Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de emanuelle » Lun Noi 23, 2009 7:08 pm
Cu cine as putea sa vb si eu despre contul epassporte??eu lucrez de 8 luni la studio-lucram mai bn zis-si akum am inceput de 3 zile acasa...mi am facut conturi,merge ok,mi am facut cont pe e passporte,dar am inteles ca acel card il voi primi abia in 6 saptamani daca am noroc?!?!am inteles ca daca cineva cu alt cont epass imi transfera de pe contul lui o anumita suma poate veni mai repede....eu ma gandeam sa ii spun detinatorului contului deja existent epass sa mi trimita 150$,si sa aleg metoda FedEx....poate cineva sa mi zica cu siguranta in cat timp ajunge cardul in acest caz?  va multumesc anticipat/.....si daca este cineva in masura sa mi dea mai multe detalii pe mes sau sa mi lase un nr de telllva rog mult!!!sunt noua aici si nu stiu cum se procedeaza....va multumesc 
-
emanuelle
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de lico_pro_studio » Sâm Noi 28, 2009 1:56 am
emanuelle scrie:Cu cine as putea sa vb si eu despre contul epassporte??eu lucrez de 8 luni la studio-lucram mai bn zis-si akum am inceput de 3 zile acasa...mi am facut conturi,merge ok,mi am facut cont pe e passporte,dar am inteles ca acel card il voi primi abia in 6 saptamani daca am noroc?!?!am inteles ca daca cineva cu alt cont epass imi transfera de pe contul lui o anumita suma poate veni mai repede....eu ma gandeam sa ii spun detinatorului contului deja existent epass sa mi trimita 150$,si sa aleg metoda FedEx....poate cineva sa mi zica cu siguranta in cat timp ajunge cardul in acest caz?  va multumesc anticipat/.....si daca este cineva in masura sa mi dea mai multe detalii pe mes sau sa mi lase un nr de telllva rog mult!!!sunt noua aici si nu stiu cum se procedeaza....va multumesc 
Trebuie sa platesti 40 $ pentru activare cont virtual si pentru card VISA ELECTRON , din momentul in care comanzi cardul , dureaza aprox 10-12 zile emiterea plasticului dupa care poti sa soliciti expedierea prin FEDEX , daca nu ma insel 100 $ , si cardul ajunge in 4-5 zile sau il poti primi prin posta normala in aprox 2-3 saptamani. Deci oricum o dai , minim 3 saptamani tot dureaza .
O seara buna
Cosmin
www.cam2chat.ro
-
lico_pro_studio
- AWStudent

-
de sexprivates » Sâm Noi 28, 2009 4:17 am
mie unul mi-a venit mult mai repede cardul epass cred ca 2 saptamani au fost. numai bine sa scoti banii din perioada anterioara, :) succes!
-
sexprivates
- AWStudent

-
-
de alessya » Dum Feb 14, 2010 9:26 am
FedEx e safe si nici n-am stat pe ganduri...mai bine 100 minus, decat sa ma risc sa se piarda naibii pe undeva sau sa astept pana la pastele cailor. Din moment ce se proceseaza 4-5 zile il ai in mana, total cred ca maxim 3 saptamani am asteptat, ca nah am prins sarbatorile, iar ei spun de zile lucratoare. Bafta!
-
alessya
- Incepator

-
-
de abudhabi » Dum Feb 14, 2010 5:39 pm
lico_pro_studio scrie:emanuelle scrie:Cu cine as putea sa vb si eu despre contul epassporte??eu lucrez de 8 luni la studio-lucram mai bn zis-si akum am inceput de 3 zile acasa...mi am facut conturi,merge ok,mi am facut cont pe e passporte,dar am inteles ca acel card il voi primi abia in 6 saptamani daca am noroc?!?!am inteles ca daca cineva cu alt cont epass imi transfera de pe contul lui o anumita suma poate veni mai repede....eu ma gandeam sa ii spun detinatorului contului deja existent epass sa mi trimita 150$,si sa aleg metoda FedEx....poate cineva sa mi zica cu siguranta in cat timp ajunge cardul in acest caz?  va multumesc anticipat/.....si daca este cineva in masura sa mi dea mai multe detalii pe mes sau sa mi lase un nr de telllva rog mult!!!sunt noua aici si nu stiu cum se procedeaza....va multumesc 
Trebuie sa platesti 40 $ pentru activare cont virtual si pentru card VISA ELECTRON , din momentul in care comanzi cardul , dureaza aprox 10-12 zile emiterea plasticului dupa care poti sa soliciti expedierea prin FEDEX , daca nu ma insel 100 $ , si cardul ajunge in 4-5 zile sau il poti primi prin posta normala in aprox 2-3 saptamani. Deci oricum o dai , minim 3 saptamani tot dureaza . O seara buna Cosmin http://www.cam2chat.ro
daca vrei detalii..ma gasesti la id : abudhabistudio
-
abudhabi
- AWStudent

-
-
de ProxstudioPloiesti » Mie Ian 19, 2011 1:39 pm
PayPal e usor de folosit si facut contul... la Fel si Payoneer- cardul vine cam in 2 sapt... majoritatea site-urilor lucreaza cu unul sau celalalt, sau cu ambele.. Bafta! 
-
ProxstudioPloiesti
- Incepator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate