Webcam models

Upgrade !!!

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Re: Upgrade !!!

Mesajde Briliant$ » Sâm Mai 28, 2011 10:40 am

O placa de captura prin definitie nu face decat sa CAPTEZE si sa REDEA cat mai NATURAL si fidel informatia video pe care o primeste de la webcam sau camera video

Hai ma omule nu ai chef de polemici dar tu o tii tot pe a ta . Iti place atat de mult sa ai ultimul cuvant intotdeauna?
- Unde mama dracu am spus ca nu exista diferente intre o placa de captura HD si una SD?
- De cand simti nevoia sa faci captura de pe un webcam ?
- Ma inveti TU acum care este diferenta intre placi ? Ti am zis mai sus ca una mai BUNA si mai SCUMPA nu face decat sa iti redea CAT MAI NATURAL de pe mediul cu care preiei imaginea ( camera video )

Cat despre screenshoot-urile tale...prefer sa ma abtin in a-ti spune care sunt diferentele. Stiu sa conduc x6 prea bine incat x3-ul nu imi mai rezerva surprize. Daca tu imi spui ca cea de-a doua imagine seamana a HD pentru tine ...in cazul asta iti recomand un logitech pro 9000 care te asigur ca stie sa faca mult mai multe decat x3-ul tau . Tu vorbesti ba de rezolutie HD ba de culori naturale si de claritate in detalii.

Pana la urma esti sigur ca stii ce inseamna HD ? Mi-ai aruncat 2 foto perfect HD ambele ( ca si rezolutie )
Prima din ele se bucura de un blur impresionant pe cand la a doua sharpness este la mama lui acasa .
Asa vrei tu sa mi pocnesti varful nasului , cu 2 imagini total diferite? un background total diferit ? luminozitate total diferita ? Posibil sa fie si doua camere diferite.

Repet si ti-am scris cu rosu sus...O placa de captura mai buna mai scumpa REDA cat mai NATURAL SI FIDEL informatia video pe care o capteaza de la CAMERA VIDEO.
Ai camera proasta , lumini proaste , setari proaste , exact acelasi lucru o sa il primesti si pe dacia ta si pe x6-le altora.

Chiar crezi ca iti port ranchiuna? Eu sunt convins ca tu stii ce vrei dar repet...nu te exprimi corect. Ai vrut sa fii ajutat deoarece nu esti un cunoscator desavarsit ( daca erai nu mai cereai sfaturi ) eu asta am incercat sa subliniez aici . Daca inca nu esti convins...mai cere parerea si altora , vezi ei ce spun ?
Briliant$
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde gabi28 » Sâm Mai 28, 2011 2:17 pm

Domnule Briliant$ eu nu ti-am contestat cunostintele in nici un fel, dar tu ai deviat foarte mult de la subiectul acestui topic.
1. Am spus clar de la inceput ca vroiam procesor i7 si nu ma interesa altfel de procesor, ma interesa doar care dintre modelele de i7 intre 800 - 4000 RON.
2. Am spus ca vreau placa de captura HD, la fel si aici nu ma intereseaza altfel de placi sau TV-tunnere si nu ma intereseaza daca se poate face captura de pe o camera video sau de pe un webcam atata timp cat un brand serios imi va oferi solutiile si informatiile tehnice necesare ca imaginea sa ajunga HD pe monitorul meu. Ma interesa doar ceva firme care scot pe piata in Romania asemenea placi si cateva recomandari.
3. Nu am spus si nu am sustinut niciodata ideea ca as fi un cunoscator desavarsit, dar a te informa nu inseamna ca nu stii chiar nimic. Pentru mine nu exista atotcunascatori. Sunt oameni informati si oameni mai putin informati.
4. Nu cred ca imi porti pica pentru ca nici macar nu ma cunosti. Am citit si alte postari ale tale in diferite topicuri si am observat ca ai un stil aparte de a interactiona cu cei din jurul tau, ceea ce imi spune foarte mult despre personalitatea ta.
Ma opresc aici de ati mai raspunde pe acest forum care pentru tine a devenit o concurenta acerba in ati demonstra cunostintele si calitatile.
Sa ai o viata frumoasa !
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Sâm Mai 28, 2011 8:04 pm

Hai ia mai dute tu la gara acolo unde iti este locul si mai lasama draq in pace de ofuscat ce esti. Ti am explicat si m am tot scuzat la fiecare post si am vrut sa iti arat unde ai gresit si cum anume te ai exprimat mai Alba ca zapada ce esti. Nici nu te ai sinchisit sa spui DA NENE sunt prost si habar nu am pe ce lume traiesc . Imi dai print screenuri cu REZOLUTII eu de acolo nu deduc ca acele modele folosesc o PLACA DE CAPTURA ceea ce te interesa pe tine. Hai mai lasama ca ti am acordat prea multa atentie pe cand ceilalti au renuntat demult vazand cat de TONT esti. Dute cu tot cu i7-le tau cu tot ca am impresia ca ai deschis topicul asta doar sa te lauzi sau sa dai lectii altora. Dupa ce ai comiso de atatea ori si lumea iti explica cu frumosul cum si in ce fel ...tot tare in gura vad ca esti . Si DA interactionez in felul meu atunci cand vad tampiti care le curg mucii pe nas si se dau mari domni.

1) NU eu ti am recomandat i3 bai pacala. Tu ai continuat discutia aratandu-le altora cat de necunoscatori sunt ei pe principiul : nu mi s-ar parea o mare diferenta, poate ca este una, deocamdata nu am de unde sa stiu cat de mare este acea diferenta. Tu te asculti ce spui ? Recitesti vreodata ceea ce scrii ?

2) Mai citeste odata ce ai scris...nu te intereseaza dupa ce face captura dar tu vrei sa ajunga HD pe monitorul tau . Ti sa explicat TEHNIC ce face o placa de captura domnule brand serios ce esti.

3) Cunoscator nu ai cum sa fii jucandute pe sempron 3000+ in anul 2011. Altii da sunt atotcunoscatori ( eu in niciun caz ) si anume acei owneri de studio care au fumat atatea placi de captura si atatea procesoare cate ai vazut tu intr-un intreg magazin. Ai cerut o opinie asupra raportului calitate / pret . Asta ti sa dat mura in gura dar degeaba.

4) Iti port pica pana la urma...chiar iti port ...faci umbra pamantului degeaba.

de studiolove69 » Mie Mai 25, 2011 8:28 am
-cu ce mai vrei omu sa te ajute? daca tie ti se pare ca un sempron la 3000mhz care il aveai tu il poti compara cu un i3 la 2.93 ghz.
-am vazut ca tu deja stiai ce vrei sa iei .. ce rost mai avea sa intrebi? daca tu deja poti spune cu precizie ce tuner foloseste , camera etc,.

Vii sa ceri sfaturi ...le gasesti pe toate gresite si bineinteles vii sa ne spui ca tot tu esti mai destept. Omule...personalitatea mea se coboara dupa nivelul intelectualilor ca tine. Mai fa chat nu3 ani cum ai zis tu ci 4 ...poate in felul asta te ai putea lauda cu o facultate.

Gata cu competitia acerba te am bagat prea mult in seama. Dupa cum vezi eu ma explic pentru fiecare sugestie pe care ti am dato pe cand tu o tii intruna ca betivii aia din santuri ca tu ai dreptate.

Repet : ceilalti useri au fost mai destepti decat mine deoarece te au ignorat demult ...pe cand eu n am avut ce face sa-mi bag in cardasie cu tine.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Sâm Mai 28, 2011 8:38 pm

Sincer, nu pot sa cobor aceasta discutie la nivelul tau si sa-ti raspund cu aceleasi jigniri si injurii. Cel mai bine iti dau ignore, ceea ce trebuia sa fac de la inceput.
gabi28
User Avansat
User Avansat

hhhellp me!!!

Mesajde miky21 » Dum Iul 03, 2011 5:53 am

Buna! La studio folosesc un pro 9000 care are setarile vechi banuiesc...adica si sharpness inclus in setari!!! De curand mi-am luat un C910 si nu are aceleasi setari..de ex sharpness nici nu exista in meniu... Daca poate cineva sa imi dea setarile vechi sau nu stiu....nu prea ma pricep! Multumesc mult si astept raspuns:)

Bafta la gologani:P:P:P
miky21
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Software & Tools