de gogalina » Mie Iul 06, 2011 11:13 pm
in opinia mea nu poti sti ce site e profitabil sau nu pentru tine pana ce nu il incerci Diana.....totul depinde de la model la model, unora le merge pe un site, altora pe altul. Iar banii se pot face la orice ora daca ai ambitie si stii sa vorbesti bine limba respectiva. Tu iti decizi singura programul, orele alea cu trafic care le-ai vazut pe site sunt informative, sunt bune, dar asta nu inseamna ca in restul orelor nu sunt clienti sau nu se fac bani....si iarasi tu trebuie sa incerci sa stai conectata la toate orele posibile ca sa vezi ce orar ti se potriveste tie mai bine.
Cred ca e foarte dificil sa vrei deodata sa-ti deschizi studio, desi tu nu ai mai lucrat niciodata in domeniu....eu te-as sfatui sincer sa lucrezi ceva timp pe cont propriu, sa capeti experienta, sa vezi cum se fac banii(lol), cum se fac conturile, cum se face configuratie buna pe calculator, cum se aranjeaza luminile etc., si asta practic, nu doar din citite pe forumul asta, sa le faci tu cu mana ta....toate se invata in timp si cu rabdare zic eu. Daca te grabesti risti sa faci greseli. Succes!