Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Joi Noi 04, 2010 6:09 am
Chiar acolo cand dai sa retragi banii scrie acolo negru pe alb ca procedura (pana iti intra realmente banii pe contul de card) dureaza intre 2 si 5 zile lucratoare (din momentul cererii) .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Sins-Shop » Joi Noi 04, 2010 10:38 am
Tin minte ca la mine primul transfer din paypal pe card a durat 2 saptamani si ceva .Urmatoarele s-au incadrat in cele maxim 5 zile lucratoare .
-
Sins-Shop
- Incepator

-
-
de elenaa » Vin Apr 22, 2011 2:05 pm
am si eu o intrebare am un card la bcr si am dat sa mi se bage banii pe el din paypal de pe data de 18 aprilie si astept deja de 5 zile si nimic mentionez ca pe paypal scrie completed am sunat la bcr si mi-au spus ca nu este nici o tranzactie ce se intampla
-
elenaa
- Incepator

-
-
de misulicus » Vin Apr 22, 2011 10:49 pm
cand la paypal zice completed inseamna ca Paypal a trimis banii mai departe. Incepand din momentu acela duarata pana ajung pe card depinde doar de banci
-
misulicus
- Incepator

-
-
de Briliant$ » Lun Apr 25, 2011 1:29 pm
Corect !
Din momentul in care dai Withdraw si pana vezi completed dureaza 24 de ore. Din momentul asta se presupune ca banii au fost trimisi bancii tale. Acum totul depinde de banca ta cat de repede se misca si cat de repede vei avea banii in contul tau bancar. Eu folosesc BCR si totul se deruleaza astfel :
dau withdraw astazi ( luni ora 13.25 ) marti la aceeasi ora banii sunt completed in contul paypal joi dupa ora 15.00 ii am in contul bancar.
De vineri dupa orele 16:00 si pana luni dimineata nu se mai fac procesari in cadrul banilor, deci nu socotiti aceste zile in cazul in care dati withdraw in zilele de joi sau vineri. withdraw luni - primiti banii joi withdraw marti - primiti banii vineri withdraw miercuri - primiti banii luni withdraw joi - primiti banii marti withdraw vineri,sambata,duminica- primiti banii miercuri
Bineinteles datele se pot altera de la o banca la alta...eu am dat exemplu BCR-ul. Mie personal mi se pare cea mai flexibila din toate punctele de vedere.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de danyely » Lun Iul 25, 2011 1:40 pm
imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie , insa ma lovesc de o problema (pt mine) in legatura cu paypal , am un cont limitat , iar pt anularea limitarii trebuie sa le trimit informatii despre vanzarile recente , ce pot face in cazul acesta ? eu am primit bani in paypal doar sub forma de gift , sau pt banii primiti din germania exista atasat mesajul : thanks for translated documents , sau thanks for help
-
danyely
- Incepator

-
-
de Olive » Vin Iul 29, 2011 5:26 pm
@dany nu cred k dovada vanzaril iti tb pt a ridica limita.Si contul meu a fost limitat insa cu o copie de buletin si o factura pe numele tau si adresa ce ai folosit o pt inregiistrare pe paypal se poate ridica limita.Scanezi documentele si le trimiti.Citeste mai bn la ce poti face pt ridicarea limitei :)
-
Olive
- Incepator

-
-
de Briliant$ » Dum Iul 31, 2011 1:50 am
Nu poti primi banii ca si gift atunci cand oferi un serviciu ( ex : translate )  Asta cum iti place ? Cand folosesti payPal pentru plati adult...o sa te lovesti de limitari si chargeback-uri tot timpul... Succes...sper sa ti poti rezolva contul cumva ... eu tocmai mi-am luat amenda 100 euro :) Suflai-ar dracu in lumanari lu idiotii astia ... Le-am facut 4 banere in loc sa fiu pe terasa cu bericica in brate...si offf ce m-am mai chinuit cu ele ca tare nemultumiti mai erau . Deh clienti....arzai-ar focu.
-
Briliant$
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale