Webcam models

Viitorul videochatului

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Viitorul videochatului

Mesajde Predator » Sâm Oct 15, 2011 8:34 am

Salutare,

Vreau sa lansez o tema de dezbatere cu adevarat interesanta.
Cum crede-ti ca va arata industria videochat in viitorul apropriat si cel departat,ce pericole pot afecta desfasurarea activitatii noastre mult iubite,gen banarea siturilor de profil de catre operatorii internet,cum se incearca in Anglia,cum ne vor avantaja aparitia noilor tehnologii,camere web 3d,smartphones si tablete.
Fi-ti vizionari.
Predator
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Viitorul videochatului

Mesajde studiolove69 » Sâm Oct 15, 2011 8:54 am

In viziunea mea clientul cand ar intra pe un astfel de site si ar dori un pvt... ar aparea o holograma in casa lui cu ceea ce se intampla in acel pvt. Astfel ca el ar putea sa se invarta in jurul la ceea ce se intampla si ar parea mult mai real, chiar ar putea sa i se para ca interactioneaza fizic cu modelele. Asa mi-ar place sa fie.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Predator » Sâm Oct 15, 2011 9:28 pm

studiolove69 scrie:In viziunea mea clientul cand ar intra pe un astfel de site si ar dori un pvt... ar aparea o holograma in casa lui cu ceea ce se intampla in acel pvt. Astfel ca el ar putea sa se invarta in jurul la ceea ce se intampla si ar parea mult mai real, chiar ar putea sa i se para ca interactioneaza fizic cu modelele. Asa mi-ar place sa fie.

o da si daca e guest labar fara bani care vrea sa vada gratis sa isi ia un kick..direct in coaie :smt018
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde elisse » Lun Oct 17, 2011 9:35 am

Înainte de toate: ar fi mai util să înveți gramatica limbii române decât să faci exerciții de imaginație!
O zi plăcută!
elisse
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Mar Oct 18, 2011 10:05 pm

Mai sa fie mai elisse draga... puteai sa iti expui parerea despre topic si nu sa critici gramatica lui predator. Nu suntem pe edu.ro sau mai stiu eu ce site. Aici se mai face si laba pt care, stim cu totii ca nu avem nevoie de o gramatica solida.

Cit despre viitorul videochatului... de mult asteptam sa dispara " fist/ fontaine/ squirt/ dildo dans 5 min bb" si altele. Nu va fi banarea problema, ci saturatia... sau poate vremuri ceausiste, cind aveai bani, insa nu aveai pe ce sa-i cheltui. Asa si cu membrii... din ce in ce mai putini membri noi platitori (si nu ma refer la cei cu 5e in cont) si foarte multe fete online.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde mirely » Mar Oct 18, 2011 10:42 pm

Red,am tot respectul pt tine dar ce treaba are gramatica cu laba???ON TOPIC...nu mi-as dori sa vad vdc schimbat,pt aparatura performanta trebuie multi bani pe care nu stiu cati dintre noi ii au.Eu ma visez la 65 de ani,o babuta senila dar focoasa,care lucreaza si produce placeri.In rest ...ma rog pt sanatate si viitorul vom vedea ce ne rezerva.
mirely
User activ
User activ

Mesajde Predator » Mie Oct 19, 2011 6:23 pm

elisse scrie:Înainte de toate: ar fi mai util să înveți gramatica limbii române decât să faci exerciții de imaginație!
O zi plăcută!

he he,ia uite unde era domnisoara educatoare care ziua preda gramatica la scoala,iar noaptea face videochat si corecteaza articole pe forumuri. :rolleyes:
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Mie Oct 19, 2011 9:23 pm

cum va evolua vdc ul hmmmmmm io as spera sa evolueze cumva anti tehnologic , io s total anti tehologie , i hate upgrade urile , i hate pc urile deci nah poate ne intoarcem la epoca de piatra si in loc sa folosim webcam uri , folosim ogliniz sau mai stiu eu ce

istoria se repeta , si ditr -un anume punct s-a obs ca se repeta si para repeta deci io zic sa nu va afceti amri sperante ...

p.s.:am scris cta de corect am putut i ytinanad cont ca io nu prea dau 2 bani pe forma ci pe fond :rolleyes:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mirely » Joi Oct 20, 2011 2:24 am

Fetish,de cand tot citesc forumurile astea am invatat sa apreciez anumite persoane...tu esti pe primul plan,Pocahontas pe 2 si incep sa apreciez si ambitia Spaniolului de a demonstra ca poate,are cu ce.Sunt sigura ca sunt multe alte persoane demne de mentionat in ...my top...dar nu ma duce mintea la ora asta.Ca sa fiu on topic....nu vreau sa vad oglinzi in viitor,ce bine ar fi sa se sparga toate....
mirely
User activ
User activ

Mesajde fetish » Joi Oct 20, 2011 10:51 am

Mirely multam de apreciere , da macar plsssss roaga te cu mine o data sa scapam de upgrade uri ..... mare traznaie si asta

total offtopic: e nasol sa fii total anti tehnologie cum sunt eu si sa fii pus in situatia de a o folosi , ca sa va dau un exemplu :am invatat sa utilizez un cuptor cu micro unde in 3 ani , masian de spalat stiu doar o sg comanda si atat , telefonul Nokia E 71 stiu doar sa sun , sa raspund si sa dau mesaj aytat si nimik ami mult

off e grele domle e grele
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mirely » Joi Oct 20, 2011 11:01 am

Te admir si nu sunt lesbiana,Fetish,FEBLETEA MEA,DA-NE IN CONTINUARE SFATURI si vom asculta si le vom urma, Eu cel putin....
mirely
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale