Webcam models

Videochat din alta tara

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Videochat din alta tara

Mesajde kitty_008 » Joi Aug 04, 2011 8:03 pm

Ziua buna, am si eu o nelamurire si sper sa ma luminati si pe mine. Sunt model si vreau sa ma mut in Italia la prietenul meu unde sa-mi continui activitatea. Din punct de vedere juridic este in regula sau am toate sansele sa ma trezesc cu controale? In legatura cu conturile de virat banii le las tot pe Romania si am si cardul Payoneer. Multumesc si sper sa fie cineva care sa stie raspunsul la problema mea.
O seara frumoasa va doresc!
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Videochat din alta tara

Mesajde Red Studio » Vin Aug 05, 2011 3:15 pm

In UE exista o practica fiscala unitara. Daca din punct de vedere fiscal esti OK in Romania atunci esti ok si in Italia, Spania, Germania, etc. Daca nu ... nu.
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde kitty_008 » Sâm Aug 06, 2011 8:40 am

Pai in Romania nu am declarate veniturile, fac asta de acasa si al fel intentionez sa fac si de acolo.
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Mesajde Red Studio » Mar Aug 16, 2011 9:03 pm

kitty_008 scrie:Pai in Romania nu am declarate veniturile, fac asta de acasa si al fel intentionez sa fac si de acolo.

Eu nu iti recomand asta. Vei descoperi "the hard way" ca in US totul se afla si fiecare dolarel se urmareste ...
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde espa_eu » Lun Aug 22, 2011 5:33 am

Hi
The better way in my opinion isn't use Payoneer, will be better if you received the money by Western Union because you can declare that is some family or friend that send the money for help you
espa_eu
Incepator
Incepator

Mesajde evasunrise111 » Vin Aug 26, 2011 6:13 pm

Buna. Am aceeasi dilema ca si tine. O sa ma mut in Franta si doresc sa fac videochat de acasa. Folosesc card Payoneer si ma intrebam daca pot sa am probleme cu fiscul sau ceva de genul cu autoritatile din Franta . Va multumesc.
evasunrise111
Incepator
Incepator

Mesajde ghiocmarius » Sâm Aug 27, 2011 12:17 pm

La payoneer este urmatoarea problema daca nu faci tranzactie pe zi mai mare de 10000 de $ nu afla fisc . Tot ce e mai mult banca e oblicata sa anunta fisc .
ghiocmarius
AWStudent
AWStudent

Mesajde alexia24 » Mie Dec 28, 2011 7:33 pm

la fel am si eu aceasi nelamurire..eu locuiesc in Belgia si am optat pt cardul payoneer ..a avut careva probleme cu fiscul in strainatate pana acum?
pt ca in vine greu de crezut ca toate fetele, miile de fete de pe videochaturi isi platesc txele la stat
alexia24
Incepator
Incepator

Înapoi la Legislatie si Legalitate