Webcam models

URGENT, AJUTOR VA ROG!!!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

URGENT, AJUTOR VA ROG!!!!

Mesajde x.o » Vin Aug 06, 2010 12:48 am

Am un studio si cateva fete care lucreaza. Merge bine treaba dar a aparut o problema foarte mare. Este vorba de un membru care intre si le cere sa se dezbrace in free sau da kick la alti membri care vor sa intri pe privat. Nu e o greseala, am vazut cu ochii mei am si textul salvat si printscreen-uri facute. Am vorbit cu suportul si ei zic ca e imposibil asa ceva! Pierd foarte mlti bani din aceasta cauza. Vrea sa stiu daca cineva sa mai intalnir cu asa ceva si ce pot face. E vorba de Livejasmin! :smt009
x.o
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: URGENT, AJUTOR VA ROG!!!!

Mesajde teroristu199 » Vin Aug 06, 2010 12:54 am

E imposibil asa ceva.Nu are cum un membru sa dea afara alt membru.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde black_puma » Vin Aug 06, 2010 1:00 am

Buna seara,

Sunt noua in domeniu:), dar mi s-a intamplat si mie acest lucru, ca si performer :sad: , DOAR pe LJ.
Nu am reusit sa aflu despre ce anume a fost vb nici acum, dupa aproape o luna....
Are cumva conturi cu numele modelelor...?
black_puma
Incepator
Incepator

Mesajde x.o » Vin Aug 06, 2010 1:13 am

teroristu199 scrie:E imposibil asa ceva.Nu are cum un membru sa dea afara alt membru.

Iti spun eu ca e posibil, nici eu nu credeam dar am vazut cu ochii mei :rolleyes:
x.o
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Aug 06, 2010 4:17 am

teroristu199 scrie:E imposibil asa ceva.Nu are cum un membru sa dea afara alt membru.

Te sustin cu raspunsul.....dar....oare s-a specializat careva atat de mult? :roll:

Pune aici niste imagini daca ai facut screenshot sa vedem despre ce este vorba...

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde x.o » Vin Aug 06, 2010 12:03 pm

Nu cred ca screenurile vor ajuta cu ceva deoarece tipul vorbeste in rusa cu siboluri latine si nu cred ca osa intelegeti oricum. Cert este ca el poate sa faca chestia asta. La una din fete a intrat un membru cu numele Smercik iar la alta Viteroc, traduse din rusa ar fi cam Virtej si Vant :) nu mai stiu ce sa fac pierd o gramada de clienti si respectiv bani :(
x.o
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Aug 06, 2010 1:08 pm

Fa alte conturi...Iar daca doresti sfaturi si alte chestii baga aici ceva plauzibil...Mie imi vine greu sa cred ca e adevarat...

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Vin Aug 06, 2010 8:23 pm

Pfff... nu e logic deloc. Cum naiba sa dea un labontz kick tuturor membrilor??? Fuckin' impossible man!!!
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde x.o » Sâm Aug 07, 2010 12:37 am

Am inteles ce face :D nui chiar asa grav :P E vorba de un idiot care isi face mai multe conturi de membru intra de pe ale la aceeasi fata si scrie de pe toate si cind zice k ii da kick unuia defapt el iese de pe un cont :) pana unde merge dorinta oamenilor de a face o l*** gratuit :D
x.o
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 07, 2010 2:23 am

:lol: Astia au inceput sa faca ca la fraieri :lol: Suzati expresia....ma gandeam eu ca nu e posibil asa ceva :rolleyes:

Bafta acolo! :smt006 :smt006 :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Chrisstyna » Sâm Aug 07, 2010 3:28 pm

x.o scrie:Am inteles ce face :D nui chiar asa grav :P E vorba de un idiot care isi face mai multe conturi de membru intra de pe ale la aceeasi fata si scrie de pe toate si cind zice k ii da kick unuia defapt el iese de pe un cont :) pana unde merge dorinta oamenilor de a face o l*** gratuit :D

pai altfel nu cred ca are cum...
Chrisstyna
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 07, 2010 4:14 pm

Ar avea cum.... :lol: Ceva vodoo :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde wxdj » Lun Aug 09, 2010 10:53 am

Ca sa dea kik, ban etc ar trebui sa aibe acces la server-ul lui livejasmin ceea ce este imposibil , dar eu cred ca este un tip smart care face misto cu faze ieftine . Am o intrebare : el da kik la alti mebrii cand nu esti in pvt da?, daca da e simplu , se distreaza fiindca are boala pe o fata caruia ii place de ea ,shi vrea sa o impresioneze, ca el rupe tot. Daca da kik in pvt atunci e grav, daca e din free atunci e teatru radiofonic , o face cu mai multe conturi.Succese
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 09, 2010 9:01 pm

@wxdj....nu ai citit mai sus...a descoperit care era smecheria pana la urma.

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale