Webcam models

Nu vad imagine, doar negru

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Nu vad imagine, doar negru

Mesajde tornishca » Vin Feb 25, 2011 2:06 pm

Salutare,

am o mare problema si va rog sa ma ajutati:

Am: camera Sony Evi D70, tvtuner Winfast DTV2000 H Plus, SplitCam, Mozilla 3.5.7, Windows XP

Problema este urmatoarea:
cand dau "start" pentru a intra online pe LiveJasmin, imi apare fereastra de setari: http://tinypic.com/view.php?pic=2w4y89x&s=7 ,

setez totul cum vedeti din imagine, iar apoi cand dau OK imi apare in loc de imaginea mea doar negru, iar cand incerc sa dau click dreapta in Settings (pentru a seta camera) pur si simplu se blocheaza, se inteapa, si nu am posibilitatea de a da Allow. http://tinypic.com/view.php?pic=4kcntc&s=7

Ce ar trebui sa fac?

Mersi.
tornishca
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Nu vad imagine, doar negru

Mesajde Michelle » Vin Feb 25, 2011 4:48 pm

Incearca sa dai click dreapta in settings pe pagina unde iti apare fereastra de setari, asa merge la mine. Incearca sa vezi daca pe explorer merge. Dar imaginea ar trebui sa-ti mearga si fara sa dai allow, eu abia azi am vazut ca nu bifasem allow, dar tot mi-a mers pana acum . Ai instalat bine performer optimum si flash player? Pe alte siteuri iti merge imaginea? :smt104
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde tornishca » Vin Feb 25, 2011 6:41 pm

Michelle scrie:Incearca sa dai click dreapta in settings pe pagina unde iti apare fereastra de setari, asa merge la mine. Incearca sa vezi daca pe explorer merge. Dar imaginea ar trebui sa-ti mearga si fara sa dai allow, eu abia azi am vazut ca nu bifasem allow, dar tot mi-a mers pana acum . Ai instalat bine performer optimum si flash player? Pe alte siteuri iti merge imaginea? :smt104

am setat pe Allow si in fereastra neagra de setari, dar nu merge, nici in IE nu merge.
am instalat bine acele softuri. Pe alte saituri nu am cont si nu pot vedea.

cred ca totusi e problema in spliter.
am incercat DvDriver Trial si merge aproape perfect, in rest nici un alt spliter nu a mers.

mai poate fi problema si din codecuri?
tornishca
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Feb 25, 2011 7:44 pm

multe splittere au niste setari pe care trebuie sa le faci.
trebuie sa alegi cum primesti video in splitter : composite, tv-tuner, s-video
cauta in setari la splitt bifeaza tv-tuner

foloseste superwebcam, e mai bun decat splitcam
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale