Webcam models

Trebuie sa astept???

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Trebuie sa astept???

Mesajde sunflower » Vin Oct 01, 2010 3:11 am

Sunteti incredibili!
sunflower
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Vin Oct 01, 2010 3:18 am

sunflower scrie:Sunteti incredibili!

Incredibil e ce s-a intamplat pe Ghencea in seara asta , ca am prostul obicei sa ma duc ca boul pe stadion de atatia ani ... in fine , inca sunt nervos pe treaba asta .

PayPal este un instrument de plata . Si ca orice alt instrument similar nu e bine sa te joci cu el pentru ca risti sa te arzi . Stii sa-l folosesti , baga mare ... altfel ramai la transferul bancar .
O spun amical ... sper sa nu fiu inteles gresit .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde spaniolul » Vin Oct 01, 2010 4:08 am

Pune mana si invata engleza bine,aici ai primit ajutor pentru plati dar...in fiecare site exista diverse configurari de facut,setari,bani,foto,profil etc. si nu in ultimul rand trebuie sa poti discuta cursiv cu clienti altfel nu vei face nimic pe nici un site!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Vin Oct 01, 2010 12:10 pm

trebuie sa fie adresa din buletin chiar daca nu mai stai acolo. sau oricum sa fie adresa care ai folosit-o atunci cand t-ai facut cont la banca respectiva.. ca sa transferi bani din contul tau de paypal pe card... dai Withdraw si dup aalegi Withdraw funds to your card o sa fie o taxa de 2 euro dar o sa ai banii in 2 zile.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Vin Oct 01, 2010 2:11 pm

Mersi mult. Oricum..paypal - ul o sa-l folosesc mai mult pt Stream Ray..si pt E-bay. :D.Pe celelalte site-uri..wire transfer. ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Vin Oct 01, 2010 6:29 pm

eu incerc sa ti inteleg mentalitatea insa sincer nu prea pot nah sunt genul care prefer sa fac prin forte proprii nu sa ma conduca cutare si cutarita sa mi zica fa asa si pe dincolo

as avea insa o curiozitate :ai citit macar 5 % din forumul asta ?sau macar 3 % din ce scrie pe site urile unde vrei sa ti faci cont?
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Temptation03 » Vin Oct 01, 2010 7:19 pm

Hey
Sry ca intervin ....Am si eu o intrebare , si pt a nu mai deschide alt topic si fiind oarecum legata de acesta am ales sa postez aici .
So... stie cineva , dupa ce se taie cec-ul pe stream la cat timp se trimit banii in paypal?
Multumesc frumos :supz:
Temptation03
Incepator
Incepator

Mesajde studiolove69 » Vin Oct 01, 2010 8:29 pm

banii ajung in 2 zile cam asa.. si am aflat si eu ca dupa un 11 noaptea :) . si dupa din paypal in contul de lei inca in vreo 2 zile :) bafta
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Temptation03 » Vin Oct 01, 2010 9:05 pm

Multumesc frumos
Am citit la my earnings dar nu spune nmk concret despre paypal :) 4 zile este ok
Paypal-ul pare a fi cel mai eficient akum pe stream
Multa bafta :cool:
Temptation03
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale