Yvonne scrie:Buna! Dupa ce am "rasfoit" acest site ,si mi`am lamurit multe din intrebarile pe care le aveam ,mai am totusi cateva

...daca imi poate raspunde cineva..
1.Performerii castiga bani numai in Private chat nu?Pentru ca am vazut niste chestii cu tips-uri in free chat si de aia sunt cam nelamurita.
2.Am vazut ca la unele site-uri este nevoie de un document pe care sa scrie data de nastere.Buletinul e bun(data de nastere in CNP)?
3.La categoria non-adult este interzisa nuditatea dar presupun ca modelele tot trebuie sa stea in lenjerie intima ,nu?Sau pot sta si mai imbracate(ex:o rochita sau maiou si pantaloni scurti)
4.Trebuie neaparat sa stau intinsa pe canapea sau pat? Presupun ca din moment ce la non-adult se sta mai mult la taclale nu e neaparata nevoie sa stau intinsa,nu?Pot sta si pe un scaun de birou(sau directorial)?
Deocamdata doar atat...daca mai imi vine vreo intrebare am s-o postez. Multumesc anticipat!

Modelele castiga bani in privat, da, dar depinde de site
Siteurile gen cams se bazeaza pe privaturi, cele gen MFC se bazeaza mai mult pe tips-uri pe care le primesti in free/private chat sau group show-uri, in general tipsurile aici se dau in free
Despre documente, se cere in general Buletinul si/sau certificatul de nastere,pasaport,permis, depinde, de la site la site
Pentru a-ti crea cont spre exemplu pe cams, ti se cere o poza cu buletinul, una cu tine si buletinul aproape de fatza si o poza cu tine singura, plus acel model agreament pe care-l descarci de pe site, il printezi, completezi si scanezi, si-l trimiti inapoi la ei.(corectati-ma daca am gresit undeva)
Nu te speria ca nu-i greu, eu ti-am dat doar un exemplu, cum am mai spus depinde de la site la site
cat depsre categoria non-adult..nu stiu sa-ti spun nimic, nu prestez acolo

Bafta la $$$