Webcam models

Video de acasa

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Video de acasa

Mesajde Maryds » Mie Aug 18, 2010 2:03 am

Buna...urmaresc de mult forumul asta si nu stiu de ce dar mi-a luat o vesnicie sa ma inregitrez!Anyway...am avut niste probleme la un studio(au aflat ca aveam in paralel si conturi personale de acasa pe care lucram)si am incetat colaborarea...nu mai sunt incepatoare de mult si fac "meseria" asta cu o extrem de mare placere,ma distrez foarte tare cu oameni din toate colturile lumii si am o personalitate exuberanta.
Curiozitatile mele ar fi...1 - cam in cat timp credeti ca voi reusi sa-mi refac traficul tinand cont ca nu mai beneficiez de promovarea de la studio
2 - Ce situri merg bine de acasa?Eu una m-am axat pe ImLive,Streamate si MFC care imi mergeau fff bine de la studio...de Jasmin deja imi este scarba pt ca a devenit un site...de tot...sa nu mai spun ce!
3 - Se fac mai multi bani de acasa decat de la studio?(tinand cont ca am un net super,camera ok si lumini foarte bune...adica aprox aceleasi conditii de la studio!)
V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati ajuta in mica mea problema tinand cont ca am ramas pe picioarele mele...
Maryds
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Video de acasa

Mesajde Maryds » Mie Aug 18, 2010 4:20 am

pocahontas scrie:Pe imlive ma indoiesc ca ai 2 conturi pe numele tau:)Pe restul e posibil,acum depinde de tine in cat timp iti refaci traficul avut la studio ,daca membrii fideli te-au placut sunt convinsa ca te vor gasi in scurt timp ,ia exemplul goldenlady de pe MFC care a renuntat la studio si are acelasi trafic ,daca nu mai mare:)
Daca spui ca faci "meseria'' cu placere atunci nu vad nici un inconvenient de a lucra acasa,incearca sa-ti pastrezi un program si un ritm de lucru ca la studio .Programul este unul dintre cele mai importante lucruri in videochat.

Succes!

Intr-adevar imi e greu cu programul...de acasa nu ai aceeasi motivatie...o sa incerc sa ma tin totusi de el!
Ai putea sa-mi spui cam intre ce ore merge mai bine?Si intr-adevar la imlive nu am 2 conturi...astept dupa cei de la studio sa il inchida pe cel existent ca sa imi deschid eu altul...s-ar putea sa ai dreptate cu mfc...si mie mi se pare ca de acasa e alt trafic...chiar mai bun!
Thx de raspuns
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Mie Aug 18, 2010 12:01 pm

Traficul ti-l faci si singurica la urma urmei :lol: degeaba ai intr-o sesiune full iar in cealalta slab... daca esti capabila sa atragi regulari atunci iti va fi bine.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 18, 2010 4:37 pm

Si in al doilea rand,daca nu-ti merge bine si doresti,te poti intoarce oricand intr-un studio sa lucrezi :yawinkle:
O incercare nu strica...mai ales cand sansele sunt sporitate.Ai nevoie doar de multa munca pentru inceput si mai ales vointa :yawinkle:

Succes! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Maryds » Joi Aug 19, 2010 2:23 am

sunflower scrie:Traficul ti-l faci si singurica la urma urmei :lol: degeaba ai intr-o sesiune full iar in cealalta slab... daca esti capabila sa atragi regulari atunci iti va fi bine.

O sa ma stradui sa imi refac traficul singurica...si sper sa mearga... thx de incurajare!
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde Maryds » Joi Aug 19, 2010 2:25 am

aditza scrie:Si in al doilea rand,daca nu-ti merge bine si doresti,te poti intoarce oricand intr-un studio sa lucrezi :yawinkle:
O incercare nu strica...mai ales cand sansele sunt sporitate.Ai nevoie doar de multa munca pentru inceput si mai ales vointa :yawinkle:

Succes! :smt006

Nu cred ca mai are rost sa ma intorc la studio...ma gandesc totodata ca daca de acolo fac 2000...degaba...ca tot 1000 sunt ai mei...asa de acasa daca am facut 1000 sunt toti ai mei :D sper sa ma tina si faza cu vointa :D thx
Maryds
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 19, 2010 5:01 am

Aici depinde doar de tine :yawinkle:

P.S scuze pentru greselile de ortografie de mai sus :smt003
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale