Webcam models

videochatul si mafia constanteana

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

videochatul si mafia constanteana

Mesajde Estrella » Mar Iul 19, 2011 5:28 pm

Am inteles. Videochatul este legal, iti faci forme legale, totul in regla si e OK. Cu toate astea, inteleg, ca indiferent de cat de in regula si de OK esti, cel putin aici in Cta, nu poti trai daca nu platesti unele "taxe" ilegale. In sensul ca nu esti pur si simplu lasat in pace daca nu le dai spaga, oricat de in regula ai fi tu. Un prieten ma speria ca toate studiourile de vc (din Cta, cel putin) trebuie sa aiba in spate un mahar ceva, o protectie, pe cineva caruia ii cotizeaza. Adevarat ca eu am auzit multe "povesti" despre Mazare et Company, despre felul in care jecmanesc agentii comerciali, cum le cauta nod in papura, numai ca sa-i faca sa dea ceva. Chiar intr-un an, la alegerile locale, agentii cu vitrine spre strada erau obligati sa-i afiseze poza, altminteri se trezeau pe cap cu tot felul de controale, de la garda, pana la paza contra incediilor. Asadar astept comentarii pe acest subiect, de la proprietari de studiouri din Cta dar si de la alti agenti comerciali. Multumesc.
Estrella
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: videochatul si mafia constanteana

Mesajde di_angelo » Mie Aug 10, 2011 1:37 pm

Estrella scrie:Am inteles. Videochatul este legal, iti faci forme legale, totul in regla si e OK. Cu toate astea, inteleg, ca indiferent de cat de in regula si de OK esti, cel putin aici in Cta, nu poti trai daca nu platesti unele "taxe" ilegale. In sensul ca nu esti pur si simplu lasat in pace daca nu le dai spaga, oricat de in regula ai fi tu. Un prieten ma speria ca toate studiourile de vc (din Cta, cel putin) trebuie sa aiba in spate un mahar ceva, o protectie, pe cineva caruia ii cotizeaza. Adevarat ca eu am auzit multe "povesti" despre Mazare et Company, despre felul in care jecmanesc agentii comerciali, cum le cauta nod in papura, numai ca sa-i faca sa dea ceva. Chiar intr-un an, la alegerile locale, agentii cu vitrine spre strada erau obligati sa-i afiseze poza, altminteri se trezeau pe cap cu tot felul de controale, de la garda, pana la paza contra incediilor. Asadar astept comentarii pe acest subiect, de la proprietari de studiouri din Cta dar si de la alti agenti comerciali. Multumesc.
E adevarat ca Mazare e cel mai mare excroc dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si platesti.Eu intentionez sa deschid un studio in conditii 100% legale asa ca poate sa vina si masa lu Mazare ca nu-i platesc 1 leu mai mult decat ce reprezinta taxe si impozite.Deci nu mai apleca urechea ca Mazare iti ia comisioane mai putzin legale....crede-ma la cat fura el si la ce sume se manjeste nu o sa bata la tine pentru cateva sute de dolari.
di_angelo
Incepator
Incepator

Mesajde Red Studio » Mar Aug 16, 2011 9:01 pm

Videochat, alimentara sau xerox, cam tot la fel ne raportam la mafie. Nu domeniul de activitate este problema, ci mediul de afaceri.
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Rosu » Mar Sep 20, 2011 8:02 am

Eu personal am in prezent un studio si sunt in "business" de ceva timp. Si nu am auzit nimic de aberatii de genu. Oricum ar fi sfatul meu e sa ai studioul cat mai underground sa nu il faci prea public ca desi l-ai avea 100% legal daca iti cauta romanu nod in papura il gaseste. Succes
Rosu
Incepator
Incepator

Mesajde strange » Lun Sep 26, 2011 5:40 pm

Buna!in ultima perioada s-a creat o isterie generala in cazul home modelelor sau chiar ne putem astepta la o vizita a politiei?
strange
Incepator
Incepator

Mesajde Dezinformare » Dum Ian 22, 2012 2:37 am

Nu pot crede ce citesc aici....Videochat legal? In Romania? Auzi...studio legal, totul ok? ati vorbit vreodata cu un avocat sau sa va interesati? Prostitutie din punct de vedere legal, nu exista videochat legal in Romania... :rolleyes:
Dezinformare
Incepator
Incepator

Mesajde virtualstudio » Dum Ian 22, 2012 11:36 pm

Romanu` s-a nascut destept, dar s-a prostit pe drum ...
Oriunde in tara se aplica aceleasi reguli, daca vrei sa faci un ban, trebuie sa dai un ban cui trebuie... sau cui cere, altfel te calca.
Sau poate sa le dai in cap la 2-3 si apoi sa nu mai dai nimic.
Decat sa dai in plus, in afara de impozite si taxe ca sa functionezi legal, nu mai bine mergi blat, si schimbi regulat locatia la 2-3 ani?
Personal sunt impotriva lucratului ilegal, dar, daca situatia sta cum spui tu acolo la CT, in locul tau cam asta as face.
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde xela007 » Lun Mar 26, 2012 9:39 am

Nu stiu de unde scoate-ti povestile astea cu taxe ilegale etc.... poate doar din auzite.....

Nu cred ca se manjeste Mazare cu cateva sute de dolari ;-)
xela007
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Legislatie si Legalitate