Webcam models

unde as putea sa-mi fac un cont

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

unde as putea sa-mi fac un cont

Mesajde nicolle » Joi Sep 03, 2009 4:43 am

as vrea sa-mi deschid un studio de videochat.NU stiam prea multe,insa am citit pe forum si am inteles cat de cat. Am o singura nelamurire. pe ce site-uri as putea sa-mi fac cont de studio si fetelor cont de performer si pentru a putea sa le controlez? multumesc anticipat. ;)
nicolle
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Joi Sep 03, 2009 2:02 pm

Poti face conturi pe oricate site-uri . Simultan insa e de recomandat sa lucrezi pe cate site-uri te lasa banda de internet pe care o ai si normal , pe cate site-uri poti sta (le poti administra) fara probleme in acelasi timp (atentie distributiva)
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde simonesss » Sâm Sep 05, 2009 4:55 pm

Mai nou toti care habar n-au cu ce se mananca videochatul se apuca sa isi deschida studio! In curand si nea marin care sparge seminte in coltu strazii o sa isi deschida studio de videochat! :finga:
simonesss
AWStudent
AWStudent

Re: unde as putea sa-mi fac un cont

Mesajde octavoctav » Lun Sep 07, 2009 2:16 am

nicolle scrie:as vrea sa-mi deschid un studio de videochat.NU stiam prea multe,insa am citit pe forum si am inteles cat de cat. Am o singura nelamurire. pe ce site-uri as putea sa-mi fac cont de studio si fetelor cont de performer si pentru a putea sa le controlez? multumesc anticipat. ;)

intra pe gety_col@yahoo.com te rog, o sa te ajute acolo
octavoctav
Incepator
Incepator

Mesajde cezara » Joi Dec 31, 2009 11:36 am

sint in SUa acum
sint agent de studio de 5 ani.
scrie-mi pe oferta57@yahoo.com,
si vom discuta pe care site poti face cont de studiou- unde sa ai si profit, si sa le poti controla- monitoriza la moment de lukru- si unde se face si inscriere video si text. plus daca ai mai multe modele -active- situl te plateste mai mult de cit pe model individual.
e simplu si e bine.
nu ma timp acum sorry- scriem-a dac amai ai nevoie.
cezara
User activ
User activ

Mesajde ProxstudioPloiesti » Mie Ian 19, 2011 1:43 pm

Poti incepe cu LiveJasmin.com ,are cel mai mare trafic de membri..cam orice fata cu sau fara experienta poate face bani acolo si invata si cum merge; MFC e bun de asemenea,dar nu la toate le merge; broadcaster.streamate.com are membri seriosi... Xlove.com etc... pt mai multe scrie-mi mesaj privat. Bafta!
ProxstudioPloiesti
Incepator
Incepator

Mesajde Diana Marchis » Mie Iul 06, 2011 2:45 pm

Buna ziua tuturor! Sunt noua in domeniu si ultimile 2 zile mi le-am petrecut pe site-ul acesta, am capul plin de informatii si de unde credeam eu ca e asa de usor videochatul observ ca m-am inselat. Eu sunt din Deva si impreuna cu 3 fete vrem sa ne deschidem un studio si sa ne inregistram asa avand posibilitatea sa mai convingem si pe altele. Stiu ca pe 1 studio se pot inregistra mai multe modele dar ce nu stiu e : care sunt cele mai profitabile site-uri deoarece ca exista o diferenta mare de fus orar Romania-Sua si pe la ora 04-10 AM nu suntem noi cele mai energice, sau de ce majoritatea aleg sa faca pe SUA? Care ar fi site-urile care fac banuti si nu necesita o trezire brusca la 02 AM, ma refer la un program normal. Va multumesc anticipat :prayer:
Diana Marchis
Incepator
Incepator

Mesajde gogalina » Mie Iul 06, 2011 11:13 pm

in opinia mea nu poti sti ce site e profitabil sau nu pentru tine pana ce nu il incerci Diana.....totul depinde de la model la model, unora le merge pe un site, altora pe altul. Iar banii se pot face la orice ora daca ai ambitie si stii sa vorbesti bine limba respectiva. Tu iti decizi singura programul, orele alea cu trafic care le-ai vazut pe site sunt informative, sunt bune, dar asta nu inseamna ca in restul orelor nu sunt clienti sau nu se fac bani....si iarasi tu trebuie sa incerci sa stai conectata la toate orele posibile ca sa vezi ce orar ti se potriveste tie mai bine.
Cred ca e foarte dificil sa vrei deodata sa-ti deschizi studio, desi tu nu ai mai lucrat niciodata in domeniu....eu te-as sfatui sincer sa lucrezi ceva timp pe cont propriu, sa capeti experienta, sa vezi cum se fac banii(lol), cum se fac conturile, cum se face configuratie buna pe calculator, cum se aranjeaza luminile etc., si asta practic, nu doar din citite pe forumul asta, sa le faci tu cu mana ta....toate se invata in timp si cu rabdare zic eu. Daca te grabesti risti sa faci greseli. Succes!
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Joi Iul 07, 2011 1:11 am

Doamne...din cateva posturi ...trei sunt numai pentru ajutorare* pe privat :)))

Fata a auzit* ca ar merge chatul, asadar lipsa de experienta este evidenta ...iar binevoitorii* se ofera imediat sa o ajute* :)))

Ma intreb oare...care dintre cei de mai sus sunt mai prost informati ? Cea care cere ajutor sau acei binevoitori* ? Funnyyyyyy!!!!!!!!!!!!!

On Topic : Draguta Nicolle...daca chiar ai citit pe forum si ti-ai dat seama "cat de cat " presupun ca ai fi inteles ca te bagi intr-un domeniu unde chiar si cei experimentati isi fac unele probleme vizavi de acest job*
"cat de cat" + amabilitatea* altora nu iti vor fi suficiente pentru a avea succes in acest domeniu, si mai ales nu iti va suficient atat cat sa ti poti recupera investitia.

Ai doua variante:
1- Informeaza-te mult mai mult si eventual incearca acest job* pe pielea ta pentru a vedea cum functioneaza toata masinaria asta de facut bani.
2- Renunta si gandeste-te la o investitie in ceva la care cu adevarat te pricepi.
Briliant$
User activ
User activ

Înapoi la Legislatie si Legalitate