si astept argumentari.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 04, 2010 5:11 pm

Moscraciun scrie:@ Aditza, Da si tu motivele pt care esti de aceasta parere. mie spre ex imi convine mai degraba sa astept o luna pana imi vine cardul de payoneer si sa platesc 5 $/luna(3 per tranzactie + 2 administrare cont) decat sa dau "intre 35-100 $" pt nenorocirea aia de transfer bancar.Bafta si astept argumentari.

Vezi ca am mai scris si eu si Alexiss,intr-unul din topicurile astea cu epass...nu mai stiu exact in care ca este o mare harababura de dublu posturi si raspunsuri din alte topicuri,etc.Citeste ca vei gasi pe undeva...eu trebuie sa plec si nu am timp sa stau sa caut acum ca-ti puneam un link :yawinkle: Daca nu gasesti lasa un reply aici si iti voi raspunde mai tarziu....mersi!

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Sâm Sep 04, 2010 5:13 pm

MosCraciun e f simplu payoneer e acelasi tip de card ca si epassporte decat ca scrie payoneer pe el sau webpowerfox ; acceasi marie cu alta palarie ; deci daca o data sa pustut sa pice epass de ce nu si alte carduri ; plus ca in functie de cum se termina businessul asta sar putea ac oamenii sa se mai orietneze spre tampenii de gen :vom: ; si al escorcherii se invata nu numai la scoala
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale