Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic
Moderator: Alexiss
de gabi28 » Dum Mai 22, 2011 10:11 pm
Doresc in primul rand sa salut comunitatea adultwebcamstar, va felicit si va doresc mult succes in continuare in tot ceea ce intreprindeti. Felicitari utilizatorilor care vin cu raspunsuri concrete, sfaturi utile si care au rabdarea de a ii indruma chiar si pe cei mai novice in aceasta industrie. Doresc sa imi cumpar un PC nou si m-ar interesa cam ce proprietati ar trebui sa aiba: 1. M-am gandit la un procesor i7, dar din cate am vazut preturile variaza intre 800 - 4000 RON, acestea fiind de mai multe tipuri. Daca imi puteti face niste recomandari raport pret-calitate, eventual niste link-uri directe catre produs, bineinteles daca regulile forum-ului permit sau cu ingaduinta administratorului. 2. Cum imaginea este cea mai importanta pentru mine, vreau sa achizitionez o placa de captura care imi poate reda imaginea HD. La fel si aici, daca stiti magazine de unde se pot cumpara si care ar fi cele mai indicate pentru aceasta industrie. 3. Ma intereseaza detalii si despre RAM, placa de baza, hard, placa video, pentru a nu face achizitii la intamplare. Mentionez ca stau online cu doua sesiuni deschise, messenger si music player. Va multumesc frumos  celor care ma pot ajuta cu niste sfaturi utile si la urma dau de baut P.S. Raspunsurile de genul: "Vrei chiar asa mura in gura", "Mergi la magazin si intreaba vanzatorul ca iti spune el", "Ti-e lene sa cauti in forum?", "Nu ai nevoie de atata tehnologie pentru doua site-uri", le voi ignora!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de studiolove69 » Lun Mai 23, 2011 4:26 pm
este suficient un i3 la 2.93 , 4 gb ram ddr 3 la 1333 mhz, o placa de baza buna undeva la 3-4 mil..., un tv-tuner leadteck tv expert intern, o camera web minim 1.3 mp sau un sony evy d100 prefer eu. Un split care sa suporte rezolutii mai mari la video.. sa fie recunoscute pe site .. gen webcam max v7 parca, si ai HD :)
cu o configuratie de asta tii vreo 4 siteuri in HD plus inca cateva fara HD. Daca tii neaprat sa ai mai multe situri in HD ia un i5, i7.
Chestia cu HD oricum este pur teoretica pe siteuri si doar ca sa prosteasca membrii... si sa stii ca sunt f prosti. Am avut aceasta confirmare cu un membru care i-am aratat ca desi nu am HD setat la mine se vedea mai bine cu evi d100 decat la cineva care avea iconita de HD.. si el a spus.. da... dar are HD.
HD inseamna mai mult decat 640x480 cat se baga pe siteuri.. oricum aia e rezolutie VGA defapt pt ca inainte faceau stream pe site la 320*240 dar na.. un marketing bun prosteste membrii :)
bafta
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de gabi28 » Mar Mai 24, 2011 12:47 am
studiolove69 iti multumesc frumos pentru timpul acordat si indrumari. i3 nu e tocmai ce imi doresc si asta din mai multe motive: 1. De la un AMD Sempron 3000+ sa trec la un i3 nu mi s-ar parea o mare diferenta, poate ca este una, deocamdata nu am de unde sa stiu cat de mare este acea diferenta. La i7 probabil s-ar simti considerabil. 2. De anul viitor va fi lansat pe piata i9 iar i7 va ramane deja cu un pas in urma. 3. Daca tot fac o investitie m-am gandit sa o fac macar pentru 3 ani, stiind ca cerintele videochat-ului sunt din ce in ce mai mari si de la an la an apar noutati si elemente cu care trebuie sa tii pasul. 4. Vreau un procesor pe care sa nu il fortez, pe viitor daca o sa lucrez pe mai multe site-uri nu vreau sa ma lovesc de aceasta problema. Un TV-tuner de la Leadtek folosesc deja. In urma cu doi ani cand l-am achizitionat impreuna cu camera Sony DCR-SR55E am crezut ca am facut o investitie extraordinara. De la Philips SPC900NC care in 2007 a costat 360 RON la o investitie de 2000 RON (SONY DCR-SR55E+TV-tuner Leadtek) ma asteptam la diferente mult mai mari. Am ramas profund dezamagit cand am vazut ce imagine imi reda in "minunatul" soft winfast. Avand o garantie de 3 ani dupa 10 luni de folosinta imaginea se vedea alb-negru, l-am dus inapoi la magazin, le-am explicat problema, au spus ca trebuie sa il trimita la Bucuresti. Dupa doua saptamani in care am asteptat fara sa primesc altul in loc, am sunat la ei sa intreb daca s-a rezolvat ceva. Raspunsul a fost clar: "Prezinta urme de oxidare si nu mai face obiectul garantiei". Curios ... oare de ce nu au sunat ei mai devreme sa imi spuna asta? Sunt foarte dezamagit de acest brand Leadtek. M-am hotarat atunci sa imi iau o placa de captura care sa imi redea o imagine HD, crezand ca tot raul este spre bine. Intr-o discutie pe mess purtata cu cineva care lucreaza tot in domeniu am ajuns sa ma plang ce am patit cu TV-tuner-ul Leadtek, la care mi-a facut o oferta de nerefuzat, mi-l oferea pe al ei gratis  probabil de bun ce era. Si acum lucrez pe cel second hand pe care l-am primit cadou, dar chiar vreau sa il schimb sa trec la ceva mult mai bun, pentru ca deja diferentele intr-un site ca jasmin se vad de la o camera la alta. Pot spune cu precizie cine lucreaza pe TV -tuner Leadtek, cine lucreaza pe o placa de captura HDMI si cine inca mai lucreaza pe webcam. Sony Evy e extraordinar, l-am vrut de cand am cumparat Sony DCR-SR55E, din pacate nu am avut de unde sa cumpar unul nou cu garantie. Iti multumesc inca odata pentru recomadarile facute si timpul acordat. Mult succes cu studioul si spor la cat mai multi iepuroi 
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Mie Mai 25, 2011 1:27 am
Ma mai poate ajuta cineva? 
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de studiolove69 » Mie Mai 25, 2011 8:28 am
cu ce mai vrei omu sa te ajute? daca tie ti se pare ca un sempron la 3000mhz care il aveai tu il poti compara cu un i3 la 2.93 ghz.
am vazut ca tu deja stiai ce vrei sa iei .. ce rost mai avea sa intrebi? daca tu deja poti spune cu precizie ce tuner foloseste , camera etc,.
daca tii neaparat sa iei i7.. ia i7 .. oricum la un sistem pt caht conteaza, procesorul, ram, tv tuner / placa captura si camera video, atat. hard nu, placa video nu.
bafta
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de gabi28 » Mie Mai 25, 2011 3:16 pm
Chiar am specificat de ce intreb, pentru ca preturile lui i7 variaza intre 800 - 4000 RON. La placa de captura HD chiar nu am nici o idee cam catre ce brand ar trebui sa ma orientez, de aceea intrebam si de magazinele online de unde se pot achizitiona. Despre celelalte componente am specificat de ce intreb, pentru ca nu vreau sa fac achizitii la intamplare. Mitul 640x480 si ca HD e doar o strategie de marketing, despre care s-a mai discutat pe forum, pentru mine e spulberat. Diferentele dintre modelele care folosesc softul HD in jasmin se pot vedea chiar si de catre un amator ca mine. Placa de captura HD ofera naturaletea culorilor, claritate mult mai mare la o lumina normala, un adevarat full screen de invidiat fata de un TV-tuner si o incinta plina de neoane. Merci oricum. Bafta !
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Mie Mai 25, 2011 11:54 pm
Am uitat sa iti spun ca procesorul Semprom pe care il folosesc e de 2.30 Ghz l-am schimbat acum 2 ani dar mi-a ramas in minte cel care l-am avut la inceput. Deci mare diferenta nu e pana la i3 exact asa cum banuiam.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de studiolove69 » Joi Mai 26, 2011 7:47 pm
poate nu intelegi ceva... ESTE O DIFERENTA ENORMA , nume procesor punctaj AMD Sempron 2300+ 335 Intel Core i3 530 @ 2.93GHz 2730 sunt clase diferite de procesoare... uite.. iti dau un link.. poate vezi si tu ceva si poate te ajuta in alegerea unui procesor... aici gasesti mai multe detalii http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... on+LE-1300bafta
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de aronnb » Joi Mai 26, 2011 10:14 pm
diferenta dintre ce ai tu si un i3 e de la o dacie 1300 la bmw x3 :)) sunt absolut sigur ca te iei dupa frecventa procesorului, ... sempronu care il ai tu e de 2300 mhz iar i3 e de 2.93 * 2 ( e un dual core cu cate doua threaturi pe fiecare core ) in calculator o sa iti apare 4 cpu a 2.93 .. fa tu socoteliile ... fata de sempronu care il ai tu si un p4 la 3ghz e diferenta ff mare .. apoi la i3 in fine .. :). Dar de recomandat iti recomand un i5 si iti ajunge pe 2-3 ani in materie de siteuri .., o placa de captura cu >=30fps .... iar un splicam ce iti permite hd .. vezi si tu :D. Si daca iti iei un i3, i5, i7 si folosesti mai multe siteuri in hd poti seta afinitatea la procesor pentru fiecare in parte ... si o sa iti mearga mult mai bine ..
Numai bine
-
aronnb
- Incepator

-
-
de Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 2:53 pm
gabi28 scrie:studiolove69 iti multumesc frumos pentru timpul acordat si indrumari. i3 nu e tocmai ce imi doresc si asta din mai multe motive: 1. De la un AMD Sempron 3000+ sa trec la un i3 nu mi s-ar parea o mare diferenta, poate ca este una, deocamdata nu am de unde sa stiu cat de mare este acea diferenta. La i7 probabil s-ar simti considerabil. 2. De anul viitor va fi lansat pe piata i9 iar i7 va ramane deja cu un pas in urma. 3. Daca tot fac o investitie m-am gandit sa o fac macar pentru 3 ani, stiind ca cerintele videochat-ului sunt din ce in ce mai mari si de la an la an apar noutati si elemente cu care trebuie sa tii pasul.
Gabi ... esti una din persoanele alea carora le place sa suga energia pozitiva a altora. Imi place stilul tau argumentativ si probabilistic incat ma intreb : what the fuck ? La Gente Esta Muy Loca ??? 1. De la sempron 3000+ la un i3 nu ti s-ar parea o mare diferenta deoarece nu ai de unde sa stii cat de mare este acea diferenta avand in vedere faptul ca tu habar nu ai ce stie sa faca un procesor i3 . BUN ARGUMENT 2. Ok...i7 deja este expirat deoarece la anul o sa apara i9...Eu personal iti recomand sa astepti sa apara i 286 sau HC 91 ....SAU daca ai un buget atat de flexibil...iti recomand produsele on top pe care le gasesti la ora actuala si te asigur ca pentru urmatorii 3 ani nu o sa intampini nici cea mai mica problema. Pana atunci...ma gandesc sa-mi schimb si eu loganul.... as vrea un lexus dar..  .ce folos imi va aduce un lexus daca pana si un fierari* va fi depasit la anul ? Ceva idei ??? Vreau herghelia mare dar sa nu oboseasca in 3 ani. Va rog seriozitate si timp de analiza cat mai mare. P.S. Raspunsurile de genul: "Vrei chiar asa mura in gura", "Mergi la magazin si intreaba vanzatorul ca iti spune el", "Ti-e lene sa cauti in forum?", "Nu ai nevoie de atatia cai putere pentru autostrazile noastre neterminate", le voi ignora! Aaaa...as vrea si cauciucuri HD cu talpa Torsion daca se poate ...pe care sa scrie clima cool . 
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 3:01 pm
gabi28 scrie: Mitul 640x480 si ca HD e doar o strategie de marketing, despre care s-a mai discutat pe forum, pentru mine e spulberat. Placa de captura HD ofera naturaletea culorilor, claritate mult mai mare la o lumina normala, un adevarat full screen de invidiat fata de un TV-tuner si o incinta plina de neoane. Merci oricum. Bafta !
Placa de captura fie ea HD sau SD nu iti ofera nicio naturalete a culorilor si nici claritate mult mai mare. O placa de captura prin definitie nu face decat sa CAPTEZE si sa REDEA cat mai NATURAL si fidel informatia video pe care o primeste de la webcam sau camera video . De pe o camera SD nu poti obtine HD indiferent de placa ta de captura .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de gabi28 » Vin Mai 27, 2011 11:03 pm
studiolove69 multumesc frumos pentru acel link ma va ajuta decisiv in alegerea modelului i7. aronnb multumesc pentru exemplul dat acum chiar pot face diferenta intre sempron si i3  dar prefer sa trec direct la bmw X6  multa bafta !!! Briliant$ nu am venit sa sug energia nimanui dar probabil te simti epuizat la cate prostii ai debitat acolo. Mai bine treceai la urmatorul topic si iti vedeai linistit de treaba ta. 1. E normal ca nu stiu care e diferenta de la sempron la i3 chiar am si specificat lucrul asta. 2. Nu am spus ca i7 este deja expirat, am spus ca va ramane cu un pas in urma. Te poti documenta mai bine aici http://www.go4it.ro/componente-pc/intel ... 7-5131580/3. Spui ca un sempron nu poate sa faca ce face un i3. Ok de acord cu tine, dar te contrazici singur cand spui ca placa de captura de 200 RON poate sa faca cat una de 1000 RON. 4. E normal daca vrei sa investesti in jur de 2000 euro intr-un desktop sa cauti cat mai multe informatii care te pot ajuta sa iei decizii si sa nu arunci cu banii la intamplare. 5. Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, am deschis acest topic pentru a ma informa ca la caterinca ne pricepem toti.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de Briliant$ » Sâm Mai 28, 2011 12:57 am
Ok ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Asa sunt eu mai ironic de fel...cine citeste topicul tau va fi in stare sa analizeze fiecare cuvintel de al tau si isi va da seama unde ai gresit si unde nu. Eu nu am scris sa te corectez ci sa te ajut sa iei o decizie finala...ceea ce ai si facut. Nu are rost sa te corectez si sa ti spun ca eu nu am precizat nicaieri de placa de captura la 2 mil...ci ti am explicat ce face o placa de captura ( contrar spuselor tale aici ) Daca ai dificultati in a te exprima asta nu ma intereseaza...eu nu stau sa judec ceea ce ai vrea tu sa spui ci judec dupa felul in care ai scris.
Gata ...fara suparare felicitari pentru configuratia aleasa....sa ne mai scrii abia dupa 3 ani .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de gabi28 » Sâm Mai 28, 2011 2:03 am
Briliant$ scrie:gabi28 scrie: Mitul 640x480 si ca HD e doar o strategie de marketing, despre care s-a mai discutat pe forum, pentru mine e spulberat. Placa de captura HD ofera naturaletea culorilor, claritate mult mai mare la o lumina normala, un adevarat full screen de invidiat fata de un TV-tuner si o incinta plina de neoane. Merci oricum. Bafta !
Placa de captura fie ea HD sau SD nu iti ofera nicio naturalete a culorilor si nici claritate mult mai mare. O placa de captura prin definitie nu face decat sa CAPTEZE si sa REDEA cat mai NATURAL si fidel informatia video pe care o primeste de la webcam sau camera video . De pe o camera SD nu poti obtine HD indiferent de placa ta de captura .
Briliant$ aici ai scris ca nu e nici o diferenta intre o placa de captura HD sau SD atata timp cat captura o faci de pe webcam sau camera video. In topic nu a fost vorba de pe ce camera vreau sa fac captura ci despre o placa care imi poate reda imaginea HD. Diferentele intre sempron si i3 exista la fel ca si intre dacia 1300 si x3,  la fel si intre placile astea de captura ca doar nu o fi un HD mai scump doar de dragul de a da banii. Poti judeca dupa felul in care am scris dar macar sa citesti inainte.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
-
gabi28
- User Avansat

-
-
Înapoi la Software & Tools