Webcam models

Vesti cu adevarat bune ePassporte

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Vesti cu adevarat bune ePassporte

Mesajde Alexiss » Vin Oct 01, 2010 4:16 am

Banca , asa cum promisese , revine cu stiri despe carduri / accesarea fondurilor de VV .

To All SKNANB Visa Prepaid Cardholders

As previously advised, SKNANB has been working diligently on the necessary efforts to restore prepaid cardholders' ability to access their Visa card funds.

Subject to slight adjustment, it is expected that from Wednesday, October 6th, the overwhelming majority of cardholders will be able to access the funds on their Visa Card using their existing card, without providing SKNANB further information. A small percentage of cardholders will be asked to provide certain confirming information. SKNANB prepaid cardholders can expect further communication from us on October 4th in this regard.

If you have any questions or concerns regarding your SKNANB prepaid card, please contact SKNANB at vprepaid@sknanb.com. In addition, cardholders can call +1-869-466-9733 to contact the cardholder services centre between the hours of 8am and 4pm Atlantic Standard Time. Please note, the call volume could be quite large, as such, there may be extended wait times.

We understand the inconvenience and SKNANB thanks you for your continued patience.

St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Limited
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Vesti cu adevarat bune ePassporte

Mesajde Maryds » Vin Oct 01, 2010 4:21 am

EVRIKA!!!! pana la urma nu e chiar pierdut totul...
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde AlexAvcRomania » Vin Oct 01, 2010 4:24 am

Iar speranta moare ultima :)
AlexAvcRomania
AWStudent
AWStudent

Mesajde bobolino » Vin Oct 01, 2010 9:37 am

NO, bine atunci...ii zic lu' buna sa plece din fata bancii ca daca altii au preteni americani, japonezi , io am trimis-o pe buna' ca-i mai apriga la manie.... si i-am trimis si un scaun pliant saptamana trecuta ca o cam dor salele de cand sta acolo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bobolino
AWStudent
AWStudent

Mesajde geovi24 » Sâm Oct 02, 2010 12:50 am

Ramane de vazut daca ne mai recuperam banii.Eu raman optimista..cel putin pana in 6 oct :)
geovi24
Incepator
Incepator

Mesajde shobeck » Joi Oct 07, 2010 6:24 am

NO, bine atunci...ii zic lu' buna sa plece din fata bancii ca daca altii au preteni americani, japonezi , io am trimis-o pe buna' ca-i mai apriga la manie.... si i-am trimis si un scaun pliant saptamana trecuta ca o cam dor salele de cand sta acolo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ai fost monumental(aaaa)!!! :)))
shobeck
User activ
User activ

Mesajde pisica » Joi Oct 07, 2010 8:00 am

Vreau sa stiu pe unul dintre voi daca a reusit in cursul zilei de astazi sa extraga bani din ATM de pe epass ca eu mi-am tocit degetele de cate ori il bag si-l scot sperand ca ma lasa sa fac tranzactia...
merci si bafta!
pisica
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale