Webcam models

Videochat

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Videochat

Mesajde Yvonne » Dum Apr 03, 2011 4:22 pm

Buna! Dupa ce am "rasfoit" acest site ,si mi`am lamurit multe din intrebarile pe care le aveam ,mai am totusi cateva :smt003 ...daca imi poate raspunde cineva..
1.Performerii castiga bani numai in Private chat nu?Pentru ca am vazut niste chestii cu tips-uri in free chat si de aia sunt cam nelamurita.
2.Am vazut ca la unele site-uri este nevoie de un document pe care sa scrie data de nastere.Buletinul e bun(data de nastere in CNP)?
3.La categoria non-adult este interzisa nuditatea dar presupun ca modelele tot trebuie sa stea in lenjerie intima ,nu?Sau pot sta si mai imbracate(ex:o rochita sau maiou si pantaloni scurti)
4.Trebuie neaparat sa stau intinsa pe canapea sau pat? Presupun ca din moment ce la non-adult se sta mai mult la taclale nu e neaparata nevoie sa stau intinsa,nu?Pot sta si pe un scaun de birou(sau directorial)?

Deocamdata doar atat...daca mai imi vine vreo intrebare am s-o postez. Multumesc anticipat! :smt003
Cel ce se transformă în vierme nu se poate plânge după aceea că e călcat în picioare.
Yvonne
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Videochat

Mesajde firebird » Lun Apr 04, 2011 2:35 am

Buna
1:Se castiga bani din Pvt din Tips din video din vanzare de poze.Depinde de site, ..cate din cele insirate include.Majoritatea au obtiunea de tips. Deci da! iei acelasi procent ca si al pvt-ului.
2:Pe Buletin nu scrie data de nastere. CNP(cod numeric personal)nu este egal cu data de nastere. Pt acel site iti trebuie pasaport sau permis auto unde scrie clar ziua luna anul.
3:Non adult = nu lejerie, nu tease ,nu mimare orgasm nimic cu conotatie sexuala.Deci te imbraci bine. Nu iti impune nici un site unde sa stai.Poti sta si pe WC daca tie asa iti place. Adapteaza-te stilului tau . E inutila intrebarea asta sincer:).
Un sfat....incearca sa te descurci cat mai bine singurica..fara sa intrebi absolut orice. Ce tine de tehnic si de documente .. e ok..Dar ce tine de imbracaminte la non-adult , pat sau birou cred ca iti dai si tu seama citind un regulament al siteului.
Bafta :supz:
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Yvonne » Lun Apr 04, 2011 5:56 pm

Mersi de raspunsuri. Cat despre faza cu un document pe care sa scrie data de nastere,certificatul de nastere nu este bun? Trebuie neaparat permis sau pasaport?
Cel ce se transformă în vierme nu se poate plânge după aceea că e călcat în picioare.
Yvonne
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Lun Apr 04, 2011 7:55 pm

Yvonne scrie:Buna! Dupa ce am "rasfoit" acest site ,si mi`am lamurit multe din intrebarile pe care le aveam ,mai am totusi cateva :smt003 ...daca imi poate raspunde cineva..
1.Performerii castiga bani numai in Private chat nu?Pentru ca am vazut niste chestii cu tips-uri in free chat si de aia sunt cam nelamurita.
2.Am vazut ca la unele site-uri este nevoie de un document pe care sa scrie data de nastere.Buletinul e bun(data de nastere in CNP)?
3.La categoria non-adult este interzisa nuditatea dar presupun ca modelele tot trebuie sa stea in lenjerie intima ,nu?Sau pot sta si mai imbracate(ex:o rochita sau maiou si pantaloni scurti)
4.Trebuie neaparat sa stau intinsa pe canapea sau pat? Presupun ca din moment ce la non-adult se sta mai mult la taclale nu e neaparata nevoie sa stau intinsa,nu?Pot sta si pe un scaun de birou(sau directorial)?

Deocamdata doar atat...daca mai imi vine vreo intrebare am s-o postez. Multumesc anticipat! :smt003

Modelele castiga bani in privat, da, dar depinde de site
Siteurile gen cams se bazeaza pe privaturi, cele gen MFC se bazeaza mai mult pe tips-uri pe care le primesti in free/private chat sau group show-uri, in general tipsurile aici se dau in free
Despre documente, se cere in general Buletinul si/sau certificatul de nastere,pasaport,permis, depinde, de la site la site
Pentru a-ti crea cont spre exemplu pe cams, ti se cere o poza cu buletinul, una cu tine si buletinul aproape de fatza si o poza cu tine singura, plus acel model agreament pe care-l descarci de pe site, il printezi, completezi si scanezi, si-l trimiti inapoi la ei.(corectati-ma daca am gresit undeva)

Nu te speria ca nu-i greu, eu ti-am dat doar un exemplu, cum am mai spus depinde de la site la site

cat depsre categoria non-adult..nu stiu sa-ti spun nimic, nu prestez acolo :P

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde firebird » Mar Apr 05, 2011 4:51 am

Yvonne scrie:Mersi de raspunsuri. Cat despre faza cu un document pe care sa scrie data de nastere,certificatul de nastere nu este bun? Trebuie neaparat permis sau pasaport?

Trebuie neaparat un document unde scrie clar data de nastere. Buletinul nu contine asa ceva . CNP-ul e o insiruiere de cifre nu contine clar data de nastere. Permisul si pasaportul contin. Daca nu ai asa nici permis sau pasaport siteul nu o sa iti accepte cererea . Schimba-l sau trimite ce cer.
Bafta ala banuti
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Yvonne » Mar Apr 05, 2011 8:30 pm

Multumesc de raspunsuri. Insa as vrea sa mai stiu,avand in vedere ca stiu 3 limbi straine cursiv....se poate sa nu am succes la categoria non`adult. Niciodata nu am avut probleme in a socializa deci....
Yvonne
Incepator
Incepator

Mesajde firebird » Mar Apr 05, 2011 9:10 pm

Categoria Non adult dupa parerea mea e una din cele mai grele categori. Daca nu ..cea mai grea.Iti trebuie o cultura genera vasta.. abilitati de comunicare foarteeeee bune sa te mulezi dupa fiecare om in parte. Si multe "povesti" frumoase care trebuie sa le spui bine si real membrilor.(sa nu se inteleaga.. "mama e in spital moare in 3 zile vreau 10000000$"):)
Eu iti urez succes si perseverenta. Daca la adult nu se fac bani din primele zile.. la non adult nu se fac bani din primele saptamani...sau chiar luni. Ai rabdare si o sa vezi ca iese ceva.Eu sunt de convingerea ca bani se fac cu capul si foarte putin cu corpul.Deci sunt 100% pro non adult:)
bafta :supz: totul depinde de tine..daca il ai pe"vino incoa"
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde 0sk0 » Mar Apr 05, 2011 10:38 pm

firebird scrie:Trebuie neaparat un document unde scrie clar data de nastere. Buletinul nu contine asa ceva . CNP-ul e o insiruiere de cifre nu contine clar data de nastere.

Esti sigura?
Uita-te mai bine si zi ce reprezinta primele 7 cifre din CNP.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Mie Apr 06, 2011 12:08 am

0sk0 scrie:
firebird scrie:Trebuie neaparat un document unde scrie clar data de nastere. Buletinul nu contine asa ceva . CNP-ul e o insiruiere de cifre nu contine clar data de nastere.

Esti sigura?
Uita-te mai bine si zi ce reprezinta primele 7 cifre din CNP.

n-are legatura una cu alta . firebird se refera strict la un act de identitate pe care sa scrie clar data nasterii nu deducere din CNP . Aceste documente in Romania sunt doar permisul de conducere si pasaportul .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Yvonne » Mie Apr 06, 2011 7:37 pm

firebird scrie:Categoria Non adult dupa parerea mea e una din cele mai grele categori. Daca nu ..cea mai grea.Iti trebuie o cultura genera vasta.. abilitati de comunicare foarteeeee bune sa te mulezi dupa fiecare om in parte. Si multe "povesti" frumoase care trebuie sa le spui bine si real membrilor.(sa nu se inteleaga.. "mama e in spital moare in 3 zile vreau 10000000$"):)
Eu iti urez succes si perseverenta. Daca la adult nu se fac bani din primele zile.. la non adult nu se fac bani din primele saptamani...sau chiar luni. Ai rabdare si o sa vezi ca iese ceva.Eu sunt de convingerea ca bani se fac cu capul si foarte putin cu corpul.Deci sunt 100% pro non adult:)
bafta :supz: totul depinde de tine..daca il ai pe"vino incoa"

primele luni:(((...chiar ca m-ai cam descurajat
Yvonne
Incepator
Incepator

Mesajde ancaaa » Mie Oct 05, 2011 4:43 pm

buna !! tocmai mi-am faqt un cont pe livejasmine si !am completat datele,pozele cu buletinul etc....aqm am ajuns la selectarea metodei de plata si am ales transfer bancar(mi-am faqt si cont bancar in usd),dar nu merge sa merg mai departe de fiecare data knd dau "aproba" imi da sa ma loghez iar....si tot asa...!!!imi spune-ti de ce ma da afara de fiecare data dp cont??ce pot face k sa merg mai departe q inregistrarea??e prima data knd fac asta si nu prea ma pricep!! aaa si am incercat sa vb q un administrator dar la fel ,knd accesesz asta din nou..out !!!!
ancaaa
Incepator
Incepator

Înapoi la Site-uri video chat